Další odkazy

Nenechte si ujít!

Povídka Druhá šance od Alokin teď vyšla jako kniha!

Zkáza z nebes

Snoubení tmou - Leona Škodová

Hříšníci - Marie A. Gregorová (ambra)

Facebook

Kdo sem chodí?

Flag Counter

/gallery/xixrzk.jpg

The cheater

Děkuji za komentáře, děkuji Cam ;)

předchozí kapitoladalší kapitola

Uživatelé musí být přihlášeni pro psaní komentářů.

Komentáře

1

15)  Mařka (05.07.2014 12:14)

No, jak kdo má prázdniny, mě čeká ještě v pondělí zkouška z anatomie , ale tak co, v září se bude zeměkoule točit taky, tak nějak jsem rezignovala, že by to mohlo klapnout.
A asi to tim bude no, já jsem dost kritickej člověk, tak neni zas tak těžký, aby mi něco přestalo štymovat. Ale neni to tak, že by mě vysloveně ty hlavní postavy sraly , jenom mam někde vzadu v hlavě zasunutý, že to neni uplně stopro. Jenomže pak zase dokonalý(heh, jaký se tady asi píše I/Y ) lidi jsou nudný , tak si asi nevyberu.

Florence

14)  Florence (05.07.2014 11:23)

Kejt, já vím, ale jak málo nás tenkrát bylo... Ale už žádné jeho mihání nemám v plánu, alespoň ne tady. Možná ještě někde, někdy... taky se mi s těmahle postavama hrozně špatně loučí. Ti ze Zámků jsou prostě moji.
Asi měli, to ano. A taky vyříkají, jen ne úplně v sedě a klidu:p

Vandi, pravda, Tim byl jiný jak Tom, to musím nechat. Byl daleko víc trpělivější na Noe a majetnický k ní asi nebyl vzhledem k tomu, že to on byl ten, co přišel jako druhý. B)

No né, nazdar Mařko! Tebe tady zas ráda vidím Jasně, že se našli tací, co mi za Timíka kopali, ale prostě nás byla menšina... nebo jsme alespoň nebyli tak hluční jako ti druzí :D
Lajk se ti líbil? To jsem moc ráda!
S tou školou to naprosto chápu, jsem nadšená z toho, že jsou konečně prázdniny! I když... vzhledem k tomu, že bych si měla vypracovat přes ty dva měsíce všechny maturitní otázky, tolik se neraduju:p
Ale víš, že já to tak mám často taky? Když čtu, tak hlavní postava mě nejvíc... prudí. Asi je to tím, že je to často z jejího pohledu, že jí se autor nejvíc zaobírá, že tu prostě nejvíc známe, takže dokážeme na ní najít i nejvíc chyb
Snad o dost dřív, jak za milión let, holka!
A díky moc

Kejt, já vím, já vím a taky se pořádně stydím , ale nějak nestíhám... snad už zítra;)

13)  Kejt (04.07.2014 13:56)

číhám na další kapitolu a těším se na pokračování:-)

12)  Mařka (03.07.2014 20:40)

Hohohóó, to pozor, já taky kopala za Tima. Akorát jsem tu teďka dlouho nebyla. Mam trochu máslo na hlavě, protože jsem četla(i to s tim červenovlasym-mimochodem to bylo super), ale nekomentovala. Nemam teďka moc čas kvůli škole, a sem chodim utýct od toho nebetyčnýho opruzu, kterej prožívam nad učebnicema.
A co se týče týhle povídky, mam ráda asi všechny postavy. A nevim čim to je, ale vždycky mi něco nesedí na hlavní postavě. Nevim čim to je, ale ostatní mi jsou většinou sympatičtější.
Ta zas někdy za milión let pa.

Vanda

11)  Vanda (02.07.2014 20:22)

Jo, no, lebo Tim bol taký... sweet a nebol majetnícky :D A tvaroh do tváre ako bonus :D :D :D

10)  Kejt (30.06.2014 21:08)

Já měla taky radši Tima než Ceesaye:-))) a stále je mi sympatickej. Kéž by se ješt+ mihnul. Jsem zvědavá na Rútinu proměnu. Chápu, že Rut nechce sedět s Terkou a poslouchat, co se stalo, ale stejně by si to měli časem všichni vyříkat. Ach jo

Florence

9)  Florence (30.06.2014 20:58)

Caroline, tyď je červen! :D
Proč? Mno, to je otázka, co? Proč někdo podvede někoho? Myslím, že v tom hraje dost velkou roli nespokojenost a asi i sobeckost.:p
Mirek je prostě idiot. Typický frája, co se stará hlavně sám o sebe... i takoví žel existují
Taky si myslím, že Rut udělala správný krok k lepšímu životu. A ona si dobrý život zaslouží
Díky moc!

Niky, jé, moje drahá, Niky! Já jsem moc ráda, že tě tady zas vidím, a že ses do Humans pustila s takovým nadšením
Nezasloužil, jasně, že ne. Stejně jako si Rut nezasloužila takhle přijít o svoji kamarádku, ale stalo se to. Neboj, další zas bude, zrovna jí píšu.
A někde jsem četla, že máš radši Toma než Bena... To jsem ráda, alespoň někdo se ke mě přidá :D
Díky moc!

