Další odkazy

Nenechte si ujít!

Povídka Druhá šance od Alokin teď vyšla jako kniha!

Zkáza z nebes

Snoubení tmou - Leona Škodová

Hříšníci - Marie A. Gregorová (ambra)

Facebook

Kdo sem chodí?

Flag Counter

/gallery/Olívie perex_.PNG

Rigonat má svou písničku, Olívie neví co dělat . . .

předchozí kapitoladalší kapitola

Uživatelé musí být přihlášeni pro psaní komentářů.

Komentáře

1

Leann

3)  Leann (14.01.2018 23:03)

Zatiaľ to vyzerá na skvelý príbeh. Hneď prvá časť ma totálne vtiahla do deja, čo sa mi často nestáva, takže veľmi chválim. Nemôžem sa dočkať ďalšej kapitoly!

2)  Johanka (04.01.2018 18:01)

Páááááni, je to skvělý. Že by po ní šla italská mafie??????

1)  Val (04.01.2018 17:50)

Příběh se mi, co se týče děje, zatím líbí. Olívie je pohodová, Rigonat mi sice občas tím svým frajírkovstvím leze na nervy, ale na druhou stranu se aspoň postará o určitou dávku vzrušení. Mou jedinou výtkou jsou pravopisné a stylistické chyby. Hned první věta mi jaksi nedává smysl, i když myslím, že vím, co jsi tím chtěla říct. (Máma mě po dlouhé době vezla do práce, chtěla jsem jet hromadnou dopravou, ale nechtěla.) Olívie chtěla a zároveň nechtěla jet hromadnou dopravou? Nebo její máma nechtěla, aby Olívie jela hromadnou dopravou? Potom také maličkosti, které se sice zdají nepodstatné, ale většinu čtenářů přeci jen bijí do očí (správně je "Pobíhala jsi po domě...", nikoliv "Pobíhala si po domě...", potom také pozor na chyby v čárkách).
Nějak se mi též nezdá oslovení ve větě: "Jdi se bodnout, Rigonat,"... Nemělo by to být: "Jdi se bodnout, Rigonate,"... ? Jméno je to dosti neobvyklé, takže jsem na vážkách, ale přeci jen myslím, že se bude skloňovat podle vzoru pán. :)
Hrozně nerada působím jako dráb, neber mé výtky, prosím, špatně. Chybami se člověk učí a já sama jsem ráda, když mě na ty mé někdo upozorní, tak jsem myslela, že bych ti mohla trošičku poradit. Jak říkám, děj příběhu se mi sám o sobě zamlouvá, čte se to snadno a rychle, jen by to chtělo krapet učesat. ;)

1

>