Další odkazy

Nenechte si ujít!

Povídka Druhá šance od Alokin teď vyšla jako kniha!

Zkáza z nebes

Snoubení tmou - Leona Škodová

Hříšníci - Marie A. Gregorová (ambra)

Facebook

Kdo sem chodí?

Flag Counter

Severus Snape si přál zemřít, ale někdo nechtěl jeho smrt. Dal mu šanci, dal mu úkol, další úkol...

Povídka o muži, který si přál smrt, ale dostal život.

Za veškeré ohlasy děkuji.

Uživatelé musí být přihlášeni pro psaní komentářů.

Komentáře

1

Mata

6)  Mata (29.12.2014 08:07)

Jeee Fanny díky ti! No jo, tohle už je daleká daleká nostalgie Jsem moc ráda, že se líbilo!

Fanny

5)  Fanny (28.12.2014 23:29)

Pomalu, tiše brouzdám vodami tvého shrnutí, když mě letmo zaujme tenhle nadpis. Oči rozhodně nezůstaly suché, ale i tak to příjemnej večerníček, Máto. Děkuji.

Mata

4)  Mata (18.03.2013 22:02)

Camillo v první řadě moc děkuji za komentář. Je mi ctí, že se povídka líbila.
Co se týká pokračování, nevím, moc reálně to prozatím nevidím, jednak proto, že Severus je velmi častá postava v povídkách všech žánrů a já vyhledávám spíš témata neobvyklá, nezpracovaná, neprobádaná. Tohle byl spíš takový momentální záchvěv někdy z léta, kdy jsem dopsala Pouto. Ale nikdy neříkej nikdy, možná jednou... až nebudu mít do čeho dloubnout (ovšem prozatím toho mám hafo, nejen ze světa FF, co bych ráda zpracovala) Mám taky trochu strach, abych pokračováním nezkazila to lehké napětí z otevřeného konce a vaše představy, jak by to asi mohlo být.;)
Ovšem jestli se ti líbí jak Severuse píšu, hodně se vyskytuje i v mojí kapitolovce Pouto, není sice prvoplánově o něm, ale proplachtí tam dost často.

Camilla13

3)  Camilla13 (18.03.2013 20:45)

Krásná povídka. Škoda, že neplánuješ pokračování. Mě, ale myslím, že by se nás našlo i víc, by zajímalo, jak si Severus a naše neznámá k sobě našli cestu. Nechceš přehodnotit postoj k další kapitole?

Mata

2)  Mata (18.03.2013 18:25)

anet děkuji, je to jen jednorázovka, dál už pokračovat nebude. Můj způsob jak nechat přežít Severuse . Nemám v plánu ji dál rozvádět.

1)  anet (18.03.2013 18:16)

tak to je zajímavé téma,líbí se mi,jak si to napsala,jenom teď přemýšlím,jestli z toho uděláš nějakou dlouhou jednorázovku nebo kapitolky?ale jako téma skvělé,dobře napsané a i konflikt Severuse a rozhovory prostě skvělé

1

>