Další odkazy

Nenechte si ujít!

Povídka Druhá šance od Alokin teď vyšla jako kniha!

Zkáza z nebes

Snoubení tmou - Leona Škodová

Hříšníci - Marie A. Gregorová (ambra)

Facebook

Kdo sem chodí?

Flag Counter

/gallery/OM%20prx2.jpg

Len sny, alebo posledné kúsky nádeje?

předchozí kapitoladalší kapitola

Uživatelé musí být přihlášeni pro psaní komentářů.

Komentáře

1

Twilly

2)  Twilly (20.11.2012 08:46)

Povedzme, že jediná vec, ktorú by som ti mohla vytknúť, ti vlastne vytknúť nemôžem, lebo je kľúčová , pochybujem totiž, že by sa na centimetri štvorcovom našlo toľko ľudí so vzdelaním, ale keďže analfabetov do deja nepotrebujeme, tak je to asi nepodstatné. Inak má na štýle nič závažného nerušilo, užívala som si dej

blotik

1)  blotik (28.09.2012 20:09)

Takže, abych nezapomněla na kritiku, a mohla ti ji přednést, tak s ní začínám. Už tak mě dost naštval prohlížeč, který nechtěl nic napsat.
Těsně před tím, než Keith čte dopis Leonie, jsem měla náš pocit, protože jsi 3x po sobě použila no: Obzrel sa, no Leonie… Tyto no mylsím. Opakovalo se to často za sebou a bylo to poznat.
Taky se mi nelíbilo, jak jsi tam častokrát opakovala, že se musela snažit, aby se jí žluč nedostala ze žaludku ven. Řekněme, že to stačilo napsat dvakrát. Opakovat to pak několikrát podle mě bylo zbytečné. Stačilo napsat u druhého, že se stále snažila tomu zabránit. To mi tak taky trošku vadilo.
A teď druhá stránka kritiky. Líbilo se mi, když na palubu přišla Jocelin. Proč jenom mám pocit, že by mohla být další postavou pro pokračování tvého krásného příběhu z minulosti nebo její bratr nebo rovnou oni oba. Určitě by to vypadalo zajímavě.
A docela se divím, že kolem sebe Vane nerozmlátí nějaké věci, když stále nazývají Leonie poběhlicí. Teda, že si to jako staré klepny mezi sebou nerozšířili, že je Leonie jeho žena. A i kdyby ne, proč si vždycky všichni pomyslí, že tam má nějakou poběhlici, když řekne, že je jeho kajuta zabraná? Proč to všechny napadá?
A poslední věc… Je to tak trochu paradox. Řekl, že jeho žena není poběhlice, a přitom si myslí, že už s někým před ním spala, když nebyla v den jejich svatební noci panna. Zvláštní paradox. :D
KAždopádně se těším na další dílek.

1

>