Další odkazy

Nenechte si ujít!

Povídka Druhá šance od Alokin teď vyšla jako kniha!

Zkáza z nebes

Snoubení tmou - Leona Škodová

Hříšníci - Marie A. Gregorová (ambra)

Facebook

Kdo sem chodí?

Flag Counter

/gallery/xixrzk.jpg

The guy with a dream

Dneska je to trochu vážnější ;)

Moc děkuji za komentáře. Holky, ani nevíte, jakou z nich mám vždycky radost! A díky samozřejmě posílám i Cam :)

předchozí kapitoladalší kapitola

Uživatelé musí být přihlášeni pro psaní komentářů.

Komentáře

1

Niky

16)  Niky (30.06.2014 12:55)

Jsem zpět a jdu dohánět zameškané! Tolik kapitol před sebou, to si aspoň počtu
Tahle kapitola byla vážně skvělá, úžasná Docela ráda bych se ke zdi někdy podívala, nikdy jsem tam nebyla. Ale kdoví, kdy se dostanu do Prahy
Díky, díky a já valím na další kapitolky

Florence

15)  Florence (07.06.2014 22:14)

A to kdybys mě viděla na živo! Já umím pořádný psí pohled
A v Zámkách jsem trousila nenápadné poznámky pořád!

PrincessCaroline

14)  PrincessCaroline (07.06.2014 22:02)


Prídem sem až v stredu na ďalšiu kapitolu. Kto má silu vzdorovať tým kukadlám? Toto sa nerobí! To máš za tie Zámky, že som do toho musela zatiahnuť celú rodinu ako som bola vyvedená z miery

Florence

13)  Florence (06.06.2014 14:52)

PrincessCaroline

12)  PrincessCaroline (05.06.2014 23:41)

Jeeez, nekukaj tak na mňa! Ty sa divíš, že nikto ti to nechce povedať? Však sa môžem trafiť úplne mimo tvojej čiary, čo som:D Nie, ja pekne chvíľu počkám a potom, keď budem mať dobrú náladu, tak ti to poviem

Florence

11)  Florence (05.06.2014 12:49)

Come on! Já jsem chudák, mě tady nikdo nechce říkat své tušení:'-( :'-( :'-(
A kdybych hodně prosila?

PrincessCaroline

10)  PrincessCaroline (05.06.2014 11:58)

Hej, už viem, už som si našla ten obrázok
A nepoviem. Nechám si to pekne pre seba, budem špekulovať, naťahovať to, chytať sa každého jedného slovíčka a potom na konci ti napíšem, že JA SOM TO TUŠILAAA alebo len zas nič:D Pri tebe človek nikdy nevie, ani mi nikdy nenapadlo, že by Afrika mohol byť taký bad booy

Florence

9)  Florence (05.06.2014 09:46)

Terry, to jsem moc ráda! Děkuji ti

Caroline, víš? A řekneš mi svůj tip? Prosííím! Která postava? Čoveče, já si už nepamatuji, jak se jmenovala... ta robotka, co se stala ikonou revoluce. Taky to ten příběh mám ráda.

Calad, to jsem moc ráda. Kvočny? Možná se to kvočny ještě nedozví... uvidíme. Děkuji ti moc!

Calad

8)  Calad (05.06.2014 05:55)

Čtu od začátku a je to super. Jsem zvědavá, co jí na tenhle výlet řeknou ty dvě kvočny A musím uznat, že sis vybrala skvělý místo

PrincessCaroline

7)  PrincessCaroline (04.06.2014 22:44)

Aj by som ti napísala, že VIEM, kde bude ten hák, ale u teba človek nikdy nevie
A ktorá postava? Júú, to si idem vygoogliť, ak to nájdem. Zbožňujem Atlas mrakov, mám ho prečítaný, spozeraný a dokonca sa musím pochváliť, že mi to cvaklo, čo tým básnik chcel povedať. Teda asi:D
Čo ti poviem, nedeľa je ďaleko

Terry

6)  Terry (04.06.2014 22:19)

Myslím, že tohle vypadá na dokonalý příběh

Florence

5)  Florence (04.06.2014 18:06)

