Další odkazy

Nenechte si ujít!

Povídka Druhá šance od Alokin teď vyšla jako kniha!

Zkáza z nebes

Snoubení tmou - Leona Škodová

Hříšníci - Marie A. Gregorová (ambra)

Facebook

Kdo sem chodí?

Flag Counter

/gallery/PzS%20prx%202.jpg

Podozrievavosť

předchozí kapitoladalší kapitola

Uživatelé musí být přihlášeni pro psaní komentářů.

Komentáře

1

blotik

2)  blotik (14.06.2014 20:13)

No nazdar. Takže Kaya je teď v jámě lvové, jestli správně chápu. Dostala se do míst někomu, kdo ji tam sám chtěl a mohl to zařídit tak tajně, aby nikdo nevěděl, že to byl on. Jo, MINE, ty umíš zamotat hlavy.
Doufám, že se mi to potom někdy, třeba u VP2, taky podaří, jinak se budu cítit ukřivděná. :D
Ne, vtip. Ale už s tím přestávám a jdu dál.
A jen pro zajímavost, jsem moc ráda za ty dlouhé kapitoly. I když stejně rychle ubíhají, jsou prostě dlouhé a něco se v nich děje. Za to tě neskonale obdivuju, protože tohle je tvoje umění a já si ho vážím.

Christine

1)  Christine (11.01.2014 18:41)

Už zase nestíham! Chcem tvojho pisateľského ducha. Všetko ti ide tak od ruky a pridávaš jednu kapitolu za druhou ako na bežiacom páse, závisť .
Ty sa vyžívaš v príbehoch, kde má čitateľ milión otázok a nepozná žiadnu odpoveď, viď? Ja ich mám zatiaľ asi miliónjeden a naozaj netuším, ktože sú tí dvaja týpci, Nick a neznámy, vždy na konci. U Kayi pojem ľadová kráľovná nadobúda nový zmysel. Dúfam, že postupne začne aj ona cítiť, lebo takto žiť, to si neviem predstaviť. Nedočkavo čakám na novú kapitolu, ale zrejme si budem musieť opäť prečítať tri naraz :D, no nič proti tomu nemám :D :D.

1

>