Další odkazy

Nenechte si ujít!

Povídka Druhá šance od Alokin teď vyšla jako kniha!

Zkáza z nebes

Snoubení tmou - Leona Škodová

Hříšníci - Marie A. Gregorová (ambra)

Facebook

Kdo sem chodí?

Flag Counter

/gallery/OM%20prx2.jpg

Presviedčanie, presviedčanie... a záchrana?

předchozí kapitoladalší kapitola

Uživatelé musí být přihlášeni pro psaní komentářů.

Komentáře

1

Twilly

5)  Twilly (19.11.2012 20:27)

Wow fakt mi to niečím pripomína Angeliku... Potlesk moja

4)  :) (13.09.2012 13:57)

krása, proste dokonalé :)

blotik

3)  blotik (07.09.2012 23:29)

No, řeknu ti...
Je toho docela dost. Jsem ráda, že se Cornelie přimluvila za Leonie, aby mohla jet, i když ji stále nemám ráda. Prostě vliv z Elyon mě neopustil a asi už jen tak neopustí. A kde je Kenna? Akorát podezřívám Cornelii, že by mohla mít podezření na to, že je Leonie těhotná.
Jsem ale ráda, že jede, aspoň těm blbým skotům, kteří jí dělají její trápení ještě horší, ukáže, jak se správně bojuje. To budou teprve koukat. Do toho, Leonie. I to malé.
Jo, nemělo by ji teda zlobit, když se vydává na záchranou výpravu jeho tatínka. Tak ať se kouká snažit. I LEonie i malé.
A další věc... To, jak začíná Vaneova část... Je to geniální a já tě obdivuju. Je to fakt perfektní, nemá to chybu, líbí se mi to a je to přesně to, co jsem si představovala. žádný náš pocit.
No, tak ale... Leonie jim to teda moc nedala. Nechala se svázat, prosím, ať to je úmysl, jinak teda na ni budu naštvaná.:D No, každopádně jsem ráda za Vaneovu reakci.
A ještě jeden dotaz. Jak říkali, že se tam dobíjela poběhlice a pootom, že pobili vojáky. Doufám, že to nebyli ty Keithovi, ale ty z toho vězení, či co to přesně bylo. Ale potom by mi zase nesedělo, že by Keith nechal Leonie samotnou. Takže jak to je?
Krásná kapča, pokračuj.

Nerissa

2)  Nerissa (07.09.2012 22:42)

Dám sem kometář za obě kapitolky najednou, pokud to nevadí.
Po přečtení té předchozí mě napadla jen jediná věta. Bože, to je idiot. Pak přišla zpráva, že Leonie je v požehnaném stavu. Chvíli radosti vystřídalo protočení očí. Nemám moc ráda zbrklost a hlavně ne v případě, kdy pocity převládnou nad rozumem. Jediné, co se mi honí hlavou je to, aby bylo všechno v pořádku. Leonie i malé, i když s tvým talentem všechno zašmodrchat a zase rozmotat, ale úplně jinak a překvapivě, nevím, co čekat.
P.S. Omlouvám se za opožděný komentář, ale přibližně od poloviny srpna se ze mě stal obrovskej nervák. Prvák je prostě prvák, no...
P.P.S. Hledám si novou krysu, ale zatím pořád nic... Jestli mi rozumíš. ;)

1)  Annie ♥ (07.09.2012 21:15)

Já to pochopila po svém a je to dokonalý! :DD
Už se těším na další dílek ;)

1

>