Další odkazy

Nenechte si ujít!

Povídka Druhá šance od Alokin teď vyšla jako kniha!

Zkáza z nebes

Snoubení tmou - Leona Škodová

Hříšníci - Marie A. Gregorová (ambra)

Facebook

Kdo sem chodí?

Flag Counter

/gallery/delena.jpg

Previously on The Vampire Diaries… :D Ne, ok. Ale pro opáčko - Elena si vzpomněla na své první setkání s Damonem. Jak na to bude (budou) reagovat?

předchozí kapitoladalší kapitola

Uživatelé musí být přihlášeni pro psaní komentářů.

Komentáře

1

DarkMoon

16)  DarkMoon (02.12.2012 22:39)

Cath :D :D Ano, Stefana jsem sice vyoutovala celkem rychle, ale neboj, ještě tam bude celkem dost ;) A... tady mu to ještě neřekla ;) I když je pravda, že teď s odstupem času bych to, jak jsi správně poznamenala, natahovala a napínala o dost víc, přímé vyjádření jsem posunula aspoň o pár kapitolek dál ;)Děkuju! :)

Cathlin

15)  Cathlin (02.12.2012 22:35)

Ty blááááááho,
Ty se s tím tedy opravdu nemažeš. Stefana jsi vyoutovala úplně neskutečně. Věnuješ mu v celém díle více než tuhle jednu "odcházecí" scénu? :D Vrátí se ještě vůbec? Nebo ho v lese roztrhají vlkodlaci, probodnou kůlem nebo zabijí lovci???

Trochu mě mrzí, že mu Elena tak brzo řekla, že ho miluje, bavilo by mě to řádně napínat a nechat ho ještě chvíli čekat. Ale předpokládám, že plánuješ jiné "své" zápletky, tak jsem zvědavá. ;-)

DarkMoon

14)  DarkMoon (02.09.2012 10:53)

Margarett, vítej, a jsem ráda, že se ti to líbí :) Snad tě později nezklamu . Děkuju moc :)

13)  Margarett (01.09.2012 22:46)

krása prostě bomba je to moc pěkný do upířích deníků jsem blázen dlouho a tato kapča je moje první a zatím si nemám na co stěžovat jen doufám že Damon a Elena spolu vydrží ,ale taky že jejich vztach nebude na honem . Já jsem rozhodně pro Delenu a přála bych si aby to bylo nějak takto i v seriálu . :) No prostě je to pěkný už se těšín na další kapitolku

DarkMoon

12)  DarkMoon (13.07.2012 19:37)

:D ok ;) aha :D Tak oprava: Užij si ho ;)

Wendy

11)  Wendy (13.07.2012 14:06)

To mě taky. Až na to přijdu, dám Ti vědět. (Elena)
Neužila. Teprve užiju, ale díky ;)

DarkMoon

10)  DarkMoon (12.07.2012 23:46)

Wendy, nemusíš se omlouvat, já jsem jen ráda, že tě to i tak nakonec přitáhlo zpátky ;) :D S tím trumfem jsi mě dostala, asi 15 minut jsem si lámala hlavu nad tím, kde jsem ho tam měla :D Ale mám radost, že máš z toho slova radost :D A v nemocnici je sice spousta dárců (dobrá poznámka mimochodem ;) ) Ale je tam taky Stefan, od kterého se Damon momentálně asi chtěl dostat co nejdál :D (I když nakonec se tomu a té nemocnici stejně nevyhnul :D )Proč ji nenávidíš ještě víc, než dřív, to by mě zajímalo Co jsem s ní provedla tak hroznýho? :D A na závěr: Děkuju, děkuju, děkuju :) A krátit rozhodně nic nemusíš, jestli nechceš, já jsem naopak ráda :D P.S.: Doufám, že sis tábor užila ;)

Wendy

9)  Wendy (12.07.2012 23:10)

