Další odkazy

Nenechte si ujít!

Povídka Druhá šance od Alokin teď vyšla jako kniha!

Zkáza z nebes

Snoubení tmou - Leona Škodová

Hříšníci - Marie A. Gregorová (ambra)

Facebook

Kdo sem chodí?

Flag Counter

/gallery/Black%20smoke%20%C4%8CB-mini.jpg

Černý dým - EPILOG

Znamení tmy

předchozí kapitoladalší kapitola

Uživatelé musí být přihlášeni pro psaní komentářů.

Komentáře

1

Cathlin

10)  Cathlin (29.01.2017 19:35)

Ajo, hledej! Otazky ti rada zodpovim.......

Alenka

9)  Alenka (22.01.2017 22:53)

Už dlouho nečtu, a to z jediného důvodu. U (asi) 35. kapitoly jsem si připravovala komentář a měla jsem pár otázek k příběhu, jenže jsem ten papír s mustrem ztratila! Doufám, že jsem ho jenom někam založila... Pokusím se ho najít, okomentovat, abych měla jasno, a pak se pustit do čtení. Těším se.

Cathlin

8)  Cathlin (16.01.2017 21:07)

Ano, příběh je dopsán, neboj. Ještě se mi zatím nestalo, že bych něco nedopsala. :-) Takže se do toho můžeš v klidu vrhnout, jestli máš zájem, a o to, že by nebyl konec, se nemusíš bát.

Jsem ráda, že se ti můj styl psaní/prožívání/líčení líbí.
A že nezapomeneš na Dým, tomu celkem i věřím.

Mohu se zeptat, kolik je ti let a jestli si nenapíšeme soukromý mail? Nebo máš ráda své soukromí........

7)  Mája (15.01.2017 21:53)

Dobře, děkuji za info. ;) Byl to příběh na který nezapomenu.
Ne, ne nikde své příběhy nezveřejňuji :-)
Já se na Dvě jizvy koukala a chtěla bych se zeptat, zda je někde příběh kompletně dopsán ? Moc ráda bych si ho přečetla ;)
A budu držet palce, pro psaní nového příběhu. Určitě si ho ráda přečtu

Cathlin

6)  Cathlin (15.01.2017 11:34)

Ahoj Májo, ne, nehodlám ho tu zveřejňovat, je to vážně jen takový bonus, který k příběhu patří jen napůl a nese se i v trochu jiném duchu. Tohle je ten pravý konec Dýmu.

Novou věc bych začala psát ráda, mám ji rozpracovanou, ale to bude běh na dlouhou trať, protože jsem přestala na psaní mít dost času. Ale doufám, že to půjde. V mezičase si zkus přečíst třeba Dvě jizvy, co jsou tady. Jestli se ti líbil Dým, tak tohle by mohlo taky.

A ještě jednou se zeptám - nejsi ty ta Mája, co píše HP?

5)  Mája (14.01.2017 19:19)

Chtěla bych se zeptat, jestli ten alternativní konec příběhu i zde uveřejníš, nebo ne ?" a máš v plánu se pustit i do něčeho nového?;)

4)  Iris (13.01.2017 21:55)

No, to snad ne! Mám chuť tě zabít! Jak jako pokračování? To myslíš vážně? No, ne že bych normálně byla fandou alternativních konců, ale tady je to něco jiného. Zůstalo toho až moc neuzavřeného! Dokonce vznikla i úplně nová situace! A to se nedělá v takové chvíli dát KONEC! Takže kdy bude to pokračování? Bonus?

Cathlin

3)  Cathlin (13.01.2017 14:42)

Holky, obě, vy mi dáváte. Ale jsem ráda, že v tom nejsem sama. Protože, ano, takovýhle konec k Dýmu neodmyslitelně patří a po tom všem to ani jinak být nemůže. Nick se konečně dočkal a jeho vroucí přání se mu splnilo. A kdo by se mu divil, když peklo je proti tomu, čím si musel projít, rajská zahrada.
Ale musím se přiznat, že jsem si to pokračování sama pro sebe skutečně napsala. Nevydržela jsem to, protože ten potenciál a ta zvědavost, co by bylo kdyby...!!! Když se tolik věcí změnilo! Chvíli jsem s tím bojovala a nakonec jsem musela zjistit, jaká by byla ta alternativní realita. Takže, holky, jsem ráda, že to vnímáte stejně. :-)
V každém případě děkuji za přízeň. Bylo mi radostí se s Vámi setkávat.

2)  Mája (13.01.2017 14:26)

Nemůžu uvěřit, že je už konec Já jsem z toho konec smutná, ale k této knize tak nějak patří. Napsala jsi naprosto strhující a srdcervoucí příběh. Já jsem pořád, ještě v šoku z toho konce. Nenapíšeš ještě nějaké pokračování :-D s Happy endem :D ale ne fakt takhle končí je to pasující ale jsme z něj v šoku. Moc se těším na nějaký tvůj další příběh. Máš neuvěřitelný talent Děkuji za neuvěřitelné okamžiky při čtení. a posledení věc.... Proč?:'-(

1)  Iris (13.01.2017 10:06)

Bože, Cathlin, jsem zase úplně rozebraná. To je hrůza. Nejen to, že Lee udělal to, co udělal - jako by toho snad nebylo málo! - ale zároveň končí i Dým. Přidala jsem se pozdě, ale jsem ráda, že jsem u toho mohla být takhle napřímo aspoň ke konci (i když to čekání na novou kapitolu bylo vždycky nekonečné) a tak jsem si na Dým zvykla a teď najednou nic... Žádný Nick, žádný dým, žádné světlo a tma, prostě nic.
Cítím se úplně stejně vykolejeně, jako všichni v epilogu.
Tahle část to říká asi všechno za mě: ---Takže kdyby…“ obtížně polkl… „kdyby… do háje!!!“ Podíval se kolem sebe, jako by hledal jakoukoliv oporu. „Kdyby se dostal ven, mohlo by se změnit všechno…?! Teď už ano?!“ třeštil oči, nevěřícně, zničeně. „Teprve teď se mohlo něco změnit!“ dýchal zhluboka. „A on zrovna teď už… to není možný! To, do prdele, prostě není možný! Takový věci se nestávaj!---
To přece nejde, autorko! Vždyť kdyby se dostal ven, byl by člověk, všechno by bylo jinak, černí konečně zmizeli...
To přece nemůže být konec!

1

>