Další odkazy

Nenechte si ujít!

Povídka Druhá šance od Alokin teď vyšla jako kniha!

Zkáza z nebes

Snoubení tmou - Leona Škodová

Hříšníci - Marie A. Gregorová (ambra)

Facebook

Kdo sem chodí?

Flag Counter

/gallery/Black%20smoke%20%C4%8CB-mini.jpg

KAPITOLA 67 - Černá mlha

"Elliot popadl Carsona pod bradou a pevně stiskl, až se jeho výraz zkroutil. Obrátil jeho pohled k sobě nahoru. „Ano. Vaše smrt je zvláštní. Když se vaše tělo rozpustí ve vodě, objeví se černá mlha, která než se ztratí, žije vlastním životem. Vezme si s sebou vše, co je v dosahu, všechny příběhy, které ještě v posledních záchvěvu života dokáže pohltit."

předchozí kapitoladalší kapitola

Uživatelé musí být přihlášeni pro psaní komentářů.

Komentáře

1

julie

2)  julie (30.10.2016 16:45)

*Ucítil jsem jeho rty. Na svých. Lehce a něžně. Zničehonic!
Zblázním se, zblázním!*
Já taky!
*„Slib mi, že jednou to všechno uvidím, to všechno, co teď vidět nemůžu…“*
ááááááááááááá­ááááááááááááá­áááááááááááááá
vlastně, v tohle doufám taky, protože to by znamenalo, že jsou konečně spolu – a snad v bezpečí, když mají soukromí k takovýmto hrátkám …
Jenom aby matinku nenapadlo udělat si pro změnu farmu a antriony rozmnožovat … ze studijních důvodů 
*„Protože…“ řekl pomalu a ucítil jsem jeho dech na pravém uchu, „… nejsi tak dobrej jako já. To se ti prostě nepovede.“*
moje řeč 
**„Jo. Nahoře to taky není žádnej med,“ zněl rozrušeně.**
dost hrozná představa takového světa, jenže když si člověk vezme, že nikdy nevíš, jestli třeba člověk vedle tebe v tramvaji není omylem propuštěný schizofrenik nebo něco podobného ….. a to u nás neznáme hrozby sebevražedných atentátníků – zatím :(
Sebevraždy? Vraždy? Hroucení ekonomik??? Ale to mi nedává smysl … když si larceni lidi vyhubí, kde budou brát dým? 
*Protože jinak není nebo brzo nebude kam se vrátit.*
Zničený svět, kde nebude koho lovit. Zase přišli o kousek naděje, nemít kam utéct, další rána!

Cathlin

1)  Cathlin (04.03.2016 17:56)

Hani:
1 - Jo, no taky celkem zírám… co v Carsonovi všechno je. Ale když už do něčeho jde, tak holt buď pořádně nebo vůbec. A tak to platí i pro Nicka.
Myslím, že se Sue to nijak nesouvisí… v tom trojvztahu jsou si všichni rovni. A to, že kdokoliv z nich odejde a nechá „zbylé dva“ o samotě, to jen svědčí o tom, jak nic neřeší a věří si.

Vidíš, Hani. „Absurdně bezpečné místo“ jsme řešily už v kapitole 35 a teď to tu máme znovu. Předtím to byla podzemní místnost v Susannině domě a teď jsou to jeskyně, které NSC paradoxně „chrání“ před drsnými podmínkami nahoře… A to jsem ještě v textu zapomněla zmínit to, že svět už ani neválčí, jak se válčilo, než se dostali do podzemí, protože všichni mají tolik problémů sami se sebou a s „holou existencí“, že už na to nezbývá energie… A to platí celosvětově. Musím to tam dopsat.

A dál to vezmu raději v bodech :-D:

- Ano, tolik obětí na cestě – snaha udržet Elliota na svém místě, aby Nickovi nějak nepřerušil jeho plány s Mamá......... Carson i Sue jsou odhodláni ze sebe vydat maximum. A že Elliot nemůže Sue skutečně ublížit???? No..... Jak se to vezme, že ano. Nemůže ji zabít. Nebo aspoň to si myslí v té chvíli.
- Oslepnout, až se to bude Elliotovi hodit – i tak by se to dalo chápat… Ale tady jde ted o to, aby viděli všechny hrůzy, které chystá.
- Noooo, ano, Elliot už to ví. Marná snaha. Snad tě uklidní, že jednou by na to stejně přišel. A dobré je, že alespoň neví nic o jejich plánu, protože to ven slyšet nebylo. Ne?
- A co jako myslíš tím „co u toho asi tak dělali“???????? Kdo jako?
- Ano, jsou neodlučitelní. Ani ta tma je nerozdělila. Přitom to Elliot neměl vymyšlené až tak zle. Klidně se tam mohli hádat. Situaci ale rozhodně zvrátilo to, že se všichni tři chytli nové naděje.
- „Pojď blíž“..... jo taky bych měla co dělat. ;-)
- Mají nějakou šanci? No, šance je asi vždycky, dokud není naprosto jasný, že už není. Ovšem dobrat se takové jistoty je někdy hrozně těžký.
- Komu beru všechno, co za něco stojí??????????­??????????????
- Láhev whisky, to snad ani........ to snad ne......... PROČ?

1

>