Další odkazy

Nenechte si ujít!

Povídka Druhá šance od Alokin teď vyšla jako kniha!

Zkáza z nebes

Snoubení tmou - Leona Škodová

Hříšníci - Marie A. Gregorová (ambra)

Facebook

Kdo sem chodí?

Flag Counter

/gallery/no_more_war_by_bashir7-d57ybvg.jpg

Kde je Lexi doma?

předchozí kapitoladalší kapitola

Uživatelé musí být přihlášeni pro psaní komentářů.

Komentáře

1

Fanny

5)  Fanny (08.04.2020 08:03)

Tedjsem upřímně doufala, ze mu to neřekne. jako já mám Amose moc ráda, ale tohle vedet nemusí. A Dorka. No, co jiného čekat, jsem zvědavá, co dál.

Fanny

4)  Fanny (23.12.2019 18:40)

Florence, koukám, že je to všude stejný :D Já mám teda naštěstí volno i 26. Díky bohu
Otázek je spoustu a mlžíš pěkně, tak se budu po vánočním blázinci těšit, jak je začneš vyjasňovat Děkuji a hezké svátky!

Florence

3)  Florence (20.12.2019 11:52)

Katuš, jistě by to šlo udělat i jinak, to souhlasím. Já si ale myslím, že Lexi alespoň ze začátku musela zaujmout postoj ochranářský vůči své osobě. Určitě nemám pocit, že by se do toho hrnula, protože za těch pět nabrala kupu zkušeností a ztratila kus své naivity. Už to není ta samá Lexi.
No, ještě se k tomu budu vracet. Určitě jsem zvědavá, co na pokračování řekneš.
Amos a Lexi jsou výsledkem téhle jejich zatím tiché války a tím také zůstanou.
Děkuji pekně!
Fanny, no vánoční pauzu, spíš bych to nazvala "V práci je totální blázinec a já mám volno jenom 25." pauza :D
Otázek je ještě spousta, že? Pomalu se k tomu dostáváme, ale ještě to bude trvat. Chápu tvojí námitku ohledně Amose a Lexi, myslím, že by jí pochopili i obě tyto postavy. Hlavně v tom jejich rozhodnutí asi oba hledají útěchu.
Moc děkuji!

Fanny

2)  Fanny (16.12.2019 18:13)

Tak jsem došla az sem a s hrůzou zjistila, že máš vánoční pauzu!
Je to skvělé, příjemné, napínavé a duch příběhu je stále stejný.
Fandim odboji, drzim palce v naději za lepší svět a netrpělivě čekám na vyřešení tech spousty otázek... Kde je Bílá nevěsta? Co přesně je RASKA? Jak to dopadne s těmi dvěma na opačné straně propasti a v tuhle chvili trochu naříkám nad rozhodnutím tehle dvou na konci. Protože si nemyslím, ze to bude dělat dobrotu. Ačkoli mam Amose moc ráda
Děkuji Florence a hezké svátky!

1)  Katuš (08.12.2019 11:45)

Ahoj Flo, když tedy tak miluješ komentáře, tak komentuju. Docela mě mrzí, že kontakt s Ezrou tak rychle ustál. Sice nejspíš ne na dlouho, určitě je k sobě nějak dostaneš, ale zrovna u tohohle by se to dalo vymyslet krásně. Ale ty jsi autor a určitě víš, co je pro tvé postavy nejlepší .Myslím si, že Amos a Lexi by neměli jít spolu na rande. Malinko mi to připomíná vztah "když jsme na sebe zbyli, tak to zkusíme", což i nejspíš je. Prostě vztah, kde se jeden opírá o druhého, bez nutnosti ho milovat partnersky. Ale myslím, že nejenže to bude divné, ale taky z toho nic nebude. Nicméně jsem stále zvědavá, jak to bude pokračovat. Příjemnou neděli, přeji.

1

>