Další odkazy

Nenechte si ujít!

Povídka Druhá šance od Alokin teď vyšla jako kniha!

Zkáza z nebes

Snoubení tmou - Leona Škodová

Hříšníci - Marie A. Gregorová (ambra)

Facebook

Kdo sem chodí?

Flag Counter

/gallery/I-Really-Really-Like-You.jpg

Červenohlavec

Moc děkuji Cam a díky také vám za ty komentáře, holky <3

předchozí kapitoladalší kapitola

Uživatelé musí být přihlášeni pro psaní komentářů.

Komentáře

1 2   »

Twilly

27)  Twilly (01.07.2014 22:02)

Zatím zvládám, zlaí... Ale... Kurňa, musím si rejponout. Máš tam šotka, co ti déla překlepy....

Jo, už jen kvůli frekvenci masa, které Éťa dělá,bych asi byla svolná přemýslet o rozvodu.... No co,maso je pro mně silnē afrodisiakum. Tím zdravím všechny vegetariány a vegány

26)  Tammy (16.03.2014 18:17)

Já infantilní přezdívky miluju! Sama skoro každému komolím jméno - i když jsem většinou jediná, kdo tomu člověku tak říká:D.
Jeho trik na balení holek se tak roztomile nepovedl, že už tady jsem se rozhodla, že Ondra (pro tohle jméno mám obrovskou slabost ), je hroznej slaďouš:D. Mrzí mě to takhle na tvrdo napsat, ale s červenou kebulí jsem se ještě nesmířila. Piercing ve rtu všechno spravil... hm.. .
Máca je prostě něco úžasnýho
Ester, buď silná! Nedáš se tak snadno! (bohužel, propadla jeho kouzlu, kdo by se jí divil )
Přiznám to takhle hned k začátku - Tami mi !nebyla! moc sympatická - moc hodná, moc nevinná, moc všechno.

25)  danje (16.02.2014 00:27)

Florence

24)  Florence (08.02.2014 09:53)

Jé, ahoj, Niky! Moc ráda tě tu vidím! A díky i za ty zpětné komentáře u minulých kapitol. :D
Já si taky myslím, že ty přezdívky ke mě už tak nějak patří. Noe a Ester a Ceesay a Andy a Flower a Máca a Rika a Melí... já je prostě často používám i ve svém běžném životě, takže mě ani nenepadlo, že by to někomu mohlo vadit .
A jop, tohle je ta samá Tami, co znáš z Rikózního příběhu. Ty ho čteš, že? Chtěla jsem mít povídky tak trochu provázané a Liv byla tak laskavá, že si i ona tam Tami zasadila.
A musím říct, že s tím Mácou tady vůbec nemíříš špatně ;)
Moc ti díky!

Niky

23)  Niky (07.02.2014 20:46)

Andy je sympaťák! Zdá se, že Andyho trochu vyvedlo z míry, že ho Ester nepoznává. To se mu asi moc často nestává Na fejsu ji sice nenajde, ale tuším, že s tím hledáním stejně moc práce mít nebude. Třeba díky Mácovi? No uvidíme Je to skvělé, moc se těším na pokráčko

Florence

22)  Florence (06.02.2014 19:44)

Olspet, tak to mě moc těší. To víš, koho by něco tak milého nepotěšilo? Ráda tě tady u Lajku přivítám ;) A díky!

olspet

21)  olspet (06.02.2014 16:05)

Mám ráda Tvůj styl psaní a tohle začalo docela zajímavě, takže se hlásím jako další fandy, který tu bude brousit po nových kapitolkách.

Florence

20)  Florence (05.02.2014 22:00)

Nossko, no, já jsem to přidala včera večer (asi po desátý) a tak nějak jsem netušila, že to adminky stihnou přidat už včera, takže takhle :D. Melí je Amálka, to se mi líbí víc ;). Zvědavá na Tami? Tak to já jsem zase zvědavá, jak se ti bude líbit
Moc děkuji!

Anne, jééé, ahoj! Tebe tady moc ráda vidím, moje nejstarší a nejvěrnější čtenářko Obdiv tobě - já sice nemám facebook, ale myslím, že na internetu jsem taky docela závislá. Sice jsem si říkala, že bych to mohla zkusit bez něho, ale pravda je, že bych v tom případě asi i špatně fungovala ve škole a tak se do toho zase nějak nehrnu... takže, obdiv tobě A moc ti děkuji!

AnneCullen

19)  AnneCullen (05.02.2014 21:21)

Tak se po dlouhé době zase objevuji a při tom prohlašuji, žes mě zase dostala :) Obdiv Ester, že dokáže žít bez netu - v poslední době se o to snažím - a je to těžký boj. Ale dávám to. Čas v knihovně plné klasiky dá mnohem víc Ale stejně aspoň jednou za den mrknout na fejsbuk, jestli se po mě neshání někdo důležitý a zkontrolovat Bez hranic, jestli od tebe nemáme novou perličku - tomu prostě neodolám. Jsem tvoje věrná čtenářka, tak se omlouvám, že komentáři šetřím. Věř že tu vždycky jsem a tleskám. Jsi jednička, holka!

