Další odkazy

Nenechte si ujít!

Povídka Druhá šance od Alokin teď vyšla jako kniha!

Zkáza z nebes

Snoubení tmou - Leona Škodová

Hříšníci - Marie A. Gregorová (ambra)

Facebook

Kdo sem chodí?

Flag Counter

/gallery/ikonkaNG.jpg

Prasinky? Ano. Rande? No, jak pro koho...

předchozí kapitoladalší kapitola

Uživatelé musí být přihlášeni pro psaní komentářů.

Komentáře

1

Raven32154

20)  Raven32154 (09.05.2012 17:23)

No teď si mi nasadila brouka do hlavy .By mě fakt zajímalo kdo je ten záhadný muž vonící lékořicí Jinak jako vždy super kapča .

19)  Ivanka (30.04.2012 11:10)

Tak teď jsi mě regulérně zmátla...
Kdo je ten tajemný chlapec/muž vonící lékořicí? A proč Alb nesmí nic říct? Viděl snad tajemného muže, jehož smích je slyšet i při zvlnění rtů? Kdo je ten majetnický stín?
A ještě jeden dotaz, jsou Tobiho obavy oprávněné nebo přeje jen trošku žárlí na svou malou milou kamarádku? Kdo to ví, kdo jen?
Super kapitola!

SarkaS

18)  SarkaS (26.04.2012 00:07)

yasmini, děkuju taky myslím, že má čas, ale to víš. Becca...
Tammy, děsím? To je dobře Já za to nemůžu, hrozně mě to baví Ale slibuju, že časem všechno vysvětlím, no fakt. Čestný pionýrský! :D

17)  Tammy (25.04.2012 23:44)

Co ta Adoráta? Co ten Tobias s TÍM pocitem? Jeho myšlenky jsem doslova hltala a v hlavě překládala do různých významů, ale až ta poslední věta to rozsekla - i když se musím přiznat, že tak úplně přesně nechápu její význam Co tím kruci myslel - jestli je to s Tonym, tak bych se ani nedivila, protože co se tíče jeho - začínám být podeziravá. Já vím, já vím .
Určitě tušíś, že ten konec nemůžu nechat jen tak - kruci, co to ma znamenat, Šárko, Lily?!
Po Lily se tam někdo plazí. Ten někdo vypadá dost nebezpečně... a ty to fikneš!
Lékořice? Děsíš mě!

yasmini

16)  yasmini (25.04.2012 23:27)

Šárinko. Dokonalé, mráz po zádech, lékořice, dotek na rtech a já se tu z mrazu rozplývám.
Adoráta, má čas, není důvod utíkat do dospělosti. Ona ta mrcha stejně přijde.


Y.

SarkaS

15)  SarkaS (25.04.2012 23:19)

Verčo, to jsem jenom ráda

14)  Veronika Křečková (25.04.2012 22:40)

sakra!!!!! zase si mě dostala!! 3x denně číhám jestli je nová kapitolka. máš mě v hrsti

SarkaS

13)  SarkaS (25.04.2012 22:06)

já tebe taky Twilly

Twilly

12)  Twilly (25.04.2012 22:01)

potvoro

SarkaS

11)  SarkaS (25.04.2012 21:45)

Holkýýýý Já tu umřu, kdybych věděla, že vás dostanu tady na tu pasáž, tak jsem ji tam snad dala už v první kapitole :D Na prozrazení si ovšem ještě počkáte, takových jiných věcí se musí nejdřív stát, ale no... do prázdnin se snad dočkáte (muhehehe, jo užívám si to děsně! :D ) ALe děkuji, děkuji, děkuji hrozně moc! Poděkovala bych každé jedné zvás samostatně, ale nejsem si jistá jestli bych dokázala vymyslet dseset poděkování tak aby se neopakovaly, tak to beru jední vrzem za všechny. Jste ÚŽASNÉ a já vás MILUJU!

incompertus

10)  incompertus (25.04.2012 21:31)

Kdo to je?! :(

9)  Kejt (25.04.2012 21:21)

A lékořice, sakra, kdo tu voní lékořicí? PS, popisem zmíráčka si mne dostala. Vlastně už v přechozích dílech jsem si užila popis různé zvířeny, která se díky tobě ukazuje.

8)  Kejt (25.04.2012 21:19)

Uaáááááááááá, Šárko, co to je? Já tušila, že to nebude oddechovka. Dnes vážně ne. Uff, ale FAMOZNĚ NAPSANÉ, tak jak to umíš. Lahůdka děkuju. Rebecca mne trošičku sere, možná víc než trošku. Toby mne nahlodal, co to je? Jaký náznaky to trousíš? Grrr. A Lily? To je na infarkt. Takový tajemno, ale pohlcující, vábivé... A Albus na závěr? Takovýho bráchu bych taky brala:-))) Zdá se mi to a nebo si trošku změnila styl. Dnes to bylo víc mámivé, tajemné, s náznaky, i filosofií. Skvěle napsané, jen protkané nitkami, které v minulých kapitolách nebyly. A jen malá drobnost, v tajemných pasážích chybí (podle mne) nějaké čárky. Je tam pár vět, které jsem musela číst víckrát, abych pochopila přesný význam. ALe je to prkotina. Jen mi to přišlo škoda, protože takto se trošku ztráci význam. Ale můžu se mýlit, nejsem češtinář. Jak jsem napsala na začátku, byl to zážitek, děkuju.

