Další odkazy

Nenechte si ujít!

Povídka Druhá šance od Alokin teď vyšla jako kniha!

Zkáza z nebes

Snoubení tmou - Leona Škodová

Hříšníci - Marie A. Gregorová (ambra)

Facebook

Kdo sem chodí?

Flag Counter

/gallery/Black%20smoke%20%C4%8CB-mini.jpg

♦♦♦ Drsný částečně romantický a částečně erotický fantasy psychothriller ♦♦♦

KAPITOLA 54 - Na dno

Je opravdu těžké člověka zlomit, když mu jde o všechno. A hlavně když jde o život těm, které miluje. I proto se kapitola jmenuje "Na dno".

Nevhodné pro mladší čtenáře.

předchozí kapitoladalší kapitola

Uživatelé musí být přihlášeni pro psaní komentářů.

Komentáře

1

Cathlin

3)  Cathlin (18.11.2015 20:38)

Hanko...

Cathlin

2)  Cathlin (18.11.2015 20:15)

Hani, promiň mi zase tu pauzu v odpovědi. Já to všechno nestíhám... Ale z tvého komentáře č. 3 zatraceně mrazí. A když navíc VÍM, CO VÍM.......
A ta čtyřka?
Z té mi tedy pořádně zatrnulo. Tohle je vážné, to už není jen hra. Jde ti to hluboko pod kůži, Nickova bezmoc a zoufalé volání duše, která se ze všech sil, potmě a vlastně beze slov snaží něčeho chytit, tě SKUTEČNĚ NIČÍ. Překročilo to rovinu příběhu. Skutečně těžce neseš, jak ukrutně zle na tom Nick je. Jak ho zneužívají… Neříkáš to je proto, že je třeba něco říct, říkáš to proto, že tě skutečně každá myšlenka na Nicka a jeho bezmocné zoufalství, kdy nemá kudy kam, zabolí.
A to jsou chvíle, kdy si říkám, že nevím, jestli bych měla psát dál. Jestli v tom mám pokračovat...­........ když navíc ještě stále nejsme na konci těch schodů do pekla. Stále ještě jich zbývá asi polovina.
A zároveň? Jsem neuvěřitelně vděčná za to, že tohle můj příběh může S NĚKÝM DĚLAT. Že je to tak vážné, tak zásadní. Že ten příběh někdo téměř ŽIJE. DĚKUJU.

Cathlin

1)  Cathlin (13.11.2015 08:39)

Hanko,
ano, noblesní krutost samozřejmě Elliota vystihuje. Noblesní, ale přitom stále stejná stoprocentní nefalšovaná krutost.

"jakoby vůbec netýral živého tvora, jakoby říkal: to je moje práce a práce se má dělat pořádně , s plným nasazením, zodpovědně......" - - - K tomu není co dělat. Ano, musí se to dělat pořádně. To je naprosto bez diskuze. Ale můžeš mi věřit nebo ne - Elliot si dobře uvědomuje, že týrá živého tvora. Jen ho to zkrátka neodradí (ale také to není důvod, který by ho motivoval, není to sadista) . Ale tohle je velmi, ale velmi předčasné rozebírat. Máš plné právo Elliota zuřivě nenávidět....­........ bez slitování a bez jakýchkoli váhavých myšlenek.

"vážně obdivuji tvůj žaludek, a to,že to dokážeš napsat, perfektně vystihnout…" - - - Není to snadný. Nepíšu to proto, že by se mi to nějak zvlášť líbilo. Jen je to třeba do děje. Tohle prostě k Dýmu to prostě patří. Extrémy, další posunování nemožného… další poznání…

Ano, myslí na to, že by Carsona zlomili. A Sue nejspíš zabili. A je to poměrně základní stavební kámen všeho, co se děje a co se ještě stane… Ještě se k tomu vrátíme. Chápu, že si člověk říká – proč už mu to neřekne, vždy ta bolest je přece šílená, nemá kam utéct, v co vlastně doufá? To by přece nikdo nevydržel........ Já si to říkám taky, když to píšu, ale Nick ne. Ale tohle ještě budeme hoooodně rozebírat na začátku další kapitoly. Skoro bych řekla, že to budeme rozebírat tak moc, až to vůbec nebude hezký........­.............­.

1

>