Další odkazy

Nenechte si ujít!

Povídka Druhá šance od Alokin teď vyšla jako kniha!

Zkáza z nebes

Snoubení tmou - Leona Škodová

Hříšníci - Marie A. Gregorová (ambra)

Facebook

Kdo sem chodí?

Flag Counter

/gallery/no_more_war_by_bashir7-d57ybvg.jpg

Kdo je doopravdy Bílá nevěsta?

předchozí kapitoladalší kapitola

Uživatelé musí být přihlášeni pro psaní komentářů.

Komentáře

1

Florence

3)  Florence (08.07.2020 05:20)

Eileen, ahoj! S následující kapitolou jsem moc rychlá nebyla, ale jsem moc ráda, že sis tuhle užila. Ezrova cesta ještě bude dlouhá. Přece jenom musí překonat spoustu překážek z svému dětsví a dospívání. Moc děkuji za komentář!

Katuš, no, tvoje pochvala ohledně rychlosti mého psaní asi už moc neplatí, že? Osud Lexi a Ezry bude ještě dlouhý. Následující kapitola jim ještě hodí pořádný kámen pod nohy. Moc děkuji za komentář i za pochvalu!

2)  Arven (04.06.2020 18:17)

Ahojky, teda Flo, ty píšeš rychleji, než já, ale děkuji za všechny kapitolky. Byly zajímavé. Jsem zvědavá, jestli Ezra někdy vůbec skončí s Lexi, jestli je možné pro ně, aby se stali párem. Každopádně obdivuje tě za to, jak to dokážeš vymyslet, jak to dokážeš všechno nějak propojit, jít do hloubky. Fakt píšeš nádherně. A samozřejmě se těším na pokračování.

1)  Eileen (01.06.2020 19:09)

Děkuji za všechny nedočkavé čtenáře, jako jsem já, za takhle rychlé pokračování.
Naprosto smekám. Tuhle kapitolu jsem četla hned třikrát po sobě. Jejich upřímná interakce uprostřed toho všeho je naprosto nic- a přitom vše-říkající.

Při dočtení předchozí kapitoly jsem se hrozně bála, že bude Ezra zase (okolnostmi) donucen provést něco strašného. Vyvstávala mi na mysli děsivá cela, kde zastřelil svého otce. Takže jsi mě svým nádherným srdceryvným pokračováním naprosto zachránila před mým sadistickým mozkem.

PS: Už se těším, co dalšího máš s Lexi a Ezrou v plánu. Jinak hrozně fandím Ezrovi, aby dal na Lexi slova a začal bojovat za svět, ve kterém by byl doopravdy šťastný.

1

>