Twilly

7)  Twilly (25.04.2012 20:59)

V tom je nějaký háček, čéče, musí být! Ta lékořice!!!!! Kurňa... žeby? Ne.. nebo? Ne!... Nebo přece? UF!!!

A Adorátě to opět šrotuje neskonale pomalu. Proč jen Tobiase popadlo to divné tušení?

Fanny

6)  Fanny (25.04.2012 20:54)

Konečně jsem dohnala tvoje super rychlé psací tempo!:D Azrovna ve chvíli, kdy tvoje oddechovka přestává být poledním čtením a stává se (prozatím) lehkým odvarem tajemností Kinga. A já doufám (!), že nebudeš pokračovat dál než k tomuhle lehkému mrazení v zádech. Ty totiž člověka vážně umíš rozklepat!

Bordel v postavách, věku, ročnících, rodičích i kolejích přestává být nesystematický a už se i trošku vyznám :D

Zatím jsme moc neviděly rodinu Weasleových, ale věřím, že se taky brzo objeví... Aspoň Hugo, ostatní jsou pravda o dost starší.

Ale otázky kvůli konci, teda silně hlodají...

kamci

5)  kamci (25.04.2012 20:43)

že by Tobias na Tonyho tak trochu žárlil? no a možná je pro ni lepší :)
A kdo si to dělá nároky na Lili???
tolik otazníků, těším se na pokračování

4)  Lilly_Ann (25.04.2012 19:46)

Súhlasím s Lily, tiež si myslím, že Adoráta má ešte čas :) Rebeca je vážne šikovná! Prvé rande už v druhom ročníku
Tony by ma k Zmíračkám mohol zobrať tiež. Tie vtáčiky vyzerajú vážne zaujímavo.. :) Povedz mi, prečo mi robíš niečo také. Skončiť to v tom najnapínavejšom. Ja som už ani nedýchala! Pripadá mi to, akoby Lily bola pod Imperiom Teraz je tu milión otázok a som si istá, že zajtra budem celý deň trčať na bez-hranic a čakať na pokračovanie.. Len dúfam, že ma zajtra v škole nebudú príliš potrebovať, pretože neviem ako veľmi budem schopná ich vnímať.. :D Ach, a mať brata ako je Albus! Stále som chcela brata, bohužiaľ nebolo mi to doprané.. :( :D :D
A nakoniec som si nechala tému, ktorá ma nadcha najviac (prepáč Lily, ale Adoráta je proste Adoráta) Niekoľkokrát mi napadla myšlienka, že by sa Dora s Tobiasom mohli dať nakoniec dokopy. Aj keď viem, že do konca je ešte dlhá cesta a som ti za to vďačná, pretože neviem ako sa rozlúčim s touto poviedkou, ale teraz predbieham dej.. :D Tony mi príde čím ďalej, tým viac záhadný a neviem, či to je dobré alebo zlé Ale zato Tobias sa mi stále viac a viac hodí k Adoráte. A viem presne, aký to mal Tobias pocit. Je zlaté, ako sa o Doru stará
A k tvojej otázke z minula - netuším, ako a čo robím, čiže musíš sa pýtať svojej múzy, prečo pribehne stále s mojim komentárom :D :D Ale počúva sa to dobre :) Ach, kľudne by si ma so sebou mohla nosiť, ale neviem, či by ti to nejako pomohlo. Len tá diaľka prekáža :D :D
Čiže späť k tejto časti. Hm vlastne ešte ani nevymysleli slovo, ktoré by dokázalo opísať, ako úžasne sa táto poviedka číta. Čiže dúfam, že v nasledujúcej časti nám vysvetlíš, čo sa deje s Lily a kto ju to vábi. :) Ďakujem za spríjemnenie večera, aj keď si mi poslednou časťou skoro spôsobila zástavu srdca :D Si úžasná

semiska

3)  semiska (25.04.2012 19:11)

Páni, tak záhady se už objevují... Kdo nebo co chce naší malou Lily? Kdopak si na ni zuby brousí? Jsem zvědavá. Kapitola skvělá, jsem zvědavá taky na to, jak to bude s TOnym a s Dorou...

2)  mel (25.04.2012 18:23)

No, zdá se, že je oddechovka pryč.:D :D :D Hm,sakryš.Kdo mi tu trápí Lily?

1)  Anna43474 (25.04.2012 18:22)

Áááááááá, paní Autorko, vy mě matete Kdopak to tam byl??? A myslím si správně to, co si myslím, že si myslím, že to je?!
A co to má být s tím Toníkem Poníkem??? Proč z něj má divný pocit??? Jen ochranitelský komplex... nebo snad něco víc?!
TKSATVO

1

>