Vandi, to já si dobře pamatuji! My dvě proti všem :D

Vanda

8)  Vanda (30.06.2014 17:53)

Tima som mala rada... :D

Niky

7)  Niky (30.06.2014 17:48)

No, to jsou teda šoky. Chudák Mára, to si nezasloužil :( Je to rána, pro všechny, jsem zvědavá, jak se s tím poperou, co se bude dít dál, proč to Terka udělala, mám takovou hromadu otázek, prostě nutně potřebuji další kapitolu. Ach jo.
Skvěle napsáno, další kapitoly se vážně nemůžu dočkat. Díky moc

PrincessCaroline

6)  PrincessCaroline (30.06.2014 14:15)

Hou, hou, hou, Vianoce
No vidíš, niekedy mi to páli viac akoby som chcela s tou Terkou. A možno to je do očí bijúce, len oni nemajú potrebu sa nad niečim takým zamýšľať.
Určite som zvedavá prečo to urobila. Vždy je to kvôli niečomu. Ak mala len nejaký skrat tak...
Mňa skôr zarazila Mirova reakcia. Najprv sa mu dva mesiace neozve. Nad čím vlastne premýšlal, že si s ňou začal?? Kde berie tú drzosť vyflochnúť Marekovi do tváre, že ho podviedla? S ním! Byť na jeho mieste,dostane takú šupu do ksichtu za tú aroganciu. Ehm, inak som veľmi nekonfliktný človek

Som hrdá na Rut. Som zvedavá, ako chce zmeniť svoj život. A som zvedavá, akú rolu v tom bude hrať Ben.

Florence

5)  Florence (30.06.2014 13:39)

Ali, jop, to máš pravdu. Tady je ta realita až bolestná, co? :D No, Rut to už jednou zmiňovala, jí přijde jako slizoun, ale ostatním holkám tolik ne. Já si taky myslím, že the couple není vždycky the couple. Často k sobě pasují ti lidé, u kterých to nejméně čekáme a ani nás to o nich třeba nenapadne
Jak proběhne její změna? Myslím, že postupně, s pomocí Bena a tak, že to ovlivní celý její život ;)
Moc ti děkuji!

Vandi, jop, podvedla. Ta holka, co potřebovala ke štěstí hodného rodinně založeného muže toho hodného a rodinného muže podvedla :( Chudák Mára :p
Jak to, že zas nikdo nemá rád mýho oblíbence Toma? Takový je to vždycky nejdřív Tim a teď zase Tom... hele, oni se jim rýmujou jména! :D
Moc ti díky!

Vanda

4)  Vanda (30.06.2014 12:45)

Awww :D Bože, to je... Sakra, ja nemám slov :D Terka podviedla Máru?! Ty draku! :D To by som fakt nečakala... A Tom? Ma ani tak nezaujíma... :D Júú! Rut chce zmeniť svoj život! Som zvedavá, že ako :D Posledná veta... :D Teším sa na ďalšiu :)

Ali

3)  Ali (30.06.2014 09:17)

Takova jedna realistictejsi kapitola.. Ale proc zrovna s Mirkem Slizounem? :/ Myslim, ze vetsinou takovy ty The couples nejsou nakonec ty, co nejlip fungujou, vydrzi to vetsinou tem, do kterych by to nikdo nerekl... :) Ruty je mi lito, ma ted tezky rozhodovani. Na druhou stranu se tesim, jak ta jeji zivotni zmena probehne. Myslim, ze s Benovou guidance, bude nakonec stejne nejstastnejsi. :) Tesim se na to, co pro ni pripravis dal. ;) Dekuju za kapcu, Flo!

Florence

2)  Florence (30.06.2014 08:07)

Kejt, samozřejmě, že máš v tomhle opět pravdu. Terka by teď potřebovala někoho jako sůl, aby se vypovídala a vybrečela. Jenže koho? Za svým přítelem nemůže, protože tomu zlomila srdce. A nemůže jít ani za svou nejlepší kamarádkou, protože té ublížila taky. A já se ani Rut nedivím, že si s ní nechce sednout ke kávě a všechno to probrat. Jak by mohla, když vidí, co se stalo Márovi?
Štěstí, že ostatní tohle řešit nemusí. Marek má Toma a Tom má Marka a Růtý, ta má naštěstí Bena, bez něho by asi taky byla na všechno sama. A nebo možná ne, kdyby nebyl Ben, byl by pravděpodobně u jejího boku Tom.
Moc a moc ti děkuji, holka

1)  Kejt (29.06.2014 23:39)

Flo, to bylo úžasný, smutný a přitom krásný. Zapomněla jsem že ty vždy pošleš jobovky v serii, jak jsem si mohla myslet, že to minulou kapitolu byl vše? Jen přemýšlím, to příapdné těhotenství je s Márou nebo nedej Bože se Slizounem? Ben je jako skála. Je tu, vždy bude, ikdyž už bude stát na jiném kopci. Děkuju, moc se ti to povedlo. Umíš tak krásně tkát příběh, prokládat myšlenky mezi řádky. Skvostně, děkuju. Chápu, že to bolí i že Rút tolik řešila, jak to mohla udělat, zároveň rozumím i tomu, že si vybrala bratra. Jen by bylo fajn, vyslechnout si i Terku, její pohled. Proč se to stalo. I ona potřebuje rameno, na kterém se vybrečí.

1

>