Další odkazy

Nenechte si ujít!

Povídka Druhá šance od Alokin teď vyšla jako kniha!

Zkáza z nebes

Snoubení tmou - Leona Škodová

Hříšníci - Marie A. Gregorová (ambra)

Facebook

Kdo sem chodí?

Flag Counter

/gallery/loveXXL.jpg

V A R O V Á N Í : Extrémně kruté a pravdivé !!!

Neručím za to, jak se po přečtení budete cítit.

Hrozí, že se v následujícím textu poznáte.

Píše sám život. A možná právě ten váš...

Uživatelé musí být přihlášeni pro psaní komentářů.

Komentáře

1 2   »

21)  Maska (04.02.2018 02:29)

Andělské mrchy.

Mata

20)  Mata (17.02.2016 14:06)

AnnaMagdalen: Není zač. Já jsem ráda, že jsi moje připomínky přijala a myslím, že v tom je i jádro celého problému i sporu. Osobně ten text vnímám jako něco mezi fejetonem a úvahou, přičemž oba tyto útvary prvoplánově odrážejí názory, zkušenosti a postoje autora (i když i ty samozřejmě mohou být fiktivní, to už je na záměru autora), tudíž diskuse k nim se vztahující osobní bude, na rozdíl od povídky, kde sice tyto věci mohou být, ale až v dalších plánech. Pokud je povídka vykonstruovaná správně, tak tam můžeš vyvádět kde co a za kreténa bude vždycky postava a samozřejmě se to odrazí na reakcích čtenářů (maximálně budeš za diletanta, když to napíšeš blbě, nebo za bestii, když dobře :) ). Na tohle je dobré si dát pozor.
A jo, chápu, nápady jsou občas mrchy.
Hodně štěstí

AnnaMagdalen

19)  AnnaMagdalen (17.02.2016 11:28)

Mata: Souhlasím , povídka jako literární útvar tak, jak jsi psala, to rozhodně není, i když já to tak sama pro sebe beru ( jen bez té literární definice, tam by to spíš bylo zamyšlení, úvaha, dalo by se to klasifikovat rozhodně jinak.).
Rozhodně souhlasím.
Nápad to byl momentální, nijak dlouze nerozmýšlený, což je možná škoda, ale stalo se, rozhodně se tohoto tématu může ujmout větší mistr a zpracovat jej 100x lépe. :)

V každém případě Ti velmi děkuji za konstruktivní připomínky , které se týkají psaní a ne mé osoby, mých názorů a postojů, o které tu primárně nikdy nešlo, ale někteří to tak berou. Děkuji :)

Mata

18)  Mata (17.02.2016 10:51)

Víš, možná že problém bude v tom, že to sice je dobře trefně napsané, ale není to povídka. Povídka by totiž měla obsahovat děj, zápletku a pointu. To co tady je prvoplánově vyhulákáno by mělo zůstat ve druhém plánu a být zasazeno do nějakého děje, který ale zde absolutně chybí (promiň, ale to, že postava dojede do práce, kde si zanadává na Valentýna, pak se vrátí zpět a nic konkrétního a zásadního se tam nestane nepovažuji za děj).
Škoda, těšila jsem se na dobře napsanou krutou absurdní povídku a to jsem nedostala a přitom by se tohle vděčné téma s trochou rafinovanosti dalo zpracovat mnohem mnohem lépe. Tak třeba příště. ;)

AnnaMagdalen

17)  AnnaMagdalen (17.02.2016 09:42)

Děkuji, děkuji, vždycky ráda pobavím a hlavně velký všem, kteří mají smysl pro humor, neberou sebe ani život příliš vážně a pochopí rozdíl mezi POVÍDKOU ve stylu ad absurdum a REALITOU Ještě raz vám všem ;)

16)  katie (16.02.2016 19:38)

potrefená husa zakejhala, ale jen ta největší husa zakejhá dvakrát :D :D

15)  Zelený pesimista (16.02.2016 15:58)

Téééééda, řekl bych, že to je rozhodně trefně napsané...

Rozhodně tohle nedělají ale jen holky, dělají to i chlapi, to je na tom to nejsmutnější

Optimistko, co se ti nelíbí? Že by jsi byla jedna z těch, co tohle dělají??

