Další odkazy

Nenechte si ujít!

Povídka Druhá šance od Alokin teď vyšla jako kniha!

Zkáza z nebes

Snoubení tmou - Leona Škodová

Hříšníci - Marie A. Gregorová (ambra)

Facebook

Kdo sem chodí?

Flag Counter

/gallery/novy.jpg

Doufám, že jste si užili příjemný a klidný Štědrý den a další - dvojitá! - kapitola vám přijde vhod :)

předchozí kapitoladalší kapitola

Uživatelé musí být přihlášeni pro psaní komentářů.

Komentáře

1

Shmash

2)  Shmash (27.12.2017 00:33)

Kailani, děkuju moc za krásný komentář, skvělá jsi ty, vážně jsi mi zlepšila den Někdy mám pocit, že se na ten děj koukám jako na film a jenom popisuju, co vidím. Jindy to ale drhne a já se nemůžu dobrat nějakého hladkého a plynulého chodu událostí
Snažila jsem se to s Wernerem napsat co nejreálněji, protože jsem přečetla docela dost válečných románů, tak si nedělám iluze :D Ale zároveň jsem strašně chtěla, aby se mu Stella líbila, jenže nakonec to prostě nešlo nějak zařídit, aniž by to zavánělo šíleným patosem :'-( Klidně ti ho ale půjčím :D
Vánoce jsem si užila, ale už to zase všechno začíná :/ Děkuju ještě jednou za komentář, další kapitola snad bude brzy

Kailani

1)  Kailani (26.12.2017 10:39)

Jak to děláš, že tvé postavy působí tak neuvěřitelně skutečně? Začínám tě podezírat, že žiješ v nějakém alternativním vesmíru, kde se toto všechno děje, a ty to pak jen mistrně zaznamenáš na papír. Vážně se ti klaním, drahá. Doufám, že v budoucnu i některé své dílo vydáš, a pokud se tak stane, zaručuji ti, že budu na místě autogramiády stepovat jako první. Jsi vážně skvělá.
Normálně mě z kapitol mrazí, ale dnes jsem vyloženě myslela, že si budu muset v pokoji přitopit. Ta část, kde Werner mluví s Ginou o válce. Člověk by si rád říkal, že je to jen příběh, že se podobné věci nedějí, ale opak je pravdou. Děly se, a kdo ví, jestli k nim stále nedochází třeba tam někde v Korei... Nedávno jsem četla dost strašný článek právě o osudech ŽEN, které působí ve službách korejské armády, a je to opravdu hnus, velebnosti.
Musím přiznat, že mě také dost překvapilo, jak přímo vyjádřil Werner své pocity ohledně Stelly. První jsem si říkala; "Jak by mohl někdo něco takového říct tak otevřeně?", jenže potom jsem si znovu uvědomila, že je to vlastně dost pravděpodobné. Myslím, že většina chlapů, ne-li každý, by se po tak dlouhém celibátu rovněž nemohla udržet, a možná by nezůstali jen u fantazírování, že. Chudák. Nechceš mi ho půjčit, abych ho mohla aspoň obejmout?
Oceňuji rovněž trochu sladidla uprostřed. Když si ti dva vyjádří lásku, zdá se mi to mnohem upřímnější než v mnoha ostatních příbězích, kde vzdychají, jak moc se milují, pomalu v každém druhém odstavci.
Moc děkuji za další kapitolu a jako pokaždé se budu těšit na další. Mimochodem, snad sis taky užila klidné a pohodové svátky. Je třeba načerpat energii na příští rok, tak jen užívej dál.

1

>