Další odkazy

Nenechte si ujít!

Povídka Druhá šance od Alokin teď vyšla jako kniha!

Zkáza z nebes

Snoubení tmou - Leona Škodová

Hříšníci - Marie A. Gregorová (ambra)

Facebook

Kdo sem chodí?

Flag Counter

http://bez-hranic.cz/gallery/ll.jpg

Kapitola XX.

...Co se dělo potom, ten večer? Tady máte odpověď.

Příjemné počteníčko! :))

Merci je moje děkuji...Merci za to že čtete! :D

předchozí kapitoladalší kapitola

Uživatelé musí být přihlášeni pro psaní komentářů.

Komentáře

1

Twilly

15)  Twilly (31.12.2014 17:28)

V pohodě, já jen, že to sekáš už tak moc, až se to začíná hodně špatně sledovat. Tím jen docílíš, že pokud bude děj pokračovat tímhle šokovým stylem, stane se pro čtenáře náročným. Taky nejsem zrovna typ, co má všechno promyšlený, ale i když tě láká psaní stylem "co na srdci, to na klávesnici", z vlastní zkušenosti vím, že se to rádo vymstí.

Vasanti

14)  Vasanti (31.12.2014 16:46)

Twilly, neřekla bych, že instinkt je to podle čeho se řídím při psaní. Já si myslím, že chaos svým způsobem není špatný, protože se prostě děje. Chaos existuje ať už v povídkách nebo v reálných situacích. Přemýšlela jsem o tvé radě, jak bych měla pokračovat dál a na co bych se měla zaměřit a uvědomila jsem si, že v tu chvíli jsem neměla ponětí, jak bych měla psát dál, abych tě uspokojila a tobě se to líbilo takovým způsobem, abych s tím byla spokojená i já. Ano, já se zaměřuji na charakter svých postav a děj nechávám volně plynout, tak nějak z toho vyplyne a vyhovuje mi to tak, protože tohle je můj osobitý způsob, jak se vyjadřovat, jak psát. A proto zůstanu sama sebou a budu psát dál tak, jak to cítím. Ale i tak děkuju za připomínku a tvůj názor. ;)

Twilly

13)  Twilly (31.12.2014 12:44)

Psát dle instinktu není špatné, ale musíš si dávat o to víc pozor, ať nesklouzneš do chaotičnosti. I když chceš mít evidentně postavy citově komplikované, nezapomínej, že moc všeho vždycky škodí. Jestli ti mohu poradit, teď uber paru v charakterech postav a víc se soustřeď na děj, který zjevně necháváš jen tak plynout , což v tomhle případě není dobrý tah.
Jinak musím říct, že se mi hrozně moc líbí tvůj styl vedení dialogu... Tady si tě jako autora opravdu velice užívám

Vasanti

12)  Vasanti (31.12.2014 11:59)

Twilly: Já s tebou souhlasím, tohle není reálný příběh a jsem si vědomá, že takhle to prostě v normálním životě nefunguje. Každá postava v tomhle příběhu, nebo spíš ve vztahové pohádce (to označení se mi celkem líbí, protože to tak je) představuje určitou část mě. Nebo spíš každá postava se řadí k určité vlastnosti, kterou mám. Třeba u Jade jsou to emoce, které tak těžko vyjadřuje. U Briana je to neschopnost odejít z nějaké situace, která ho zraňuje (Jade ho nemiluje, odmítá a on se s ní schází dál, to je trochu na hlavu, kdo by se chtěl takhle emocionálně trýznit?)atd.

Twilly

11)  Twilly (31.12.2014 09:57)

Mno, nevím jestli tě to potěší, ale nemám ani tucha, co bude dál. Příběh postrádá realitu, je to spíš vztahová pohádka (což není vůbec špatné, jen jak už jsem řekla, pro mně kapku nepředvídatelné)

Vasanti

10)  Vasanti (29.12.2014 12:19)

Twilly, věř mi, že si taky nepřeji nic jiného než aby James dostal co si zaslouží, jenže ne vždycky to jde tak snadno. Někdy mají padouši prostě víc štěstí, nebo spíš drzosti a proto se zdá, že jim vše prochází. Co ti můžu slíbit je to, že se James a Nathaniel ještě potkají a přátelské nebo klidné to teda rozhodně nebude. Děkuju :) ;)

SestraTwilly

9)  SestraTwilly (29.12.2014 08:35)

Vasanti,ty si teda číslo. My tu po tebe chceme,aby James trpel za svoje hriechy a ty necháš trpieť nevinného Nathaniela. Ale na druhej strane,keby Nathaniel neschytal,tak by nebola nežná scéna v nemocnici a potom doma;-). Mne sa páči,že Jade sa konečne zamilovala a dúfam,že potrestáš Jamesa. Pekná kapitolka.:-);-)

Vasanti

8)  Vasanti (28.12.2014 20:18)

No právě, občas říkáme věci, který kdyby se splnily tak bychom byli asi hodně v pr...šoku Třeba tě překvapím tím, že tě vůbec nepřekvapím...

7)  bflmpsvz (28.12.2014 19:23)

jojo, Nathaniel by splněním svého přání mohl být hoooodně překvapený já jen řekla, že mám tucha ale ty zase překvapíš

Vasanti

6)  Vasanti (28.12.2014 19:14)

Díky, Bflmko :) No člověk by si měl dávat pozor na to co říká, co kdyby mu to náhodou někdo splnil? Máš tucha jo? No tak uvidíme co si s tím Nathan počne

5)  bflmpsvz (28.12.2014 13:46)

Jsi-si-jistý-že-právě-tam? super, Vasanti. Mám takového tucha, že Nathanile si tu odvetu stejně nějak dá, že?

Vasanti

4)  Vasanti (28.12.2014 12:41)

Bedrunko, přesně tak! Udělala jsem mu to protože prostě můžu! Objednávka byla přijata, vedení (tedy já) rozhodne o jejím schválení, či zamítnutí. :D Jinak, nemáš zač... :D :)

3)  Bedrunka (28.12.2014 12:28)

Vasanti jak jsi mu to mohla udělat? Já vím: Mohla!!! Doufám, ze si to James vyžere i s úrokama a Nathaniel ho zničí!!! Vrrrrrrr!!! Objednávám si jednoho zmláceného Jamese !!! Děkuji!

Vasanti

2)  Vasanti (28.12.2014 12:22)

Alexis, děkuju :) S Jamesem si to ještě Nathan vyřídí, a možná ho navštíví i Jade, no uvidíme :)

1)  Alexis (28.12.2014 12:15)

James - zmetek jeden zbabělý Tohle na něj přesně sedí, takže dobrá práce A Jade a Nathan jsou spolu awwww

1

>