Jo a žehnám srdíčkům..

14)  FitBigFoot (16.02.2016 14:57)

Tedy, smekám, styl Bridget Jones jak vyšité

AnnaMagdalen

13)  AnnaMagdalen (16.02.2016 14:55)

Tak už jsme se konečně všichni pochopili.

Optimistka Láskorádová :
Děkuji, omlouvám se, za hrubý nedostatek falešné skromnosti, ale ano - je to dobře napsaná povídka, další na kontě. :D :D
Další psychologická analýza? Výborně. Taky jednu mám. Zřejmě jsem zcela nedopatřením škrábla na svědomí, či snad provinilou strunu? Není to moje věc, já jen tak... :D
Takže srdíčkům zdar a btw - Žij a nech žít. Děláme to tak všichni.

12)  Raven (16.02.2016 14:51)

Milá Optimistko Láskorádová,
předně bych ti chtěla poděkovat, za tvé dva krásné komentáře, co jsi napsala, já totiž čekala, která potrefená husa se ozve jako první a bude kejhat, děkuji.
Dále bych ti chtěla říct jednu věc, nemusíš být zapšklá stará panna, abys nekoukala na svět zpoza růžových brejliček nebo nějakého růžového filtříku ;) .
Každá normálně myslící a inteligentní osobnost, nebude svým přátelům předhazovat 1000x za den, jak je děsně šťastná a zamilovaná a já nevím, co ještě všechno, když její kamarád/ka, který/á s ní má sdílet to dobré i to zlé, je sám/sama a její hodinové nebo i několika hodinové srdceryvné a milostné litanie, ho nezajímají nebo nedojmou.
Takže ještě jednou, hlavně ty srdííííííčka

11)  Optimistká Láskorádová (16.02.2016 12:24)

Děvčátka,
oka, zřejmně jsem nebyla připravena na tak velkou dávku cynismu a neměla jsem ani dost nadhledu aby jsem to brala s humorem .. Jak píši v úvodu svého předešlého komentáře. Nebo jsem prostě jen nastavená na jiné vlně humoru.

Asi budu raději naivní optimistka co skočí na všechno co si přeče než se na svět dívat se zapšklostí staré panny :)

Můžu soudit jen z toho co jsem si přečetla a jak se říká:Na každém šprochu pravdy je trochu. (mírně v přeneseném významu ;) )

Well, milá AnnaMagdalen, pokud ses do svého textu nepromítla a tudíž na Tebe ani trochu nesedí, tak vskutku tleskám
V tom případě oceňuji opravdu pěknou povídku, kterou jsem zprvu brala příliš vážně.

Co dodat, snad jen...

https://fbcdn-sphotos-h-a.akamaihd.net/hphotos-ak-xpf1/v/t1.0-9/12728975_997055600364800_554032291555135092_n.jpg?oh=b8e4ed2784a9b404b1ce369adea1e744&oe=5731E27B&__gda__=1466258618_dca5dc63980553677b4d5ecfbd4c8236

AnnaMagdalen

10)  AnnaMagdalen (16.02.2016 08:14)

Optimistko Láskorádová:
Mně je upřímně líto Tebe,protože pokud ten komentář myslíš smrtelně vážně, pak evidentně skočíš na všechno, co si přečteš :D :D :D A to je snad ještě horší, než všechen můj přirozený cynismus, co jsem posbírala :D
A děkuji za tu "psychologickou" analýzu mé osobnosti, evidentně mě VELMI dobře znáš ;) ;)

9)  mazurka (15.02.2016 22:00)

Optimitsko Láskorádová, proč to bereš tak vážně? Není snad lepší vše brát s nadhledem? ;) To si vážně myslíš, že je autorka tak negativně zaujatá vůči zadaným lidem?
Nad tímto dnem usměje asi každý, i ten, který je zamilovaný. Správně to napsala SestraTwilly. Láska není jen o jednom dni, ale o každém dni.
Valentýn jen používají korporace k větším tržbám, tak proč si z toho neudělat trochu srandy? Zasměje se člověk, který je sám, i ten, který má svoji lásku po svém boku. Pokud to teda není zrovna člověk, který se v povídce našel a vidí se, jak sám nasírá všechny kolem sebe svým neustálým upozrňováním na úžasnou lásku. Věř mi, to nechce vidět nikdo každej den pětkrát.

