Další odkazy

Nenechte si ujít!

Povídka Druhá šance od Alokin teď vyšla jako kniha!

Zkáza z nebes

Snoubení tmou - Leona Škodová

Hříšníci - Marie A. Gregorová (ambra)

Facebook

Kdo sem chodí?

Flag Counter

/gallery/large (3).jpg

Ani nevíte, jak dlouho jsem nedokázala napsat ani čárku. Nebo vlastně - asi víte. Od února. Napůl za to může maturita, ale hlavně spisovatelský blok. Zkrátka jsem nemohla, nešlo to. A teď, jako na potvoru, když mě za týden čeká ústní maturita a já z dějepisu umím jenom dvacáté století, mi nápady skáčou pod ruce samy a taky mám obrovskou chuť konečně skončit tenhle příběh.

Takže děkuju všem, kteří si na Ginu a Alexe i po tak dlouhé době zase vzpomenou a pustí se do další kapitoly :) Moc si toho vážím.

A držte mi palce, ať úspěšně ukončím středoškolské vzdělání a pak se můžu naplno věnovat tomu, co tak moc miluju - psaní. A taky studiu psaní a jazyka na vysoké škole :)

předchozí kapitoladalší kapitola

Uživatelé musí být přihlášeni pro psaní komentářů.

Komentáře

1

Shmash

6)  Shmash (16.05.2016 23:04)

Phobos, dekuju ti moc :) pro svůj vlastní duševní klid už to taky potřebuju dopsat, jinak mám pocit, že se asi zblazním. Snad bude po maturitě dost času a dost vůle tohle dokoncit, než mi taky začnou zkouškové :D jako s mojí rychlosti je i tohle dost možné. Dekuju, že ctes

Phobos

5)  Phobos (14.05.2016 01:48)

Já nevím, asi bych měla vážně počkat, dokud to nebude hotové celé a pak si to teprve přečíst. Já špatné konce opravdu hodně blbě rozdýchávám a raději bych to měla za sebou rychle, jako když se strhává náplast - ne už nevěřím, že to dopadne dobře.
Je to bezvadně napsané, konec dopisu je pro mě naprosto srozumitelný a chápu ho. Konec Howardova výlevu jsem trochu čekala. Reakce Stelly se mi líbí, přijde mi uvěřitelná, autentická, umím se do ní vcítit.
(Tady by měla být ta část o pocitech, co to ve mě vyvolává smutek, beznaděj, bla bla bla. To všechno už tu bylo.) Nehlásím se ke kuřákům a je mi to v tuhle chvíli snad trochu na škodu, po tomhle by se hodilo jako gesto zapálit si, pro shrnutí situace.
Hodně štěstí s maturitou. A ano, tohle je přesně to období, kdy se ti bude chtít psát nejvíc, prostě dělat cokoliv jenom se nemuset učit. Trochu sebedestruktivní anamnéza, co? Já nejvíc napíšu o zkouškovém, kdy se moje hlava chce soustředit na cokoliv jiného jenom ne na to co má, a fantazie se spustí na plné obrátky. Přeju ti, aby si to měla jinak. Držím pěsti.

Shmash

4)  Shmash (12.05.2016 20:35)

Bef, dekuju moc, že ctes :) Claire je ta s červenou rtěnkou, hubená je Jean :D nedivim se, že už si to nepamatuje, po tak dlouhé dobře.. snad to zvládnu dopsat někdy v blízké budoucnosti.. :D a máš ode mě email :)

3)  bflmpsvz (10.05.2016 23:56)

Tak konečně něco víc o Alexově životě hošan to teda nemá lehké A je to suprově popsané. A Howard? Ta poslední věta mě dostala. Chtěla bych se dovědět, proč on skončil jako velitel v lágru. Určitě tam není jen tak. Že by vina manželky? Copak mu provedla? Jo a ještě mi připomeň... ta Claire na konci, jak se vtírá Alexovi, to je ta hubená? Nějak jsem zapomněla jména vedlejších postav z prvního dílu, což je normální, protože já si jména většinou ani nepamatuju:))) Jinak jsem ráda za další kaúpitolu a taky bych si to ráda dočetla. Držím palečky s maturitou!!!

Shmash

2)  Shmash (10.05.2016 23:53)

Seb, dekuju moc :) budu se snažit psát a psát a psát, jen co bude po všem dekuju, že ctes, moc si toho vážím

Seb

1)  Seb (10.05.2016 20:58)

Ani nevíš, jakou mám radost, že jsi přidala kapitolu
Dlouhý dopis od Alexe, i když nedokončený, byl hodně zajímavý, za to dopis od Claire,to jak ho napsala, se mi moc nelíbilo, ale bylo pro mě zajímavé,jak se ti povedlo prostřednictvím těch dopisů rozlišit charaktery obou postav

I Howard se nám trochu rozmluvil , těším se na pokračování a držím ti palce a vůbec nepochybuju, že úspěšně odmaturuješ, děkuji

1

>