Další odkazy

Nenechte si ujít!

Povídka Druhá šance od Alokin teď vyšla jako kniha!

Zkáza z nebes

Snoubení tmou - Leona Škodová

Hříšníci - Marie A. Gregorová (ambra)

Facebook

Kdo sem chodí?

Flag Counter

/gallery/mptáček.jpg

Ahojda!

Toš, děcka, pozorte! :D

Abyste neřekli, že jsem potvůrka, tak dávám přídavek!

Teď to horší! Cihly do ruček a... házejte!!!

Nevím, kdy se dostanu k dalšímu psaní! Au! Auvajs! Au! Vedle! Zásah!

Ale! Snad vás písmenekchtivé uspokojí 3190 slov! Na mě slušný výkon!

Adélce<3 + všem stálým nakopávacím komentátorkám, Bedrunka :D

předchozí kapitoladalší kapitola

Uživatelé musí být přihlášeni pro psaní komentářů.

Komentáře

1

Kikketka

12)  Kikketka (04.06.2015 12:36)

JO a souhlasím se Seb, snad se Calai plete, že je jim souzeno zůstat od sebe!!!

Kikketka

11)  Kikketka (04.06.2015 12:35)

Kurník, tak to teda žije, všichni jsou jim v patách. A Madd si konečně uvědomil, jak to je s jeho city ke Sky! Chridech se nejspíš urazila, ale Ahrion si to teda zasloužil. Prvě ji líbá, jako by na tom záleželo všecho a pak... nic. Já vím, prostě nemůže, ale... ona je princezna sakra!MOhla by se postavit matce, no ne? No a ti šediví ufounci jsou na zabití!!!! kdo ví, co chystají!!!
Děkuji!!!

10)  Bedrunka (29.05.2015 23:08)

Seb to uvidíš, jestli měla Calai pravdu;)! Sarri ví, co chce a jde si za tím, proto je ve všem nejlepší !!! Sanders je drsňák a ledacos už si zažil, takže máček! A Sikkhové jsou kapitola sama pro sebe ! Moc děkuji

9)  Seb (29.05.2015 18:19)

Jak jako že je jim souzeno zůstat od sebe , to se mi vůbec nelíbí , snad se Calai plete, a to její uzdravení a uvědomění si Maddocka, co pro něj Sky znamená a zároveň ta bolest, že jejich láska nemůže být naplněna, napsalas to krásně .

Sarri fandím, že vzala osud do svých rukou, ale trochu mám o ni strach, když jí ten její příšerný otec nechal sledovat.

A neklepne Sanderse pepka z toho, co vidí? Ani bych se nedivila, naštěstí by mu mohli na lodi pomoct a on pak zase jim, myslím, že to budou potřebovat. Ti Sikkhové vypadají docela drsně.

Tenhle díl jsem četla už brzy ráno, přivstala jsem si na něj, ale jen v rychlosti, tak mi sem tam něco uteklo a nestihla jsem ani komentář. Přesto jsem si i druhé čtení užila a tuhle povídku si určitě přečtu znovu. Děkuji.

8)  Bedrunka (29.05.2015 16:26)

Iwko děkuji za povzbuzující komentík a přiznám se, že i mě ty "davy" těší, ale respektuji svobodu projevu, takže nepovažuji za demotivující zájem vs.počet komentů, ale nesmírně mě motivuje i těch pár dobrých duší, které mi tu vazbu vždy poskytnou ! Takže moc děkuji, že tě moje povídka baví a to, kdy a jestli se rozhodneš se ozvat nechám na tobě.Děkuji

7)  Iwka (29.05.2015 13:52)

Bedrunko, zase jsi mě přilákala. Nevím, co napsat, snad jen, že miluju fantasy, takže mě tohle chytlo snad ještě víc, než tvoje předchozí příběhy, a to je co říct!

Budu se snažit tady vždycky zanechat alespoň stopu. Vím, jak je to pro autora frustrující, když jasně vidí, že se u jeho článku cpou davy a přitom tam má pár komentářů, je to demotivující, a ty si ten feedback přitom tak zasloužíš! Tak slibuju, že se zkusím polepšit.

6)  Bedrunka (29.05.2015 11:14)

Niky zlato, jo,jo! Už se to vrbí a tříbí, jednat se bude, protože Vládkyně hraje o čas ... Na loď se dostanou, to je jedna z věcí, kterou prozradím, taky, že Maddock a Chrideh si promluví...o to taky nepřijdeš, jen to nebude tak brzy, jak bys čekala . Calai se nikdy nemýlí, pokud řekla, že budou od sebe, tak v ten moment nelhala! Sanders sice bude mít na co valit bulvy, ale ani jeho pozice momentálně nebude závidění hodná, bude mít dost starostí o sebe... ale nejebne ho, aspoň zatím:D !
Já ti moc děkuji za nádherný komentář a s pokráčkem si pospíším!!!

Niky

5)  Niky (29.05.2015 10:30)

No teda, Bedrunko! Taková dlouhá kapitolka! To si nechám líbit! A je pořádně nabitá dějem!
Už nám jde do tuhého! Jsem neskutečně napnutá, jak se bude jednání mezi Sikkhy a Karrarissty vyvíjet. A zda se Sarri podaří provést její plán, když ji sleduje její bratr. Podaří se Maddockovi dostat na loď? A taky doufám, že Maddock a Crideh budou mít šanci si promluvit. Ti by to potřebovali, aby oba věděli, jak na tom vlastně jsou.
Anooo! Maddock to ví! Patří se Sky k sobě! A že jsou bez šance? Měli by si svůj osud určit sami :) I Calai se někdy může mýlit. A ten dar, který dostala Sky od Calai, no páni!
Tuším, že Sanders uvidí, co ještě nikdy neviděl. Aby to s ním rovnou neseklo.
Skvělá kapitola, Bedrunko! Moc děkuju a budu se těšit na pokračování!

4)  Bedrunka (29.05.2015 09:23)

Katuš ty jo, moc děkuji ! Já jsem to do perexu napsala trošku blbě - na psaní budu mít jen chviličky, takže sama nevím, jak rychle se mi další kapitolu povede zpracovat a nechci slibovat, že bude ten nebo ten den, kdyby se mi náhodou nepovedlo to dodržet. Něco už jsem udělala teď, ale odpoledne musím pryč a netuším jak moc nabitý budu mít zítřek a neděli a jestli se mi podaří se v klidu posadit ke kompu a něco dopsat. Tak vydrž ! Budu se FAKT snažit dodat další dílek co nejdříve!

3)  Katuš (29.05.2015 08:17)

Ať ten, kdo je bez viny, první hodí kamenem (nebo v tomto případě cihlou)!!! A protože já bez viny tak úplně nejsem, tak rozhodně nemám nic v úmyslu házet. Ani virtuálně ani fyzicky. To máš radost, viď? :) :) :)

Ty jo, jsem z téhle kapči tak napnutá, že nevím, jak to vydržím, ale po své větě s kamenem to hold nějak vydržet musím :D :D :D . Hrozně se těším, jak to bude pokračovat. Myslím si, že až přijde největší pohroma a budou všichni dobří v ohrožení, přižene se Sai a udělá něco nezapomenutelného. Ty jo, já jsem jak malé dítě, kterému slíbili lízátko :D :D :D !!!

Děkuji za kapitolku

2)  Bedrunka (29.05.2015 06:58)

Cz rádo se stlalo, njn, už se to rozjíždí. Děkuji

Czistoslava

1)  Czistoslava (28.05.2015 21:48)

Dva díly najednou, jo to se čte dobře :-)
Už nám přituhuje.

1

>