Drahá DarkMoonko, moc se omlouvám, že jsem po takovém nadšení, které jsem projevila u první kapitoly nepokračovala dál. Vůbec jsem se k tomu nedostala. Byl konec školního roku, což pro mě znamená objíždění drahocenných příbuzných a také prázdniny, u kterých mi připadá trošku hloupé trávit je na počítači. Také jsem hodně přeemýšlela o táboru a snažila se něco smysluplného vymyslet či vytvořit (jako třeba rytířskou helmu z kartonu). Konečně jsem si ale uděla čas a jsem za to moc ráda. Toť má omluva.
„Pravděpodobně jediná moje chyba.“ To je ale skromný hoch! Toho prostě nejde nemilovat...
Jak to čtu, uvědomila jsem si, že to je poprvé, co jsem viděla v nějaké literatuře slovo trumf, nebo aspoň porvé, co si ho uvědomuju. Ani nevím, proč to jsem píšu... Asi jsem ospalá. Každopádně mám z toho slova obrovskou radost. Taky Ti zní tak blbě to, co jsem právě napsala?
Páni, to bylo rychlý. Myslella jsem, že bude Elena tak pět kapitol váhat. Tím jsme si ušetřily spoustu času. To je dost neobvyklé, řekla bych. I like it very much! ;)
Proč by nemělo být nějaké zítra? Zase něco, o čem nevím?
Po pár vteřinách: Aha. Možná bych to měla nejdřív dočíst a až pak komentovat.:D Nicméně to je dosti reálné, to že by dělala drahoty. Kdo to tak udělal naposled? Její otec? Třeba to mají v krvi. DarkMoonko, jsi geniální!
Ten popis upírství je skvěle promakaný!
´Najít jí něco k zakousnutí.´ V nemocnici je spousta dárců. Dokonce už někteří předpřipravení v plastových sáčcích.;)
Začínám Elennu nenávidět ještě víc než předtím. Ale co, když bude Damon šťastnej, proč ne?B)

Musím Ti znovu pochválit první kapitolu. Navzdory tomu, jak dlouhá doby uplynula od toho, co jsem si ji přečetla, si pořád pamatuju, co v ní bylo. To se mi moc často nestává. Nejspíše je ještě více poutavější, než jsem si myslela. Tlesk, tlesk :)
P.S.: Jestli Ti tento typ komentářů vádí, klidně to příště zkrátím :p

DarkMoon

8)  DarkMoon (29.06.2012 15:12)

:D Děkuju moc :) Vážně si toho moc vážím, od vás ode všech ;) Jinak další část jsem kupodivu nakonec opravdu stihla už dneska :D Už je přidaná, tak teď už jen počkat na schválení ;)

7)  Mikeš (29.06.2012 14:47)

Já se musím přidat k chvále (a opravdu FF moc často nechválím ;) ) Ale tohle je tak dokonale odkoukané ze seriálu, že to nejde nechválit! Damonův popis upírství je přesný, takhle nějak to podle mě autoři u něj zamýšlejí...... no a pak si myslím, že ten důvod, proč Elena dokončí přeměnu, je přesně tenhle - ne kvůli sobě nebo Salvatorům ale kvůli Jeremymu.
Takže se přidávám k těm, co se těší na pokračování

DarkMoon

6)  DarkMoon (29.06.2012 13:11)

Děkuju :) :D No zdá se, že i přes moje očekávání by další mohla přeci jenom dopadnout dneska ;) :D Tak snad jen planě neslibuju :)

5)  Sabienna (28.06.2012 21:14)

Ten popis upírství podle Damona, to mě dostalo, ale fakt, totálně! Strašně dobře se to čte,... úplně si říkám, že kdyby v seriálu přišlo na jeho pocity, přesně nějak takhle se bude cítit... krásné, prostě krásné s další kapitolou si prosím pospěš, nemůžu se dočkat!

DarkMoon

4)  DarkMoon (28.06.2012 20:07)

Děkuju :D :)

Wolfik

3)  Wolfik (28.06.2012 19:30)

Konečně jsem měla klid si přečíst i dvojku. Sakra děvče, já ho normálně vidím, jak si s ní povídá :)
Moc krásně napsaný. těším se, co bude dál, tak šup další kapču

DarkMoon

2)  DarkMoon (28.06.2012 15:39)

:D :D Děkuju moc :) No od antifanynky Deleny a od tebe obzvlášť si toho ještě víc cením :D :)

Ree

1)  Ree (28.06.2012 13:39)

Hele, Měsíčku, jestli si příště zase nebudeš věřit, tak tě praštím lopatou, jo?! Mně se to hrozně líbí. A to říká ta, která nesnáší Delenu!!! Je to takové jiné... Nejspíš proto, že je to z pohledu Damona, což moc povídek není. Hrozně se mi líbilo, jak jí vysvětlovat to upírství. A stojím si za tím, že jsi Damona minulých dílů vystihla docela dobře I v seriálu je podle těch pohledů vidět, že se mu v hhlavě honí něco podobného. Tys to dokázala hodit na papír. Je to super ;)

1

>