Další odkazy

Nenechte si ujít!

Povídka Druhá šance od Alokin teď vyšla jako kniha!

Zkáza z nebes

Snoubení tmou - Leona Škodová

Hříšníci - Marie A. Gregorová (ambra)

Facebook

Kdo sem chodí?

Flag Counter

/gallery/Odraz.jpg

Je to pravda anebo jen fiktivní myšlenkový pochod autorky...?

To už posuďte sami...

Jak byste se zachovali vy?

Za reakce, ať už pozitivní či negativní, budu pod touto povídečkou opravdu neskutečně vděčná♥


Vaše Bedrunka♥

Uživatelé musí být přihlášeni pro psaní komentářů.

Komentáře

1

Vasanti

7)  Vasanti (30.01.2017 16:10)

Bedrunko, mám padla a padl mi do oka tvůj příběh. Nečetla jsem komentáře, takže se možná budu opakovat, ale nemám pocit, že bys na to měla doplatit. Je přece na uvážení každého, jestli bude investovat svou energii do druhých, zvlášť cizích lidí. Jistě, můžeš mít výčitky, můžeš se cítit trapně, protože se ti pravděpodobně zdá, že jsi ho neprávem odsoudila, šoupla jsi ho do škatulky "sňatkový podvodník". Možná jsi měla strach, že na tebe vytáhne nůž a vybere vám kasu a tak podobně. Ale to se přece děje! Ať hodí kamenem ten, koho by to ani nenapadlo! Já vím, že mě by to napadlo. Zcela jistě vím, že bych si držela odstup. Možná podobně jako ty nebo prostě jen svým vlastním způsobem.

Alenka

6)  Alenka (22.01.2017 22:49)

Myslím si, že lidi nemají právo od jiných chtít jejich pozitivní energii, obzvlášť když jsou to vzájemně cizí lidé. Neudělala jsi nic špatného.
Často mám pocit, že se některé věci zdají v našich očích jiné, než ve skutečnosti jsou, a tohle bude asi jeden z těch případů. Možná jsi to viděla moc černě, nebo jsi z toho černou událost udělala neustálým omíláním té vzpomínky. Pán měl syny a od nich by měl čerpat oporu.

5)  Bedrunka (18.01.2017 18:41)

Sofie jestli je nebo není...... určitě ti ale moc děkuji za komentík a názor

Katuško moc děkuji za komentík a názor Je zvláštní, jak je život někdy jednoduše složitý nebo naopak složitě jednoduchý, a taky věřím tomu, že mnoho z nás si po prožití určité zkušenosti říká, že se měl zachovat třeba jinak... Taky tě mám moc ráda... všechny vás mám ráda

Seb moc a moc děkuji a vážím si tvé reakce

Iris myslím, že jsi četla rozhodně i to, co bylo mezi řádky ... Moc ti děkuji

Holky, moc vám ještě jednou děkuji.

4)  iris (17.01.2017 20:57)

Když je někdo v těžké situaci a pak úsměv nebo prostě obyčejná lidská slušnost od cizího člověka potěší víc než milion slov . Někdy říkám pošli to dál, pomoct cizímu z nesnáze a když se ptá co za to, nic, prostě až potkáte někoho v podobné situaci, tak mu pomožte.:) Na druhou stranu nikdo není povinný nést bolest a potíže jiných lidí, to by mělo být vždy dobrovolné, takže hrdinka není špatný člověk a nemá si co vyčítat

Seb

3)  Seb (17.01.2017 20:55)

Já bych se asi zachovala podobně
Děkuju

2)  Katuš (17.01.2017 09:18)

Souhlasím se Sofií. Každého člověka nějakým způsobem utváří minulost, což znamená, že když jednou či dvakrát narazíme, tak poté už budeme opatrnější ve svých rozhodnutí. Já třeba děsně nerada někomu něco půjčuji, protože na základce jsem půjčovala všechno všem (včetně svého srdce) a dost věcí se mi už nevrátilo. Jsem kvůli tomu špatná? Je to prostě zkušenost, život. A jestli chceš něco vědět, tak pokud se ptáš, jestli jsi špatná, tak určitě špatná nejsi, protože špatní lidi se na to neptají :) :) :) . Jsi úžasná dušička. Všichni, co čteme tvé příběhy tě máme rádi. . Děkujeme :) :) :)

1)  Sofie (17.01.2017 01:09)

Bedrunko, pokud je to pravda, myslím, že se Ti nic nevymstí, nebyla jsi na něj zlá, jen jsi držela odstup. Pokud Tě varoval instinkt, pak něco nebylo v pořádku... cokoliv. Lidé prožívající velkou bolest reagují všelijak, nejen zoufalé ženy dělají zoufalé věci, možná by to opravdu nebylo dobré. Kdybys mu ublížila, nevracel by se. Už jen to, že se tím trápíš, je důkazem, že jsi dobrý a citlivý člověk, kterému ostatní nejsou lhostejní.

1

>