KatieSandra91

8)  KatieSandra91 (15.02.2016 21:41)

Optimistka Láskorádová: Asi ti moc neříká slovo nadsázka že?
Promiň, ale když za den potkáš dvě kamarádky, co nedokážou nic jinýho, jak plkat o miminech nebo o příteli, se kterým jsou tak příšerně šťastné už celé dva týdny, myslím si, že to je opravdu trochu na pleskanec.
Sdílet s lidmi radosti a starosti je přirozené... Ale když se ti někdo do ksichtu vysmívá, že nikoho nemáš a on/ona už plánuje rodinu, tak to se na mě nezlob, tohle není závist ani nenávist vůči ostatním, ale spíš by si všichni ti, co ti tohle jsou schopní omlátit při každým setkání o hlavu chytit za nos ;)
Přeju ostatním štěstí, ale taky mi není zrovna příjemný, když mě někdo chce za každou cenu pořád triumfovat ;)
A ano, někteří jsou opravdu takhle nechutní ;) a není jim to blbé a ani to nevidí ;)

7)  Optimistka Láskorádová (15.02.2016 21:20)

Ne že by jsem po přečtení úvodu nečekala trochu cynismu a opovrhování Valentýnem.. ale takovou sebelítostivou a šťasných lidí nenávistnou litanii jsem vskutku nečekala..
Je to vlastně hrozně smutné. Čekáš snad potlesk že jsi přežila den plný projevů lásky jiných lidí ?!

Já osobně svátek Sv.Valentýna neuznávám, ale pokud jej někteří zamilovaní považují za významný den v rocem, tak proč ne ?! Přejme jim to .. s námi to přeci nemá nic společného !
Jsem nezadaná a to už dlouho, nikdy jsem se však nedostala k tolika negativním emocím vůči lidem zadaným nebo šťastným. Přátelé jsou přeci od toho aby spolu prožívali to dobré i to zlé ;)
Je mi tě upřímně líto.
Snad jednoho dne procitneš, třeba až někdo bude mít tolik síly a energie aby Ti ukázal svou lásku.. ale hlavně prokousal se skrz Tvé odhodlání všechny od sebe odehnat.
I když teď o to evidentně nestojíš, držím palce ! Usmívej se a buď štastná, protože to Ti určitě sluší.
A nezapomeň na

SestraTwilly

6)  SestraTwilly (14.02.2016 22:27)

Ja sviatok Valentína neuznávam.Buď sa dvaja majú radi celý rok,alebo ich vzťah stojí za prd a jeden deň to nevyrieši.Tvoja poviedka ma pobavila a zároveň utvrdila v mojom presvedčení

AnnaMagdalen

5)  AnnaMagdalen (14.02.2016 21:33)

:D Děkuji dámy, ráda jsem vás pobavila ;) Cením si vyjádřené sebekritiky to umí málokdo...v každém případě...hlavně srdíčka :D :D :D

Calad

4)  Calad (14.02.2016 10:28)

I'm in love, I'm in love....
Tak tohle dalo dnešku smysl! Když jsem byla single, tak jsem svého Valentýna trávila obvykle na gastroskopii. Letos coby zadaná, jsem si to už střihla v prosinci :D
Děkuju fakt jsem se pobavila a musím uznat, že my zadané jsme občas fakt nesnesitelné! Díky!

Wolfik

3)  Wolfik (14.02.2016 07:53)

Pěkně napsané. Vyzkoušela jsem si obě kategorie a stále si vybavuji pocity z dob nezadání. Občas se navrací i teď. Nedá mi nenapsat, že svou zadanou populaci bych nazvala jako "střízlivě zadanou populaci". Já se třeba v té tvé zadané populaci vůbec nevidím, ani svou mladší verzi v tom nevidím A heslo "Proboha žádná srdíčka!!!" nemusí mít jen nezadaná populace. Jo a já nechci vstávat každý den
Díky za Tvou povídku

2)  mazurka (14.02.2016 00:36)

Konečně někdo napsal pravdu, jak se věci mají Absolutně dokonale napsané hlavně srdíčka

1 2   »

>