Další odkazy

Nenechte si ujít!

Povídka Druhá šance od Alokin teď vyšla jako kniha!

Zkáza z nebes

Snoubení tmou - Leona Škodová

Hříšníci - Marie A. Gregorová (ambra)

Facebook

Kdo sem chodí?

Flag Counter

/gallery/thumbs/3134.jpg

"Nebudu nikomu nic vysvětlovat, od toho tady totiž nejsem. Je na vás, abyste četli pozorně. Za chyby se platí, že? Asi ano. Já myslím, že svoji cenu má i každé rozhodnutí. Taky platím. Rozhodla bych se jinak? To ještě nevím. K tomuto závěru dojdu postupně. A vy možná se mnou. Jedno rozhodnutí a moje existence už neexistuje tak, jak měla. Učím se. Plním úkoly. Chráním duše. Od toho tady totiž doopravdy jsem. A z vlastní vůle."

předchozí kapitoladalší kapitola

Uživatelé musí být přihlášeni pro psaní komentářů.

Komentáře

1

6)  Emmy (04.11.2015 02:51)

Moc se mi to líbí! Z filozofického hlediska je to zajímavý. Vážně jo. Taky se těším na pokračování..

AnnaMagdalen

5)  AnnaMagdalen (31.10.2015 16:17)

Děkuji za pozitivní ohlasy, popravdě jsem je nečekala, spíše vlny a vlny kritiky :) V každém případě doufám, že nezklamu...

4)  NiBr (30.10.2015 10:29)

S tím donucením, jsem to nemyslela tak doslovně. Chtěla jsem říct, že i někteří z nás čtoucích si z toho můžou něco odnést do svého života. Vím, že jsou lidé, kteří se nad tím textem zamýšlet nebudou a nechtějí, taky není proč občas a číst to jen pro potěchu duše a srdce je další věc, proč by se měly číst knihy. U Tebe jde o obojí, člověk pokud chce může se zamyslet a něco si odnést a pokud ne, tak má aspoň pohlazení u srdíčka a sluníčko v duši. :) Děkuji za tyto povídky a těším se, jak se to rozvine. :)

3)  NiBr (30.10.2015 10:25)

Určitě lidi, které to čtou pozorně donutíš se zamyslet nad vlastním životem a třeba i nad tím, že by měli více ostatním naslouchat apod. takových myšlenek se tam dá najít určitě více. Jen tak dál. Pokračuj už se těším na další a další pokračování. :) ;) Pěkné a hlavně inspirativní myšlenky a dny a třeba i sny. :)

2)  Seb (30.10.2015 07:21)

Děkuji za tuhle zajímavou povídku, ráda ji čtu
A jsem zvědavá , kdo je ten zabarikádovaný.

SestraTwilly

1)  SestraTwilly (29.10.2015 23:26)

Veľmi zaujímavé myšlienky tu prezentuješ.O tom,že tu máme všetci nejakú úlohu a keď to nestihneme tak sa sem vrátime.Ak úlohu splníme ideme ďalej...no myšlienka je to zaujímavá ,aj ja som už nad tým neraz uvažovala.O tom,že môžeme ovplyvniť vlastný osud,predísť chorobe,máme vždy možnosť voľby...mám nad čím uvažovať .Neviem,kde zaradiť tvoju poviedku,je tam trochu psychológie,filozofovania,sarkazmu.Proste z každého rožku trošku. Nútiš ma zamyslieť sa nad mnohými vecami a to sa mi páči.Takže pokračuj a som zvedavá ako to rozohráš ďalej ;)

1

>