Další odkazy

Nenechte si ujít!

Povídka Druhá šance od Alokin teď vyšla jako kniha!

Zkáza z nebes

Snoubení tmou - Leona Škodová

Hříšníci - Marie A. Gregorová (ambra)

Facebook

Kdo sem chodí?

Flag Counter

/gallery/football.jpg

Kdo se teprve chystáte číst tak radší vynechte úvody ke kapitolám ;-) Jsou to spoilery ;-)

 

Žádost o ruku jsem přijala. A její životnost?

Jak že se to píše na potravinové obaly? Minimální trvanlivost do: data uvedeného ve sváru obalu. Datum expirace: 3 roky.

 

PS: Z komentářů mám vždycky hroznou radost :-)

předchozí kapitoladalší kapitola

Uživatelé musí být přihlášeni pro psaní komentářů.

Komentáře

1

Iwka

6)  Iwka (11.01.2017 15:42)

a přidávám se k holkám níž, ty Qéčkovo mnichovský praktiky, to nemůže být jen tak

Iwka

5)  Iwka (11.01.2017 15:41)

Já si to úplně představovala, jak přiběhl hrdina Quentin s pěstičkou namířenou před sebou jako Superman a smetl Jamese na chodník umřela jsem
Celkem mě to taky překvapilo, že se James ani pořádně nezarazil, když se Q představil jako snoubenec a ještě že hned tak vehementně protestoval - vždyť pokud teď s Dani nebyli víceméně v kontaktu, není to tak podezřelé, že by měla nového přítele, ne?

Každopádně na tu společnou noc se moooc těším, asi nejvíc ze všeho momentálně Doufám, že jim pořádně zatopíš a nějak jim to okořeníš, jinak budu zklamaná! A teď budu zas nedočkavá, achjo

LilianaFalcon

4)  LilianaFalcon (10.01.2017 21:28)

jééé tak tohle mě vážně baví :) kdyby se nikdo nezamýšlel nad Quentinovou sexuální abstinencí, tak bych to fakt hodně špatně napsala ;)
a za komentáře strašně moc moc děkuju :-) utvrzují mě v tom, jakým směrem chci, aby se děj ubíral, a pomáhají mi se psaním :-)
takže vám moc děkuju

3)  iris (10.01.2017 18:02)

Nejdřív málem bitka mezi chlapy a teď hupky do pelíšku k Obrovi , doufám, že Obr bude mít dost bezesnou noc, aby ho to trošku, nebo trošku víc popostrčilo, ať v tom holka jedna nešťastná nelítá sama

2)  Susan (10.01.2017 16:36)

Mám ohromnou radost! jsem zvědavá na jejich společnou noc ;) a taky mi přijde divná Obrova abstinence :D. Každopádně se těším na další díleček. O hodně mi to zlepšilo náladu :). Děkuji.

P.S.: Na to že si chlapy dokážou najít vždy takový mrchy, tak Danielle je fakt skvělá

1)  Diblik (10.01.2017 09:37)

Už minule jsem chtěla napsat, že povídka je zajímavá a jediné, co mi nesedí je, že Obr abstinuje v sexu, což jak jsi teď správně naspala v jeho věku divný. A pořád mi to divný připadá. Ať by se sebevíc soustředil na sport, je to zdravý mladý chlap!
No jsem zvědavá, jak proběhne jejich "společná" noc ...a co James?

1

>