Další odkazy

Nenechte si ujít!

Povídka Druhá šance od Alokin teď vyšla jako kniha!

Zkáza z nebes

Snoubení tmou - Leona Škodová

Hříšníci - Marie A. Gregorová (ambra)

Facebook

Kdo sem chodí?

Flag Counter

/gallery/mptáček.jpg

Ahojda!

Jak jsem slíbila, tak plním. Takže pamatuje si Sky všechno nebo zapomněla? Trošinku se pohneme, ale abyste věděly, tahle kapitola je zatím jenom Skyina a obsáhneme v ní nějaké čtyři měsíce a nemusíte se bát- budou i humorné okamžiky. A nakonec malé překvapení! Jenže se k němu budete muset dočíst! Ha! Teď se moc těším na vaše reakce, protože vaše komentáře, holky, mě ženou dál, takže vám mooooooooc děkuji.

Kdo to říkal?

Bedrunka <3

předchozí kapitoladalší kapitola

Uživatelé musí být přihlášeni pro psaní komentářů.

Komentáře

1

Kikketka

16)  Kikketka (24.06.2015 20:30)

Joooooooooooooooooooooooooooo, tak a ted ti povím, že jsem to tušila, že ho má Sky, ale když se neprojevoval, tak jsem v tom přesvědčení trochu polevila, ale je to TAK!!!! A navíc je s MAddokem v jináči!!! A on, ten blbec!, ji opustil. NA začátku mi bylo líto, že si nic nepamatuje, ale potom, když jí matka skoro řekla, že má pěkný tetování, a Sky ji neslyšela, tak mi to došlo. Už jsem jen čekala, kdy se objeví tějhotenství a musím ti říct, že jsi to udělala naptosto královsky. Všechno do jedné kapitoly, ale za to bomba napsaný, to se ti musí nechat. Neuspěchaný, krásně se to četlo! Děkujiiii Moc!Ted už jen budu vyčkávat Maddoca! Snad přiletí brzo!!!

15)  Bedrunka (17.06.2015 21:40)

Wofíku, až to budu mít kompletní, budu to opavovat a doupravovat, pak to hodím do pdf a pošlu. Není problém Díky

Wolfik

14)  Wolfik (17.06.2015 21:33)

Bedrunko, až to budeš mít dopsané, pošleš mi to prosím na e-mail. Toto téma mě dost zajímá. Předem děkuji Wolfik

13)  Bedrunka (17.06.2015 17:05)

Libertas tak to jsi mi dnes vyrazila dech!!!! A to se mi taky stane málokdy!!!
Když jsem začínala psát tuto povídku, tak jsem přesně věděla, že na ni zareaguje méně lidí, než u těch ostatních hlavně proto, že je to odlišné téma oproti těm, které obvykle zpracovávám.
Díky, žes našla cestu a těší mě, že se ti příběh líbí !!!
A neboj! Dvousrdcé miminko to nebude, skutečně jsou dvě!:)

12)  Libertas (17.06.2015 16:44)

Ahoj, tak předem se, bohužel, musím opět přiznat k tomu, že jsem absolutně nekomentovala. :'-( Ale poctivě jsem četla.
Na to, jak já absolutně nenávidím mimozemské sci-fi, tak jsi mě naprosto uchvátila. Hrozně mě to baví. Takže palec nahoru.
Musím se přiznat, že jsem taky obulela jejich rozloučení a to u povídek či knížek nebrečím. Což můžeš taky brát jako důkaz svého umu.
A k této kapče. Zase tleskám (už se asi opakuji, ne?).
Mám ale zvláštní teorii k těm dvojčatům.:D Vždyť to by nebylo jen tak, abys nám docela často připomínala jediný rozdíl.Totiž že Karraristánci mají srdce na druhé straně. Že by to byl tedy superpodivný tvor se dvěma srdci?
Díky a těším se na další. ;)

11)  Bedrunka (17.06.2015 15:27)

Šmankote se mi to tu nasbíralo!!!

Anonym moc děkuji

Mirko, Miruško ahoj moc díky

Seb no jo no, jsem průhledná a všechny jste se tak vlastně vnitřním zrakem podílely na pokračování příběhu, takže co bude dál? Dejte mi chvilinku- včera i dnes jsem měla návštěvu a psaní mi jde nejlíp dopoledne! Vyrdž, srdíčko, já s tím pohnu!!! Děkuji

Cz děkuji , aspoň něco malého jako překvapení pro vás se mi povedlo

Kaluško dušinko vydrž, snad se mi to povede dodělat a vydat už zítra!!! Moc děkuji

Niky co se děje na Karrarrissstě se dozvíš v další kapitole! Věděla jsem, že předpokládáte, že Sai je blízko, ale nebyla jsem si jista jak moc blízko ho tušíte a proto jsem byla zvědavá na vaše reakce!Já ti moooooooooc děkuji za podporu a ty "pomyslné kopance abych psala!" protože mě to mooooc posiluje a žene dál! Zlatko moje pohnusi kostrou:D :D :D !!!Děkuji

NikkyOesch jsme na tom stejně a díky nebesům si Sky vzpoměla, takže vtipné to na jednu stranu bylo Banana!!! Už na tom pracuji

Katuš, na řadu přijde i Saiův pohled na celé dění, i na to, proč se skrýval a co se stalo od okamžiku, kdy Dahon a jeho milá s dítětem zemřeli, aby Sky pochopila, jak moc byla důležitá historie a jak moc důležitá bude budoucnost!!! Díky za podporu!!!