Kejt, oko tam asi nenajdeš, alespoň ne tohle, ale spousta jiného, hezkého díla bude. Angličtina je až moc těžká? Myslíš, že bych měla dodat i překlad těžšího, jako jsem to dělala u Zámků? Pomohlo by to?
Moc ti děkuji za tu poklonu, holka

Caroline, líbilo? Až tak jo? To jsem teda moc ráda, holka Já když jsem to psala, taky jsem si říkala, že většina mých spolužáků by asi takhle jako ten sprejer nemluvila. Ale myslím, že pravdu má. Ve svém světě určitě ;)
A kdybych ti řekla, že se klidně do Bena zamilovat můžeš? Že se z něho druhý Ceesay a ani druhý Tim nestane? Že to bude mít jiný hák... háček je moc malé slovo
To oko tam není. Nebo alespoň ne pokud vím. Vlastně jsem viděla něco podobného na jedné zdi v Londýně, když jsem tam byla. Ale nebylo to oko... byla to jedna z postav Atlasu mraků, jenže to bylo první takovéhle nasprejované dílo, které bylo fakt krásný a věrohodný.
Moc a moc ti děkuji!

Vandi, vážně? To jsem ale moc ráda! Fakt díky moc za tu pochvalu. Ben je dobrák a hodně toho už v životě poznal a viděl, myslím, že by Rut mohl pomoct ;)

Ali, tak to jsem teda ráda. Jen se mi tady chytej na lep Já mám kampu taky ráda, i když asi to není ta nejoblíbenější část Prahy. Ben je... prostě Ben. Má svoje charizma a klid a to nechytne jen málokoho. A máš samozřejmě pravdu, pro Rut to bude ještě jedna velká jízda.
Moc ti děkuji!

Ali

4)  Ali (04.06.2014 16:16)

Woow, s kazdou kapitolou me dostavas vic a vic! Je to skvely, nadherny, uzasny! Btw, miluju kampu, je to i moje oblibena cast Prahy. Jako vazne, ctes mi myslenky? :D hehe... Jinak Ben a jeho aura klidu je uzasnackej! A myslm, ze tohle bude pro Rut jeste hodne zajimavy! Krasna kapca, Flo! Jen tak dal! :)

Vanda

3)  Vanda (04.06.2014 13:49)

Wooooow. Najlepšia kapitola. Strašne strašne STRAŠNE skvelá, úžasná... Tá scénka s tou stenou bola úplne najlepšia. Ten sprejer sa mi páči :D :D Tá anglina tam je super :D Fakt sa mi tá kapitola páčila a teším sa na ďalšiu. Ben jej dobre poradil, dúfajme, že ho poslúchne.

PrincessCaroline

2)  PrincessCaroline (04.06.2014 11:28)

Floooo,ja ťa zbožňujem! Táto kapitola sa mi moc moc moc MOOOC páčila. Zatiaľ to je moja najobľúbenejšia. Páčila sa mi, ako sa prispôsobila jeho pohľadu, tá stena, to bol hotový zážitok. Ale že vraj nepoužívaná angličtina zo školy. To si ešte nevidela mňa. Čítať v pohode, ale rozprávať Ten sprejer mal svojim spôsobom pravdu. To je otázka, ktorá sa dotýka všetkých ľudí.
Ben sa mi páči viac a viac. Ale snažím sa s tým bojovať, pretože poznám tieto tvoje triky typu: Však sa do neho zamiluj. On je úžasný chlapec. A zrazu...BUM! A je to.
Za túto kapitolu aspoň
A otázka, to očko tam je alebo si si ho vytvorila?

1)  Kejt (03.06.2014 22:23)

Oj, tak nejdřív děkuji za přidání už dnes, je to milej bonus na dobrou noc:-) vzbudila si mou zvědavost, brzo zajdu ke Zdi, jestli tam je Oko v plamenech či jiné inspirující obrazy. A nakonec se přiznám, že se chvílemi nečapu, too much angličtiny:-( občas by se hodil slovník a nebo aspoň možnost zkopírovat si text a hodit to do překladače, protože odstavec si nepřepíšu. Ale jinak se umíš zadřít pod kůži, i já mám občas pocit, že jsem poslední dobou příliš vzdala touhu něco změnit.

1

>