Další odkazy

Nenechte si ujít!

Povídka Druhá šance od Alokin teď vyšla jako kniha!

Zkáza z nebes

Snoubení tmou - Leona Škodová

Hříšníci - Marie A. Gregorová (ambra)

Facebook

Kdo sem chodí?

Flag Counter

/gallery/I-Really-Really-Like-You.jpg

Džusík!

Díky Cam a díky taky vám <3

předchozí kapitoladalší kapitola

Uživatelé musí být přihlášeni pro psaní komentářů.

Komentáře

1

Twilly

18)  Twilly (02.07.2014 06:02)

Jsi šílená, víš to?ale zase na druhou stranu, zrovna tuhle vlastnost tvého psaní miluju.... Utírám slzy smíchu a smekám, beruško

17)  Tammy (17.03.2014 17:19)

Musím přiznat, že něco tak krásně pozitivního jsem u tebe ještě dlouho nečekala - tím nechci říct, že tvoje depresivnější povídky nejsou dost depresivní. Jsou to ty nejlepší!!
Myslím, že teď u nejnovějšího dílu jsi napsala komentář, vyskytovalo se tam Pitíčko. Věř mi, že to bych brečela aspoň měsíc :D :D
Slibuju, že teď už se budu ozývat, chybělo mi to spekulování a nenápadný vyhrožování pod každou tvojí kapitolou:p :)

Florence

16)  Florence (17.03.2014 11:17)

Tammy! Ahoj! Páni, tak tebe jsem tady nečekala... Chci říct, když jsem tady viděla tvůj nick, tak jsem si říkala, že mi je to nějak povědomé A pak mě to trklo! Tammy! Ta holka, co mi komentovala u Úsměvu!
Jsem ráda, že ses tady zase objevila, holka, to mi věř. A jsem ještě radši, že se ti Lajk líbí. Od Úsměvu je to něco úplně jiného, co?
Když se ještě ozveš, budu ráda

15)  Tammy (16.03.2014 18:49)

Máca je jako brácha naprosto stranšej magor:D Nutí(š) mě litovat, faktu, že mám o dva roky starší ségru
Džusík - jak tě napadalo něco tak šíleného - jako stvořit Pitíčko? Ta růžová je něco nepřekonatelného :D plus fakt, že se chová, jako by byl prošlý
Ondra

KalamityJane

14)  KalamityJane (26.02.2014 08:00)

Kdybych byla paranoidní, reknu , že džusík žárlí, ale protože nejsem, řeknu, že je to idiot:-) :-) děkuju za krásnou kapitolu

Florence

13)  Florence (24.02.2014 19:59)

Niky, no jo, on moc dobrý první dojem nezanechal, co? Ale na druhou stranu Ester z toho zas tak moc zdrcená nebyla, co? Jak ji mohl znát? No, možná to bylo jen nevinné, jako Ondry kamarád se to prostě mohl dozvědět od něj... ale já už jsem si zvykla, že vy mi připisujete často to nejhorší :D (a často dost oprávněně ). Moc ti děkuji!

Niky

12)  Niky (23.02.2014 21:19)

Eh? Jako co má za problém? Džusík je mi teda dost nesympatický. Tu přezdívku vážně nepochopím A to jeho "Já vim, kdo seš." Hmm, mám takové tušení, že Ester už je plný internet... Ale třeba se pletu. Snad Jsem zvědavá na to Podsvětí
Maraton Pata a Mata A Capri-Sonno Aaaa, super, honem další!

Florence

11)  Florence (23.02.2014 13:42)

Kejt, jop, existují. Kdybys věděla, jaký mají moji spolužáci přezdívky, možná by ti i vstávali chlupy na hlavě. Já se nad tím moc nezamýšlím, ale když se člověk zastaví a uváží, jak vlastně říkám lidem ve svém okolí... no, je to trochu na palici :D Děkuji!

Bosi, no, je pravda, že té pověsti se už asi jen tak nezabavím. Ale na druhou stranu, asi to ani moc nechci. Jsem prostě spojována s typem psaní, který je mi bližší. Mám raději realistické konce, než sladké hepáče A jak do toho bude zapojený Džusík? No, nějak ano, to můžu říct Díky ti!

Adi, a třeba to vyrušení bylo k něčemu dobré. Bez něho by se Ester asi nedostala do Podsvětí a kdo ví, jak by to dopadlo bez něj :D . A když jsi to napsala, tak asi i musíš čekat, že se zeptám - JAKOU teorii? Díky!

Maggie, to on asi ze začátku není, co? No, nemůžou mít ti dva jen podporu, ne? Melča je Melča. Čtyřletí caparti jsou prostě cute :D. A ne, rozhodně se nemýlíš, přece jenom Ester není v nejjednodušší životní situaci... Děkuji ti!

