Další odkazy

Nenechte si ujít!

Povídka Druhá šance od Alokin teď vyšla jako kniha!

Zkáza z nebes

Snoubení tmou - Leona Škodová

Hříšníci - Marie A. Gregorová (ambra)

Facebook

Kdo sem chodí?

Flag Counter

/gallery/I-Really-Really-Like-You.jpg

Já jsem maminka

Vlastně mi až teď došlo, jak ten nadpis taky může znít. Schválně shoduje se vaše první myšlenky, když si název dnešní kapitoly přečtete, s obsahem?

Děkuji Cam a vám moc děkuji za ty komentáře, holky. Mám z nich pokaždé šílenou radost, takže díky <3

předchozí kapitoladalší kapitola

Uživatelé musí být přihlášeni pro psaní komentářů.

Komentáře

1

Twilly

15)  Twilly (02.07.2014 16:40)

Hele, mám docela.špatný pocit v žaludku a musím říct, že nevím jestli kvůli ní nebo kvůli němu...

Niky

14)  Niky (23.03.2014 09:46)

Aj aj, jejich první hádka a rovnou takové vážné téma. Ale chápu je oba dva, každý má vlastně pravdu... Nebudu se přiklánět na žádnou stranu Bylo jasný, že nebude furt všechno růžové, ale oni to spolu vymyslí
A chudák Melča, neštovice! Jo, dobře si na to pamatuju, když jsem je měla já
Tami s Mácou
Super, díky!

Florence

13)  Florence (15.03.2014 20:56)

Fifii, to jsem ráda, že Ondru chápeš. Asi to pro něj není nejednoduší, ale zase myslím, že Melča už maminku má - Ester. Ta jí vychovávala první čtyři roky jejího života a i kdyby si Máca někoho našel, tak tohle by jen tak nezmizelo. Děkuji ti!

12)  Fifii (14.03.2014 21:43)

Tak já se Ondry musím trošku zastat, já ho chápu. Držím jim palce! A Máca ať si najde novou, tu pravou maminku pro Melí (třeba Tami, že) :)

Florence

11)  Florence (13.03.2014 21:57)

Maggie, no, ono by to taky mohlo souviset s tím, že on pro Ester plánuje speciální rande a už po třetí ho musel odložit. Jestli mu to dalo nějakou práci... možná z toho prostě neměl dobrou náladu. Děkuji ti!

Maggie

10)  Maggie (12.03.2014 21:45)

Změnu v Andyho chování jsem nečekala. Myslela jsem, že chápe, že je Melča pro Ester hodně důležitá:)Trošku mě svým chování zarazil a taky jsem z tuté kapitoly trošku zmatená. Ale na druhou stranu je Andy chlap, že? Tak se není ani čemu divit, že možná nechápe :D :D

Florence

9)  Florence (12.03.2014 20:28)

Ali, neboj, hepáč jsem slíbila a hepáč taky bude. Jen to prostě nemůže být samá bezmračná obloha... tak to nefunguje ani v životě. Díky ti moc!

Ali

8)  Ali (12.03.2014 20:22)

První fight, aaah... Ale zvládli to hezky. Vzhledem k tomu, že čekám hepáč, tak věřím, že se Ondra nakonec naučí mít dítě, ale jsem zvědavá na jejo cestičku. A jo, Eta je maminka! :D Krásná kapča, díky!

Florence

7)  Florence (12.03.2014 20:21)

Danje, děkuji!

Kejt, já jsem si říkala, že to může vyznít i jinak. Snad to ten Ondra nakonec nějak pochopí Díky ti!

Lynn, možná to chápe, jen se mu to zrovna v tom okamžiku nelíbí. Jsem moc ráda, že ses tady zase objevila. Děkuji ti!

Nossko, já jsem si zase říkala, jestli si někdo třeba nebude myslet, že Ester otěhotní, ale pravda, ten název poskytoval hodně možností, jak to pochopit. Jo, asi jo, chlapi to berou jinak, jen Ester to asi trochu zamrzelo. A nedivím se jí... a možná to Ondra ani tak přímo nemyslel, jen prostě... chjo s ním:p Děkuji ti moc!

Vandi, však ona se uzdraví brzo. Lepší než kdyby neštovice dostala v dospělosti, to by byla pořádná chudinka. Doktorky brrr? S tím musím souhlasit Moc děkuji!

Adi, to se ti nedivím. Mě samotnou Andy taky zklamal, i když jsem to od něj čekala. Ale Ester měla na začátku tak nějak pravdu, není to klasický typ kluka, který by se chtěl usadit a mít ženu a rodinu a nevadilo by mu, kdyby už ta holka měla třeba nějaký dítě. Uvidíme, co se z něj ještě vyklube. Ale já mu věřím ;) :D To moje pediatrička je tak trochu ledová královna. Sice není zlá, ale že by se usmála jindy, než když tě něco bolí, to fakt ne Díky moc!

Ada

6)  Ada (12.03.2014 15:45)

Nevím proč, ale z téhle kapitoly mám divné pocity Andy mě trošku zklamal, myslela jsem, že to chápe, takže jsem zůstala docela v šoku, když po ní začal štěkat. Ale snad se to zlepší Melí mi je líto, chudinka naše malá :'-( A díky bohu, že moje pediatrička byla vždycky úžasná, i když jsem ječela jako tygr při očkování :D

Vanda

5)  Vanda (12.03.2014 10:56)

Muži... :D Okej, kapitola bola skvelá, Melí prajem skoré uzdravenie... No áno, doktorky, brr...:D Aj ja som si myslela, že to Andy chápe... Ale Džusák mal pravdu :D Teším sa na ďalšiu

Nosska

4)  Nosska (12.03.2014 10:48)

Kdo měla být maminka? nejdřív jsem myslela, že je to nějaká hra Melči, pak mě napadlo, že se objeví skutečná matka Melí. A nakonec ta nejlepší konspirační teorie Ondra představí Ester rodičům:D jo a pak, nevim, proč mi tam v jendu chvíli probliklo, že Oblast 51 je o tom, že hledá Mácovu ženu. Jenže, to mi tam časově nesedí:D No, dost konspirace! K Andyho chování můžu říct jen jedno, je to chlap, ty chápou a berou věci jinak. Na rozdíl od Jupíka, to neviděl hned od začátku, že Estý není jen "teta - chůva"...
Tami s Mácou Doufám, že až se vrátěj ze společnýho nákupu, tak budou mít oči jen pro sebe. Už vidim, tu zeleninu na vývar, samý BIO

Lynn223

3)  Lynn223 (12.03.2014 10:06)

Páni, myslela jsem si, že to Andy chápe. I když, co se dá od chlapa čekat. Ale pořád ho zbožňuju! Promiň, za tu mou dlouhou odmlku, ale zatnula jsem zuby a nechala si pár kapitol do rezervy, abych si mohla čtení víc vychutnat. :) A slibuju, že se pokusím co nejdřív předchozí kapitoly řádně okomentovat, protože byly vážně suprový.
Moc se těším na další!

2)  Kejt (12.03.2014 08:19)

aha, tak já dle perexu čekala tu biologickou maminku, ale tohle je vlastně taky pravda, tak to tak beru:-) ano z jistého pohledu je její maminka, ikdyž je Eta, ale chápu, že pro ty kluky to je těžký pochopit.

1)  danje (12.03.2014 00:00)

:) :) :) :) :) :) :) :p :p :p

1

>