Další odkazy

Nenechte si ujít!

Povídka Druhá šance od Alokin teď vyšla jako kniha!

Zkáza z nebes

Snoubení tmou - Leona Škodová

Hříšníci - Marie A. Gregorová (ambra)

Facebook

Kdo sem chodí?

Flag Counter

/gallery/Zimnivetve.jpg

Tohle by klidně mohla být slohová práce v hodině češtiny. Často za hrdiny považujeme idoly z románů, někoho, kdo je nedostižným vzorem. Jenže se více než často stává, že se hrdinové vynoří v běžném životě a jejich skutky nepohnou Zeměkoulí, ale zahýbou naším vnitřním světem.

Tak jsem to alespoň tehdy vnímala já.

Jednorázovka je psaná jakoby "na koleni" - trochu hovorově, trochu stylisticky vyumělkovaná, prostě jak mi to přišlo pod ruku. Ryze české prostředí s ryze českými postavami. Inspirováno skutečnou událostí.

Jeden večer, jedno rozhodnutí, jeden okamžik...

Hezky se bavte.

Uživatelé musí být přihlášeni pro psaní komentářů.

Komentáře

1

Alenka

3)  Alenka (09.03.2017 18:19)

Díky moc, Bedrunko, za komentář. Tu dobrou životní radu s tím pečením si budu muset zapamatovat - to víš, do budoucna, až se zase ocitneme v rejži.

Shmash, moc děkuji, jsem ráda, že jsem ti udělala hezčí den. Rozhodně jsem si tohle "obyčejné" psaní užila. :)

Shmash

2)  Shmash (25.02.2017 11:13)

Moc hezky obyčejná a zároveň neobyčejná povídka :) Taky mě hned napadlo, že by to dalo já hezkou zápletku s dlouhým hovorem, ale máš pravdu, že v životě to vypadá trochu jinak. Každopádně inspirace dobrá Já v zimě jela sama pres podobnou cestu a měla jsem pořádně nahnáno. Doufám, že jaro bude už brzo a takovéhle situace se chvíli stávat nebudou :D děkuji ti moc za zpříjemnění dne, přesně něco takového jsem potřeboval

1)  Bedrunka (24.02.2017 23:03)

A taky jsi mu mohla upéct něco dobrého:D! Je zvláštní, že některé banální životní historky naberou takový spád. A hádám, že tvoje nevraživost vůči Danielovi tak trochu asi opadla. Ty dvě kila byly asi za benzín nebo na naftu. Manžel se kamarádovi podle mě revanšoval ještě jinak. Pokud jsou s Danem dlouholetý kamarádi, jsou zvyklí si pomáhat běžnější.
Moc milá a příjemná povídka, Alenko . Děkuji ti

1

>