Další odkazy

Nenechte si ujít!

Povídka Druhá šance od Alokin teď vyšla jako kniha!

Zkáza z nebes

Snoubení tmou - Leona Škodová

Hříšníci - Marie A. Gregorová (ambra)

Facebook

Kdo sem chodí?

Flag Counter

http://bez-hranic.cz/gallery/thumbs/perex_ETSLR.jpg

Motol midnight party

předchozí kapitoladalší kapitola

Uživatelé musí být přihlášeni pro psaní komentářů.

Komentáře

1

DarkMoon

6)  DarkMoon (03.05.2016 06:12)

V pohode ;)

piskot94

5)  piskot94 (02.05.2016 20:30)

DarkMoon: omlouvam se, obcas nad nejakyma vecma moc premyslim a obcas zase vubec, takze chyba se vloudila, dam si na to pozor
KatieSandra91: dekuji za komentar
Janicza: dekuji, co se Lukase a Moniky tyce.... uuuuuz to buuudeee dekuji a jakkoli to ve ctvrtek dopadne, urcite ten den kapitola bude ;)
Iwka: mne zas strasne delaji radost vsechny Vase komentare dekuji a ve ctvrtek bude pokracovani

Iwka

4)  Iwka (02.05.2016 20:04)

Děkuji za dalsi kapitolu, udelala jsi mi velkou radost! Jsem moc rada, ze Martin bude v poradku. A konec byl svym zpusobem hodne bolavy, ale zaroven krasny

P.S.: Hodne stesti u zkousky :)

Janicza

3)  Janicza (02.05.2016 19:30)

Uf... Jsem ráda, že to není nic vážnějšího. Už jsem se bála, že Martin bude mít něco s páteří... No ale Lukáše teda chápu, chudák... A strašně strašně strašně moc si mě potěšila, že to mezi nimi posunuješ dál, i když jak jsi to na začátku říkala, tak jsem čekala, že se stane něco víc, ale to by bylo asi moc ... divné a trochu nevhodné vzhledem k situaci, takže jsi mě dokonale potěšila. Takže, moc díky za kapitolu! Byla (je) skvělá! Držím palce na zkoušku a snad nás ve čtvrtek potěšíš další kapitolou ;) ;) ;)

KatieSandra91

2)  KatieSandra91 (02.05.2016 17:39)

takovej plyšák zase... ale Lukášovi muselo být fakt strašně... chudák... hlavně, že bude Martin v pořádku děkuji :)

DarkMoon

1)  DarkMoon (02.05.2016 16:59)

Dávej si, prosím, pozor na přímou řeč. Viz: „Jak asi,“ zasmála se, „Tak, jak jsme sem přijely. - když ji máš postavenou takhle - čili čárka čárka, nebo jak to říct, tak ta druhá část začíná malým písmenkem („Jak asi,“ zasmála se, „tak, jak jsme sem přijely...) Teď jsem ti to přepsala, kde jsem to viděla ;) Mám pocit, že jsem to viděla už i předtím, ale tam mi zase přišlo, že jsi se jen uklepla, protože kousek dál jsi to měla dobře :D (Jop, ještě: Kdybys tam místo čárky měla tečku, je tam velké písmeno správně ;) „Jak asi,“ zasmála se. „Tak, jak jsme sem přijely." V článku Jak správně psát to máš kdyžtak vysvětlený líp )

1

>