Alenko jak já to jenom dělám, že? Nejprve slzičky a pak se vytasím s dalším dílkem jen tak!!! Přísahám, že tyhle poslední kapitolky vznikají prakticky on-line na koleni a okamžitě jdou do oběhu, takže to prostě jinak neumím! Moc děkuji za Double komentík a za podporu

Holky moje ještě jednou díííííííííík za všechno a hlavně za vaši trpělivost a postřehy, protože díky vám se mi ten příběh píše sám!!!

Alenka

10)  Alenka (17.06.2015 14:15)

Já jsem si bláhově myslela, že když jsi říkala "příští týden", že to dřív jak za týden nebude, a tak jsem s komentářem k minulé kapitole nechvátala. Předběhla jsi mě, Bedrunko. :D Tak to napravím teď.
Minulou kapitolu - to jejich rozloučení jsem úplně srdceryvně obrečela. :'-( Bylo to velice smutně napsané.
No a k té dnešní můžu říct jenom jediné: Já jsem to tušila!!! Myslela jsem si, že Sai není ztracený a že je blízko, a z toho důvodu jsem si myslela, že právě může otěhotnět - a ono se to stalo. Obdivuji matky dvojčátek...
No a závidím ženám, které znají "jen" ranní nevolnost, dvě tři hoďky po ránu. Mně bylo špatně od rána až do večera.
Moc se těším na další díl!

NikkiOesch

9)  NikkiOesch (15.06.2015 23:02)

Teda, nedokážu si představit, jak bych se cítila, kdybych zjistila, že jsem těhotná, ale absolutně nevěděla kdy, kde, jak a s kým se mi to přihodilo. Ale potom, jak si vzpomněla a jak se objevil Sai, bylo mi do breku. Nádherná kapitola, Bedru. Nenapínej nás, potřebujem vědět, jak to bylo dál!

8)  Katuš (15.06.2015 19:39)

Já jsem si myslela, že otěhotní :) :) :) . Ale že si nevšimne, že se s ní spojí Sai, je docela divné a záhadné :) :) :) . Teď jsem jenom zvědavá, jak to dopadne s Maddockem - třeba se i Modří ptáčci můžou mýlit :) :) :) . Díky za kapitolu - byla hodně klidná, milá, příjemná...asi neznám lepší slovo, možná si spoj kombinaci těch tří :D :D :D

Niky

7)  Niky (15.06.2015 19:22)

Vzpomněla si! To bylo jasné, i když jsem nepředpokládala, že jí to zabere tolik času. A je těhotná! Teda, dvojčata jsem nečekala Haaa, a Maddock byl tehdy tak přesvědčený, že Sky otěhotnět nemůže, když nemá pro dítě ptáčka! Mnoo, Sai nebyl zas tak ztracený, jak si všichni mysleli, že Konečně se ukázal! A kdy se ukáže Maddock? Můžou ho kontaktovat? A co se mezitím dělo na Karrarrisstě? Co bylo s Maddockem, Crideh a Ahrionem??? A jak si vedou Sanders a Sarri? Uááááááááá, jsem tak strašně napnutááá! Doufám, že mě nebudeš dlouho napínat!
Skvělá kapitolka, Bedrunko! Díky!
Prosím, další!

6)  Seb (15.06.2015 18:09)

Jsem zvědavá, co tomu řekne její táta. Neskutečně se těším na pokračování.
Už musím frčet na jógu, nebo přijdu pozdě.

kala

5)  kala (15.06.2015 18:02)


Kde je pokračování?

Děkuju
Užila jsem si to.

Czistoslava

4)  Czistoslava (15.06.2015 17:57)

Ha! Čekala jsem ptáčka i mimčo, ale dvojčata ne :-D

3)  Seb (15.06.2015 17:57)

Jupí, tak se moje tušení potvrdilo, ale dvojčátka to je překvapení a konečně Sai , já jsem tak šťastná
Děkuji!!!
A jdu si to přečíst ještě jednou.

2)  Mirka (15.06.2015 17:26)

Krásná kapitola,moc děkuji!!!

1)  anonym (15.06.2015 17:00)

Uau to je úžasné dvojčatá čakala sem jedno ale dve úžasná kapitola nenechaj prosím čakať moc dlho na ďalšiu kapitolu

1

>