Další odkazy

Nenechte si ujít!

Povídka Druhá šance od Alokin teď vyšla jako kniha!

Zkáza z nebes

Snoubení tmou - Leona Škodová

Hříšníci - Marie A. Gregorová (ambra)

Facebook

Kdo sem chodí?

Flag Counter

http://www.bez-hranic.cz/gallery/Violet.jpg

Vikomtka Violet ovdověla a zůstala sama s osmi dětmi. Má pocit, že život už má za sebou, kromě výchovy a starosti o domácnost ji nic nečeká. Nebo se plete?

Na naléhání přátel, aby změnila prostředí, odjede na dva měsíce do proslulého lázeňského městečka Bath. Krátce po příjezdu dostane pozvání na ples. Setkává se s vikomtem s Kingstonu a zjišťuje, že se jí srdce stále ještě může rozbušit tak jako kdysi...

Velké díky Karolce za korekturu. (Máš u mě rezervní nervy :) )

předchozí kapitoladalší kapitola

Uživatelé musí být přihlášeni pro psaní komentářů.

Komentáře

1

sakraprace

9)  sakraprace (26.02.2011 18:16)

Ááááá, dva kohouti :D Zdá se, že Violet se rozhodně nudit nebude Ovšem Daniel se mi líbí více a Violet zřejmě také, z Andrease jí kolena neměknou.
Je to tak krásné, něžné a romantické

Linfe

8)  Linfe (22.02.2011 13:15)

Když jsem zjistila, že konečně vyšla další kapitolka, zaradovala jsem se. Konečně je toho víc na čtení a tak jsem se do toho pustila. Bylo to, bylo to báječné. Jako výlet do dob dávno minulých nebo do krásného historického romantického filmu. Trochu mě štve, že se na scéně objevil ten druhý, ale bez něj by to ani nešlo. Bylo to tak krásně popsané, že jsem měla pocit, jako kdybych tam byla s ní. Ami, nádhera, vážně moc Jdu na další

Amisha

7)  Amisha (19.01.2011 07:51)

Předem se chci omluvit za prodlevu... Ehm ono se to nějak potento, že.
Lucka: Uvidíme který bude ten správný.
Karolínka: Vždyť já vím, že ty víš a kdyby ostatní věděli jéje to by bylo nadělení.
eMuska: Ty jsi můj miláček a věř na psaní tohohle já potřebuju Karolínku protože byste se jinak nestihli divit jaký věci by se tam děly.
Bye: Sakra to jsem ještě pár dní/ týdnů měla počkat... Mě nikdy nikdo nepíše o pokračování. Ale jsem ráda, že se ti to líbilo a slibuju, že pokud dneska bude maličká spolupracovat tak sešmoulím pokračování.
chaton: Děkuju to mě těší o to víc, že znáš základ.:)

6)  chaton (18.01.2011 23:40)

super , celou sérii knížek o Brig. znám a tvoje povídka se mi moc líbí

Bye

5)  Bye (18.01.2011 21:23)

Ami, víš, že jsem měla v plánu Tě kvůli Violet začít trochu otravovat? Načasování přesné, i když… příště prosím o několik… dnů/týdnů (nehodící se škrtni) dříve.
Páni, tyhle plesy a společenské události smetánky. Romantika jako prase. Bylo by hezký tam na chvilku být – vlastně díky tobě se mi to podařilo!
Takže máme dva kohouty na jednom smetišti. No, tuším, kdo je princem na bílém koni. Hele, že on má taky nějaký trápení, co? Ách, budou se vzájemně tišit…
Díky za trochu tý austenový!!!

Karolka

4)  Karolka (18.01.2011 19:25)

eMuska: Jestli se nepletu, hrabě je gróf.

eMuska

3)  eMuska (18.01.2011 18:33)

Ach jéminé! Tí chlapi sú teda jeden horší ako druhý! Obdivujem ťa, pretože je ťažké napísať niečo z podobného súdka, myslím. Ja ako trochu väčšie dieťa si na to zatiaľ ani netrúfam.
No ide ti to skvele! Vikomt aj hrabě - to je knieža, nie? Aj keď - zatiaľ mám väčšiu záľubu vo vikomtovi, aj keď je trolinku... nazvime to - svojský... :D Teším sa na pokračovanie.

Karolka

2)  Karolka (18.01.2011 14:49)

Miluju Daniela, Amishko! Já vím, že to s ním asi nebude úplně jednoduchý (připadá mi trošku zarputilej), nicméně na mě to působí tak nějak sexy a připadá mi, že by mu z Violet mohla změknout kolena. Chtěl by ji krmit... hmmm...
A co ten mlaďoch? Riskoval by pověst svatbou se ženou, která je starší než on? Jsem zvědavá co vymyslíš!

1)  Lucka (18.01.2011 14:18)

Moc moc krásné. Jsem zvědavá jak to vyřeší se dvěma nápadníky :) někdy je i jeden víc než dost :D
No jen tak dál, budu se těšit na další dílek. Rozhodně jsi mi teď ve zkouškovém udělala velkou radost

1

>