Další odkazy

Nenechte si ujít!

Povídka Druhá šance od Alokin teď vyšla jako kniha!

Zkáza z nebes

Snoubení tmou - Leona Škodová

Hříšníci - Marie A. Gregorová (ambra)

Facebook

Kdo sem chodí?

Flag Counter

/gallery/ikonkaNG.jpg

Bezesná noc. Výlet do Londýna.

předchozí kapitoladalší kapitola

Uživatelé musí být přihlášeni pro psaní komentářů.

Komentáře

1

Ivanka

16)  Ivanka (09.04.2013 21:36)

Já věděla, že to musí prasknout. A že to asi praskne brzy. Ale stejně jsem na to nebyla připravená. A taky zastávám názor, že to Lily měla říct doma sama, muselo jí být jasné, že jestli chce být šťastná, tak to jednou musí prasknout. A myslím si, že je pro rodiče příjemnější a stravitelnější, když se to dozví od dcery spíše než z titulků v novinách.

K té vášnivosti mě napadá jediné - My máme photoshop - Oni jsou čarodějové. Něco mi říkají, že mají určitě nějaká hódně vymakaná kouzla na upravování fotek, když už se jim pohybují.

A začátek? Jsou mladí, bylo by ode mě hloupé čekat, že spolu vydrží až do konce (tím neříkám, že by spolu na konci nemuseli skončit, každopádně doufám, že to tak nebude...), každopádně si mě ale překvapila. Jestli příjemně nebo nepříjemně, to už je druhá věc.

Jinak osobo, jak si to představuješ? Mě málem kleplo, když Hugín s utrápeným výrazem vyskočil z krbu.

Moc děkuji za kapitolu!

15)  Anna43474 (07.04.2013 20:16)

Víš, jak jsme na tom já a moje teorie

semiska

14)  semiska (06.04.2013 22:48)

Moc pěkné, povedené, napínavé... V Doře to vře, neví, co si počít. Lily a Sarah... Proč mě napadá, že by to mohla udělat Sarah?!?

Twilly

13)  Twilly (06.04.2013 15:15)

Hele, hezky to s tou Dorkou plácá ....

A taky, pohráváš si s Cissy, jen co je pravda. Jsem jenom zvědavá, která z možných variant bude ta správná

yasmini

12)  yasmini (04.04.2013 21:30)

Teda Šárko! Ale jo taky bych jí to udělala ;) B)

SarkaS

11)  SarkaS (04.04.2013 19:47)

KJ, jo, teď jsem vážně mnohem klidnější...
Anna, proč mě to nepřekvapuje? :p :D Pesimistko
Stelleta, dík, ale nejsem si jistá nakolik máš pravdu nebo se pleteš ve svých zlých tušeních.
Chocolati, neblázni. Na vztah s učitelem by si stěží troufla Rebeca, nebuď na Doru tak hrr. :D Hugo a Becca se jistě objeví, ale až později. ;)
Janizca, Koukám, takdy je to tak půl napůl. Někdo propaguje Troye, zbytek Tobiase. Já vám nevím, ale ani jeden se mi nezdá reálný. Zatím.
Jdu tedy smolit další, když už byla KJ tak úspěšná a vy jste mě těmi komentářy všechny tak nabudily

10)  Janicza (04.04.2013 19:36)

Aaaa-awesome! Neskutečné. Přidávám se k ostatním - rozchod mě mrzí, přesto jsem taky "Team Tobias", zrovna jsem začínala mít Tonyho fakt dost v oblibě :-) ale... Jsi prostě úžasná!
A skandál Lily!? Něco mi našeptává, že to příjde nějaký podraz:p od někoho, od koho by to vůbec nečekala :p . Ale nechám se překvapit! Tak prosím prosím, nahoď nám sem co nejdřív další střípek z jejich života! :-) Protože, sotva jsem dočetla, hned bych četla dál!