Nosska

18)  Nosska (05.02.2014 20:58)


Co to je tohleto?! Jsi psala, že to vyjde ve středu a ne už v úterý :D
Melí je Amálka? Já myslela Melánie jsem se netrefila...
Ohnivý mužík nakonec zabodoval, aniž by o tom věděl:D
Jsem děsně zvědavá na novou spolubydlící

Florence

17)  Florence (05.02.2014 20:42)

Adi, jó? To jsem ráda! Já sama mám jeho postavu taky ráda, takže hodně moc doufám, že to nedopadne jako s mým Timim :D. Ester bude musít ještě pevné nervy, aby svého bratra zvládla, ale věř mi, seznámíte se i s její sestrou a oproti ní je Matěj zlatý . Moc ti děkuji!

Fifii, já jsem moc vděčná za každý komentář, takže jsem ráda, že ses ozvala tady . Máca je... no, dělá co může, ale Melču opravdu miluje. Ale kdoví, jak by si bez své mladší sestřičky vedl? Děkuji ti!

16)  Fifii (05.02.2014 19:18)

Díky za skvělou kapitolu (i tu předchozí, kterou jsem nekomentovala ) Máca je skvělý svobodný otec, fandím mu. A Ester nepolíbená internetem byla úžasná v rozhovoru s Andym. Už se těším na jejich další setkání, doufám, že jí brzo začne hledat :)
A patřím k těm, kterým se oslovení Ester líbí více než původní přezdívka.

Ada

15)  Ada (05.02.2014 18:23)

Tak Andyho jsem si zamilovala okamžitě. Ten jeho zjev i chování mi jsou neskutečně sympatické. Byl trochu rozhozený z toho, že Ester neví, kdo je, a to bylo opravdu roztomilý :) Matěj se zase předvedl... Z takového bláznivého bráchy bych se asi brzy zcvokla Tami na mě taky působí z prvního dojmu dobře, ale pokud to vážně bude nějaká veganka, co bude mít problém s tím, že Ester jí maso, asi bych jí něčím švihla po hlavě
Těším se na další setkání s Andym!

Florence

14)  Florence (05.02.2014 17:49)

To jsem ještě neslyšela , tak jsem se nemohla správně smát :D
A ne, myslím, že Andy moc velkej Delon není.

13)  Kejt (05.02.2014 17:46)

Flo, to byl chabý pokus o vtip. To se tak u nás říká, když není muž zrovna krasavec, tak díš: "hm, taky žádnej Delon..." a Andrew asi opravdu není klasickej Delon, že?

Florence

12)  Florence (05.02.2014 17:06)

Chocolatin, taky myslím a Andymu se asi zase líbí Ester... což je jediné štěstí, protože pak mám o čem psát :D. Proč Ester děsí milí lidé? No, to ještě uvidíte, ale přiznávám, že v tom má prsty zase ta její rodina. Moc ti děkuji!

KJ, já asi taky. A ostatně i Ester, měla ze začátku co dělat, aby se ovládla. A neboj, to ego nebude zas tak velký ;). Moc díky!

Maggie, Andy nebude špatnej. A to že se ti jeví jako sympaťák, je jen dobře, nějak brzo se ho nezbavíme :D. Díky ti!

Maggie

11)  Maggie (05.02.2014 16:50)

Skvělá kapitola u, které jsme se usmívala a to je jdedině dobře. :) Andy se mi jevil jako sympaťák. Hodně mi z těch pár řádků připoměl mého spolužáka :D Jinak jsem moc zvědavá, jak si naši Ester najde.
Super a moc se těším na další.

KalamityJane

10)  KalamityJane (05.02.2014 15:31)

Andyho bych majzla něčím po hlavě :D Ale zdá se, že nemá v hlavě jen ego, tak mu dám ještě šanci :)

Chocolatin

9)  Chocolatin (05.02.2014 12:55)

Vypadá to, že se Andy Ester docela líbí, co? To jsem zvědavá, jaký románek se z toho vyvine. Ještě když je on ten slavný... Proč se Esťe (mimochodem proti tomuhle oslovení nic nemám) nelíbí Tami? Vždyť je to taková sympaťanda... Myslím, že si budou rozumět. :D Díky za kapču a těším se na další!! :D

Florence

8)  Florence (05.02.2014 11:56)

Kejt, tak to jsem ráda, že jsi spokojená ;) . Kde je zrádce? Chich, větříš správným směrem :D. A snad nebudu znít hloupě, ale kdo je Delon? Moc ti děkuji!

Lynn, mě taky, ale většině ne *ne*. S dějem bych asi nepohla, ale když tahle přezdívka tahala uši, tak jsem od ní upustila. Stejně ale myslím, že v mé hlavě zůstane Esťou :D. Jsem nadšená z toho, že se líbila. Fakt jsem z toho byla docela nervózní, ale zatím to vypadá s Lajkem dobře. A neboj, v neděli tu dávku dostaneš. Díky ti!

1 2   »

>