Další odkazy

Nenechte si ujít!

Povídka Druhá šance od Alokin teď vyšla jako kniha!

Zkáza z nebes

Snoubení tmou - Leona Škodová

Hříšníci - Marie A. Gregorová (ambra)

Facebook

Kdo sem chodí?

Flag Counter

/gallery/xixrzk.jpg

A na co jsme všichni čekali....

The guy who can kiss ;)

předchozí kapitoladalší kapitola

Uživatelé musí být přihlášeni pro psaní komentářů.

Komentáře

1

Florence

7)  Florence (25.07.2014 17:59)

Víš že jsem vlastně nikdy Anna a král neviděla? Tolikrát jsem se na to chtěla kouknout, už jen proto že tam hraje malý Tom Felton, ale nějak jsem se k tomu ještě nedostala. Musím to brzo napravit, co?
Ale jo, samozřejmě, každý z nás může vnímat, co je to smutno, někde jinde. Mě je úzko z toho, že je to taková všednodenní záležitost, ale ty v tom samozřejmě můžeš vidět něco jiného

6)  Kejt (24.07.2014 18:58)

FLO, to je zvláštní, mně přišlo smutný loučení, představa, že už se asi neuvidí, ten polibek, společná fotka, to že oba cítí, to co cítí a ví, že jejich místo je jinde a jinak. Ale máš pravdu, tohle se může stát běžně a stává se to. Teď se mi vybavila scéna z Anna a král, jo, děje se to napříč dějinami, zas a znovu. I tam Annin krátký pobyt proměnil nejen krále, ale vlastně celý Siam:-)

Florence

5)  Florence (24.07.2014 18:01)

Holky, normálně....ach, díky vám moc
Kejt, myslím, že je to nejvíc smutný v tom, jak prostě obyčejné a všední tohle je. Tohle je věc, co není jako Zámky, že by sis začala psát s Afrikou z gangu, tohle je prostě... něco, co se ti může stát běžně. Někoho potkáš, zamiluješ se, ale víš, že to prostě není ono, že to nemůže vydržet, protože každý z vás má místo někde jindě
Děkuji ti moc, holka. Vážně hodně moc ;)

Caroline, ano, tos řekla správně. Bylo to rozhodnutí dvou mladých, dospělých lidí, kteří vědí, co chtějí dělat a co dělat nechtějí. Bylo správný? No, většinou to ukáže až čas, ale já myslím, že ano. Kdyby jeden z nich jednal jinak, nemyslím, že by byli šťastí. A kdo ví? Třeba se ještě někdy někde potkají
Ten polibek jsem jim prostě musela dopřát... i sobě
Díra po Benovi. Jasně, ta tam ještě chvilku bude. Ale jsem si jistá, že Rut ji brzo zaplní tím, co jí Ben naučil. Zájmem o druhé, tím, jak bude vidět svět.... Ale jak řekla, na Bena nikdy nezapomene. On je prostě v jejím (a i v mém) srdci už napořád.
I love you to, girlie. Thanks!

Maři, no, doufám, že jsem tě takhle v noci v tom autobuse nakonec fakt nerozbrečela. To by měli asi spolucestující zážitek :D
Je to na nic, to musím souhlasit, ale z téhle situace se asi pořádně jinak vybruslit nedalo...
Díky!

Lůco, neříkej! Teda, ne že bych vás chtěla rozbrečet, ale pokaždý když mi někdo tohle napíše, jsem nehorázně potěšená za tu poklonu, kterou mi tím i složí. Díky moc!

4)  Lůca (23.07.2014 19:44)

Normálně tady bulím jak želva...
Úžasně napsané!

3)  Mařka (23.07.2014 01:16)

No to mě poser. Tohle je geniálně na hovno. No, co se dá dělat, jinak to skončit nemohlo. Ale muj bože ať není s Tomem. Nic proti němu nemam, je celej dobrej, ale chybí tomu to něco.
Shit, já bych v tom buse taaak řvala. Čert vem ňáký osvícení.To je možná hezký, ale v noci tě zrovna dvakrát nezahřeje(pokud nemáš termo lampu). Hmpfch jsem neuspojená, jenom abys věděla pro příště. Ale napsalas to famfárově.

PrincessCaroline

2)  PrincessCaroline (22.07.2014 23:42)

Flooo, nieee, anooo, nieee, anoooo :'-(
Som momentálne tak v prdelnom rozložení, že neviem, čo ďalej.
Bolelo ma, keď odchádzal. Bolelo ma to za oboch. Ale všetko to, čo hovorili bola pravda. Čistá, pravdivá realita bez ružových snov. Bol to život taký aký je. Bolo to rozhodnutie dvoch mladých, dospelých ľudí, ktorí si majú určené svoje priority.

Ich bozk...ďakujem

Keď však odišiel Ben, mala som pocit, že zobral kus zo mňa. Až priveľmi som si obľúbila toho muža. S otvorenou mysľou, veľkým srdcom a ešte väčšími plánmy. Viem, že jej pomohol, otvoril jej oči. Otvoril ich aj mne.

Ale ostalo po ňom prázdno. A to ešte budem chvíľu predýchavať.

Thank you, Flo. I love you so much

1)  Kejt (22.07.2014 22:48)

Ufff, Flo, tys mně odstřelila, bulím tak, že sotva vidím na písmenka. To je taaaak krásný a přitom tak smutný. Jo, někdy to prostě není dost... ale i tak. Ufff, TY JSI DOKONALÁ, VÍŠ TO? Něco podobného jsem zažila vloni, taky to nebylo dost.Ufff, až se otřepu, snad ještě dokomentuju, ted víc nemůžu. Děkuju, děkuju.

1

>