Další odkazy

Nenechte si ujít!

Povídka Druhá šance od Alokin teď vyšla jako kniha!

Zkáza z nebes

Snoubení tmou - Leona Škodová

Hříšníci - Marie A. Gregorová (ambra)

Facebook

Kdo sem chodí?

Flag Counter

/gallery/až za hrob znovu.jpg

Těžké, těžké rozhodování...

O něco delší kapitolka, snad nevadí :D

Edit - přidána fotka Anety ;)

předchozí kapitoladalší kapitola

Uživatelé musí být přihlášeni pro psaní komentářů.

Komentáře

1

DarkMoon

8)  DarkMoon (03.08.2012 14:21)

Adi, to je příjemné překvapení vidět tě tady, nejen proto, že jsi nám osvětlila naši záhadu Lan, to byla určitě výjimka, že jsi to nevěděla, to spíš já bych se měla jít zahrabat, když se v tom kromě Jesse neorientuju už vůbec :D A pěkná fotka, mimochodem ;)

Lan

7)  Lan (02.08.2012 21:11)

Vrr, Adi, teď si mě uplně shodila :D :D Počkej příště! Jo, dorovnám skóre B)

Ada

6)  Ada (02.08.2012 18:13)

Já zatím věděla všechny tři představitele Tohle je Isla Fisher ;)

DarkMoon

5)  DarkMoon (02.08.2012 17:23)

Lan, já vím, že to byla legrace , ale tak když už... Navíc jsem tuhle fotku už měla najitou, jen mi právě neseděly ty oči, tak jsem ji sem původně nestrkala (holt se mi nepovedlo najít lepší fotku ale ok příště se nebudu vymlouvat a něco sem strčím i tak, teda když aspoň něco najdu ) Páni... Tak to jsi mě zaskočila, že nevíš..... já taky ne Nemám ponětí Ale u tebe to je určitě výjimka ;)

4)  Lan (02.08.2012 11:42)

Díky za přidání fotky :D ale já to myslela samozřejmě jen z legrace... :D A!! Nevím, vážně nevím (zkouším si jen smajlíky!!) :D Povědomá, to ano, ale jinak jsi mě teda dostala.

DarkMoon

3)  DarkMoon (01.08.2012 18:16)

Děkuju moc, holky, za komentáře Wolfiku, no ono je asi fakt, že nadřízeným by se tohle moc nelíbilo, ale on se přeci jen tak nějak bojí víc o ni, než o sebe, možná ještě víc, než že se vesmír rozpadne a tak Neboj, já s sebou pokusím pohnout, ju?
Lan, já myslela, že stačí hlavní představitelé :D :D Ale ok, tak já ti sem někoho hodím, když ti to tak vadí Aspoň uvidím, jestli to s těma trefama předtím byla náhoda, nebo ne ;) A děkuju :) No máš pravdu, to by byl vlastně konec, zvonec :D Neboj, celkově poslední kapitola ještě nějakou dobu nepřijde, i když nemám ponětí, jak moc krátký/dlouhý celý příběh bude. Jak už jsem říkala, budu se snažit vrátit co nejdřív ;)

2)  Lan (01.08.2012 18:00)

:D Tak teď jsi mě teda vážně zklamala - doufala jsem, že sem dáš zase nějakou fotku (třeba Anety), abych mohla hádat! Ach! Ale kapitola to byla teda perfektní Jsem zvědavá, jaké to bude mít následky a víceméně bylo jasné, že ji nenechá zemřít, to by prostě nešlo. Ale jako poslední kapitolu... hmm, na to to nevidím. Doufám, že ty povinnosti se vyřídí hodně rychle Jsem zvědavá na pokračování (:

Wolfik

1)  Wolfik (01.08.2012 16:00)

Tak jsem tedy pekelně napnutá, jak to Michael odnese.
A to, že nebudeš psát Ale chápu, že existují překážky. Jen doufám, že to nebude trvat dlouho

1

>