Fifii, to jo, Ondrova hlava je v porovnání s Džusíkovou úplně normální :D A neboj, žádné tyrkysové se už nedočkáš Děkuji!

10)  Fifii (23.02.2014 12:57)

Teda to bylo divné - Džusík mimochodem díky jeho růžové mi Ondrova červená přijde vlastě úplně v pořádku (doufám, že už nemají dalšího spolubydlícího, nechtěla bych vidět jeho barvu ;) ) Jsem zvědavá na Podsvětí a jak Ester zapadne.

Maggie

9)  Maggie (23.02.2014 10:58)

Nevím co si mám myslet o Džusíkovy, ale každopádně mi nebyl sympatický. Jsem zvědavá, jak se jeho postava ještě vivinne. :)
Jinak se mi celá kapitola líbila a přistihla jsme se, že jsme se i zubila na počítač. :D Zvlášť v částech, kdy Ester mluvila s Melí. :D Melí je vážně roztomilý děcko...
A co rande? No, každopádně bylo úžasný Ti dva se k sobě hodí, ale tuším, že to nakonec mezi nima nebude tak jednoduchý. Nebo se mílím? :D

Ada

8)  Ada (23.02.2014 10:13)

Kapitola jako obvykle děsně roztomilá Tami s Matesem dali Ester ohledně toho rande pořádně zabrat, chudinka Věta, že se Tami rozzářila jako radioaktivní odpad mě rozsekala Druhé rande bylo opět naprosto dokonalé, jen škoda toho vyrušení :p Nechci dělat ukvapené závěry, ale musím říct, že Džusík mi tedy sympatický ani trochu není. Vždyť Ester nezná, tak proč je na ni tak hnusný? Mám svou teorii, ale zatím si ji nechám pro sebe

Bosorka

7)  Bosorka (23.02.2014 09:14)

Džusík Má hlava začíná splétat různé verze, jakým způsobem se zapojí do tvého plánovaného HE B)
A jsou to občas až hrůzné verze od a až po , no jo, má drahá, už máš "svoji pověst" ;)
Pusinky :D

6)  Kejt (23.02.2014 09:08)

Mno to bylo zajímavé. Džusík:-) Flo, takový lidi existujou? Říkají si Andy a Džusík? To asi žiju v jiným vesmíru, tak dík, že mi rozšiřuješ obzory:-))) Maraton Pata a Mata, to je dobrý. Skvělá kapitola, díky.

Florence

5)  Florence (23.02.2014 07:57)

Ter, moc děkuji za tu chválu. Upřímně, já mnohdy neodolám a ty recepty si udělám. Třeba limetkový koláč, ten byl dobrý ;) Díky ti!

Ali, ale Ester asi dává větší smysl, jak sloni :D Máš strach z postavy Jupík-Džusíka? No, Andy je jeho kamarád a spolubydlící tak nevím, jestli by se Ondra kámošil s někým špatným. Díky ti!

Vandi, Internetová podsvětí bude nějaký sraz, to je dobrý odhad ;). Děkuji ti!

Tethys, ano, zatím nemáte z čeho moc posuzovat, ale neboj on se Džusák ještě objeví . No jo, všimla jsem si, že nejsi první. Já jsem kapitolu už přidala včera před osmou, tak asi proto. Moc ti děkuji!

Tethys

4)  Tethys (23.02.2014 01:00)

Kapitola naprosto skvělá. To ale asi není nic novýho, že? ;)
Džusík je... ehm, růžový? Nevím, co si mám o něm myslet, takže nebudu dělat ukvapený závěry.
Rozhovor s Melí o pusách byl vážně roztomilý. Ona sama je šíleně roztomilá, takže se to tak nějak vyvážilo.
Těším se na další!
BTW, dneska nemám první komment. :( :'-(

Vanda

3)  Vanda (22.02.2014 23:52)

Hmm... Podsvetie je nejaký zraz vlogerov, žeby Super kapitola, teším sa na ďalšiu :)

Ali

2)  Ali (22.02.2014 22:21)

Müsli mi dává větší smysl.. Moje oblíbená věta, heh. :D Tak nějak čekám co se nám z Jupíka vyvine, ale mám obavy, že nic moc extra to nebude. Že by žárlivost? Každopádně Esí s Ondrou to strašně přeju a doufám, že udou v pohode, ikdyž Podsvětí nezní zrovna přívětivě. Dobrá práce, Flo! :) Děkuji!

1)  Ter (22.02.2014 21:58)

Ze bych byla jednou prvni? :-) rande samozrejme super (nic jineho uz se ani rict neda) :-) a nechtel by obcas nekdo ty jeji kucharske vytvory upect? Strasne se tesim na dalsi kapcu a vecerni rande v Podsveti.. proste skvely zazitek jako vzdy :-)

1

>