Další odkazy

Nenechte si ujít!

Povídka Druhá šance od Alokin teď vyšla jako kniha!

Zkáza z nebes

Snoubení tmou - Leona Škodová

Hříšníci - Marie A. Gregorová (ambra)

Facebook

Kdo sem chodí?

Flag Counter

/gallery/novy.jpg

Další kapitola :)

předchozí kapitoladalší kapitola

Uživatelé musí být přihlášeni pro psaní komentářů.

Komentáře

1

Shmash

3)  Shmash (01.01.2018 13:35)

Seb, děkuju, brzo se vše dozvíš :)
Kailani, děkuju, doufám, že tenhle přísun vydrží do té doby, než to dopíšu :D Řekla bych, že zkouškové je na to úplně ideální Werner už se s největší pravděpodobností neobjeví, ale kdoví, co se nakonec ještě všechno nestane :D Mně z téhle části docela trnuly zuby, ale potřebovala jsem ji tam dát. Každopádně nechci nic prozrazovat, ale je to na docela dlouhou dobu poslední taková chvíle klidu

Kailani

2)  Kailani (31.12.2017 18:01)

Ty nás ale rozmazluješ, drahá. Na takový přísun by si člověk snadno zvykl! Vážně jsem moc ráda, že teď přidáváš kapitoly tak často - momentálně celé dny trávím nad povinnou četbou, takže Gina je potom velmi vítanou oddechovkou.
Je škoda, že Werner opustil scénu. Mé zamilované srdce puká, ale věří, že se s ním v budoucnu ještě setká. Zvlášť poté, co Alex ke konci tak tajuplně nadhodil jakousi pomoc... Vzpomněla jsem si, jak v Modrooké plánovali s Ginou prchnout, a napadlo mě, zda Johna nějak neunesou z Ostrovů a nefrnknou... Představa je to dost divoká, přiznávám, tak se raději nechám překvapit. Už teď hořím zvědavostí!
Tahle část se mi líbila rovněž proto, že patřila k těm "sladším". Gina s Alexem se k sobě znovu chovali tak hezky, že mě jen utvrdili v přesvědčení, že byli skutečně stvořeni jeden pro druhého. Oficiálně jsou mým nejmilejším párem, kam se hrabe nějaký jiskřící Edward s ufňukanou Bellou.
Budu se moc těšit na další kapitolu, znovu v ní větřím akci. Také bych ti ráda popřála vše nejlepší do nového roku; hodně studijních, pracovních i osobních úspěchů, a hlavně mnoho inspirace a času pro psaní. Snad se zde budeme vídat i nadále!

Seb

1)  Seb (30.12.2017 14:40)

Děkuju za další kapitolu a jsem zvědavá, o jakou pomoc se jedná

1

>