Chocolatin

9)  Chocolatin (04.04.2013 19:35)

Juchů!A teď hurá do vztahu s Troyem! Tony mi trochu lezl na nervy...:D No fajn:D no a teď ta Lily... chudák, to si přesně vůbec nezaslouží:/ :/ psy na toho, kdo je nabonzoval ale tak snad s to nějak vyřeší, nepochybně všichni stojíme při Lily
Doufám, že se zase někdy objeví Hugo a Becca
Piš dál!! :D :D

Stelletta

8)  Stelletta (04.04.2013 17:45)

Kurde ty mi dáváš...no nejdřív se v duchu moje zlé já raduje, pak si áchám a pak mě tak dorazíš...Bobek Lily. Nesnším své pesimistické podvědomí, které mi našeptává škaredé věci o S. Doufám, že je to jen chyba...chjooo.
Jseš prostě dobrá

7)  Anna43474 (04.04.2013 17:44)

Napadají mě jen dvě možnosti a ani jedna se mi nelíbí....

KalamityJane

6)  KalamityJane (04.04.2013 16:08)

Kamení si ještě schováváme na horší časy, neboj! :D

SarkaS

5)  SarkaS (04.04.2013 14:38)

Máte pravdu, Lily si to rozhodně nezaslouží. A kéž by to tak fungovalo tak, že každý dostane, co si zaslouží. I když, to by pak nejspíš nebylo o čem psát. Každopádně, jsem ráda, že doufáte a nehazíte mi na hlavu kamení, případně celá pohoří. Budu se snažit vás k tomu moc neponoukat. Děkuju.

KalamityJane

4)  KalamityJane (04.04.2013 10:56)

Po Lily už se mi stýskalo, tohle si vážně nezaslouží... Jsem moc zvědavá, co se tím spustí... Rozchod mě mrzí, přestože !Team Tobias!, ale aspoň to byl hezký rozchod... Doufám, že pokračování bude děsně rychle, protože už teď mám absťák (a za povedenou zkoušku bych si to přece zasloužila! )

3)  Kejt (04.04.2013 00:10)

No nazdar, takže by asi Lily měla jít s pravdou ven, minimálně doma... Ach jo, doufám, že to nebyla Sarah, že ne? Nebo jo? vždyť ji do té uličky zatahla. Madam Malkinová asi taky ne, tak sakra kdo? Díky za další kapitolu. Mno, takže je to venku, jsem zvědavá na reakce. Ještě že má Lily Huga.

Iwka

2)  Iwka (03.04.2013 23:49)

Dora s Tonym mě trochu mrzí, ale jak už jsem řekla milionkrát... Aspoň konečně může přijít na řadu Tobias

Je dobře, že se rozešli takhle.

Lily je mi líto, už jen proto, že se přesně tohohle bála a dávala si pozor a přesto to špatně dopadlo. Napadlo mě... jestli to nemohla zařídit právě Sarah, aby s tím Lily musela ven. Ale doufejme, že se absolutně pletu. Myslím, že to by jí Lily odpouštěla těžce.

Fanny

1)  Fanny (03.04.2013 22:40)

Že jsem minule nenechala žádná písmenka... Nějak jsem to nestihla a najednou je tu další. :)

Dora. Tony. Ani mi to nevadí, i když po tak dlouhé době je to zvláštní. Zůstali přáteli a vypadá to, že se rozešli opravdu v dobrém. Tak snad...

Lily se Sarah už to dlouho nebyly. Byla jsem z nich nadšená, do té doby, než se objevil Hugo. Něco takového jsem jaksi nečekala. A asi nejen já. Přišlo mi to jako příliš krátká doba na to, aby je někdo viděl. To, že je někdo sledoval...? To zní šíleně, ale asi ne nereálně. Jenže kdo?

Na druhou stranu by to mohlo mezi starší generací rozvířit vody tak, že se to Becce s Hugem trošku usnadní. Ale kdo ví, co všechno se kvůli tomu může stát. Během chvíle to budou vědět všichni, že?

Ty vždycky tak potěšíš. Čte se to zkrátka úplně samo.

1

>