Další odkazy

Nenechte si ujít!

Povídka Druhá šance od Alokin teď vyšla jako kniha!

Zkáza z nebes

Snoubení tmou - Leona Škodová

Hříšníci - Marie A. Gregorová (ambra)

Facebook

Kdo sem chodí?

Flag Counter

http://www.bez-hranic.cz/gallery/bloody%20eyes.jpg

Ne! Našli ji!

Opravdu, ale opravdu jsem z toho na dně. Ano, tušil jsem, že ji najdou, přece jenom jsem nevybral ideální místo, ale netušil jsem, že to bude tak rychlé.

Co teď? Nebudu se o to starat. Stěží mohou najít nějaké důkazy, o ně jsem se postaral, až na plachtu, kterou jsem zahrabal i se svou krásnou Penelope.

Že to byla ale podívaná. Ještě teď se popadám smíchy. Vystrašené, bledé tváře, všechno tohle mi dalo pocit moci, moci nad situací.

předchozí kapitoladalší kapitola

Uživatelé musí být přihlášeni pro psaní komentářů.

Komentáře

1

Maggie

2)  Maggie (27.12.2013 15:39)

Christine děkuji za komentář Jo Sean je takový zlatíčko - možná až moc, takže byhc mohla jeho postavu trošku okořenit :D ale raději ho nechám takového jaký je.
S Deanom mám jisté plány, které teď nebudu prozrazovat, ale rozhodně to nebude mít lehké, když bude pořát ten samí workoholik.
Sna bys mi nechtěla zmrzačit vraha? :D Takovou nezajímavější osobu. :D, která toho má ještě hodně před sebou.

Christine

1)  Christine (27.12.2013 14:10)

No teda! O Kim som mala naozaj strach, určite nie je všetko prekonané, ale šťastie, že má Seana. Bol veľmi zlatý . Dean Sparks ako postava sa mi tiež páči. Taký typický policajt- workoholik. Mám pocit, že doma ho nebude čakať príjemné prekvapenie (dúfam, že sa mýlim). A vrah ...jasná predstava, čo by som s ním urobila.
Som zvedavá ako to bude pokračovať a či bude mať Sean malér .

1

>