Další odkazy

Nenechte si ujít!

Povídka Druhá šance od Alokin teď vyšla jako kniha!

Zkáza z nebes

Snoubení tmou - Leona Škodová

Hříšníci - Marie A. Gregorová (ambra)

Facebook

Kdo sem chodí?

Flag Counter

/gallery/no_more_war_by_bashir7-d57ybvg.jpg

Konec!

předchozí kapitoladalší kapitola

Uživatelé musí být přihlášeni pro psaní komentářů.

Komentáře

1

Florence

11)  Florence (19.09.2015 16:14)

Holky drahé!
Kate, moc a moc ti děkuji. Vím, že ti to píšu v každé odpovědi, ale fakt, tvoje komentáře jsou autorův sen :D
On Tom nebyl špatný, to rozhodně ne, ale jeho boj byl o dost jiný než zbytku jejich rodiny. Asi i díky tomu přežil ;)
Jsem moc ráda, že sis to užívala. Já docela taky :) Možná by se ti ode mě líbilo ještě Humans of Prague. To je podobné jako Efka, ale není k tomu to pozadí války. Jinak je to stejně... přemýšlivé (to je asi vhodné slovo)
Ty jsi skvělá!

Alenko, to jsem moc ráda, že se ti Efka líbila! Jsme ráda, že tě nakonec i uspokojil tenhle konec, i když to bylo jenom deset kapitol. Přesně to si myslím, na popis války jsem jen pramálo způsobilá. Nemyslím, že by to ode mě vyznělo tak ošklivě, jak by mělo, protože válka je vskutku děsivá a zlá.
Já moc děkuji!

Alenka

10)  Alenka (18.09.2015 21:32)

To bylo... wau, prostě wau. Pocitů mám až moc, ale nevím, jak bych je slovy vyjádřila.
Celá povídka se mi moc líbila! Vypisovala jsem (a vypichovala) ty důvody průběžně, takže je už tu nebudu opakovat, ale jsem vážně ráda, že to takhle dopadlo. I když bych byla všemi deseti pro pokračování nebo alespoň zpečetěný () vztah Efky a Adama, ale rozhodně chápu, že ses do toho nepouštěla. Ono totiž, podle mého názoru, popsat hrůzy války, kterou jsme naštěstí nezažili, se moc dobře nedá, takže jsem spokojená jen s tím, co jsi napsala. Vážně se mi to líbilo - bylo to z jiného soudku a i to období netradičně odpovídalo tichu před bouří a ne samotné akci, to bylo fajn.
Díky, díky moc za krásný zážitek.

Kate

9)  Kate (18.09.2015 20:41)

Ach! :'-( Tohle byla pro mě tolik dokonalá povídka, že jsem si ji zamilovala. Všechny myšlenky byly naprosto autentické s atmosférou celé povídky a s hlavní hrdinkou. Úplně jako bych tam byla s ní...
Oni ji zavřeli, mučili, nezlomili!!! Zabili Lukáše, Petr byl odsouzen za vlastizradu a její táta zemřel. Trochu paradox, že Tomáš, který se od jejich rodiny "odtrhl" nakonec šel do exilu a pracoval pro zahraniční odboj, stejně jako Adam! To je tak bezvadně vymyšlené. I když přišla skoro o vše, dokázala vidět jiskru naděje na konci, která nikdy nezhasla. To, jak viděla lampu svítící a poblikávající na ulici, četla článek v novinách, popis vězení , jizvy na těle i na duši, setkání s Tomášem a Adamem. Jsem moc ráda, že přežili.
Děkuju, Flo, za překrásnou povídku, moc jsem si její čtení užívala. Je to přesně ten typ povídek, které mám ráda. Kdybys něco podobného ještě někdy psala, určitě si to přečtu. Tvůj styl psaní je takový... vtáhne nás okamžitě do děje. Příběh se dotkl mého .
Děkuji, jsi skvělá!

Florence

8)  Florence (16.09.2015 16:29)

Niky, to jsem moc ráda, že tě to takhle dostalo. ani nevíš, jak jsem ráda. Já moc děkuji a taky se těším na příště!

Niky

7)  Niky (15.09.2015 22:03)

No páni! Tak to byl pořádně nabitý epilog. Stalo se toho tolik Napsala jsi to fakt perfektně, bylo to výborné a úplně mě to dostalo Budu tento příběh ještě chvíli vstřebávat... Děkuju
Těším se na tvé další povídky!

Florence

6)  Florence (15.09.2015 20:10)

Seb, povedlo? To jsem velmi ráda, že to takhle vnímáš. Jak už jsem psala někde jinde, nejsem na psaní dlouhých ság. Takhle mi to přišlo nejlepší, tak jsem ráda, že se to takhle líbilo i vám.
Děkuji velmi. Já se zase budu těšit na tvoje komentáře ;)

5)  Seb (15.09.2015 18:30)

Když jsi avizovala brzský konec příběhu, byla jsem zvědavá, jak to chceš tak rychle ukončit. A moc se ti to povedlo , pocity Efky jsi popsala skvěle, má to sílu, čtení jsem si užila. Děkuji a těším se na tvoji další tvorbu

Florence

4)  Florence (15.09.2015 15:31)

Tak já ještě jednou děkuji za tu poklonu. :) Myslím, že autora vždycky potěší, když něco takového slyší. Mě teda určitě;)

3)  Kristýna (15.09.2015 15:01)

Vážně úžasné... zůstala ve mně přesně ta správná kombinace dojetí-štěstí-touhy vědět co bylo dál.. bude ještě dlouho doznívat.. Ještě jednou děkuju za celý příběh :-)

Florence

2)  Florence (15.09.2015 14:56)

Díky, díky, díky moc, Kristý! Jsem moc ráda, že se ti líbila a že si mi komentovala

1)  Kristýna (15.09.2015 14:52)

Wooow.. úžasný příběh, úžasný konec... Jsi nejlepší.. :)

1

>