Další odkazy

Nenechte si ujít!

Povídka Druhá šance od Alokin teď vyšla jako kniha!

Zkáza z nebes

Snoubení tmou - Leona Škodová

Hříšníci - Marie A. Gregorová (ambra)

Facebook

Kdo sem chodí?

Flag Counter

/gallery/Black%20smoke%20%C4%8CB-mini.jpg

♦♦♦ Drsný částečně romantický a částečně erotický fantasy psychothriller ♦♦♦

KAPITOLA 55 - Na dně

.... a co čeká v hrobě. Pod kameny. Na někoho, kdo nemůže zemřít.

předchozí kapitoladalší kapitola

Uživatelé musí být přihlášeni pro psaní komentářů.

Komentáře

1

Cathlin

4)  Cathlin (27.11.2015 20:32)

Májo, tak to je naprosto super... To mě překvapuješ. Já se bála, že touhle dobou už to vzdáš.....´:) :) :) :) :)

3)  Mája (26.11.2015 12:29)

Už se moc těším na další :-D ČERNÝ DÝM je úžasný příběh :-)

Cathlin

2)  Cathlin (21.11.2015 17:50)

Hani.... uffffffffff, ty tvoje komenty.....
-----------
Nickovy vzpomínky, potřeba blízkosti C a S… a když si to člověk srovná s tím vším, že nic z toho nemá, jo, chápu, to je obrovská propast. A ano, věří tomu, že to jediné mu vzít nemůžou a ty tomu věříš taky (viz Nohavica). Že mu to ještě nevzali........ No, já ti nevím. Já bych o tom trochu pochybovala. On si už nechal vzít i to, on už je i sám sebe zradil, i když k tomu skutečně nedostal příležitost. Ale v sobě, tam pod kamením, tam se jich vzdal. Tam, kdyby tu šanci dostal (a to, že ji nedostal opravdu nebyla jeho zásluha…), tak by řekl všechno, co třeba jen tuší. To, co s ním Elliot udělal, to by samozřejmě nevydržel nikdo, tak silnou vůli nikdo nemá.
Vím, že je to šílené, ale C a S a to pouto k nim, to je opravdu jediné, co Nick ještě má. A také to, že ti dva a Shey a Howie jsou venku a mohou třeba něco udělat. Ale teoreticky už je dokázal „zradit“. Takže se bojím, co to s ním udělá, pokud někdy třeba dostane šanci si to uvědomit a zabývat se tím...
A ano, ta část na konci, kdy se dře o kameny do krve… podle mě je hodně silná. Hodně šílená.
A že věděli, kdy přijít… a jaké jsou další Elliotovy plány a záměry… No, malovat se tu dá jedině černě. Ale jednou na dno toho pekla dojdeme.
Tohle jsi vystihla úplně přesně... "vypadat jako itinerář k mučícímu videu – tohle vraz tam, takhle mu ukruť něco, tímto chvatem ho sraz, tímhle zabij jen trošku....... a že si tímto strohým popisem ušetříš emoční vypětí a vcukuletu nás dovedeš ke konci příběhu" - - - Pobavila jsi mě a pochopila. Ale to mučení tu je proto, abychom si osahali lidské meze, abychom zažili, jaké to je, co to s člověkem dělá..... sáhli si na extrém.
"Chybí možnost čtenáře přeskočit a dozvědět se pointu…" - - - Ach jo, tahle možnost by měla být vyloučena i u tištěných knih. Za to bych vraždila, když vím, kolik práce to stojí napínat, dosáhnout toho, aby tekly nervy… a aby nejistota byla opravdu pořádná…
Jinak opravdu děkuji za ujištění, že když už to napíšu, že to opravdu čteš, i když je to nepříjemné… Snad to opravdu jednou nedojde tak daleko, že by sis řekla, že ta Cathlin není normální a že na tohle tedy nervy nebo žaludek nemáš. Nebo obojí… :-) Anebo, že ti to i tak bude z nějakého důvodu stát za to. :D :D :D B) B) B)

Cathlin

1)  Cathlin (18.11.2015 20:08)

Hani, jak odejít? Zbláznit se? Zemřít?

1

>