Další odkazy

Nenechte si ujít!

Povídka Druhá šance od Alokin teď vyšla jako kniha!

Zkáza z nebes

Snoubení tmou - Leona Škodová

Hříšníci - Marie A. Gregorová (ambra)

Facebook

Kdo sem chodí?

Flag Counter

http://www.bez-hranic.cz/gallery/thumbs/avatar.jpg

Kapitolové: Nespoutaná

Uživatelé musí být přihlášeni pro psaní komentářů.

Komentáře

1

Adelka

7)  Adelka (06.06.2020 10:55)

Milá Anniko, mockrát děkuju za komentář! Já se k tomuhle webu taky vrátila během zkouškového.:D Zrovna jsem ještě v učícím módu, ale hned poté se vrhnu na psaní. Už mám pár nápadů k Nespoutané, ale hlavně taky k novým povídkám. Jelikož 10 let je 10 let a má hlava přemýšlí jinak, takže bude těžší pokračovat v ději jako doposud. Když jsem si Nespoutanou teď četla, tak jsem si říkala "ježiši, co jsem to tam vymýšlela".:D Ale i s tím se dá pracovat.:) A už se těším až budu mít zase čas přečíst si povídky tohoto webu (i tu tvou). Před 10 lety to tu bylo skvělé. Teď mám pocit, jakoby to tu "vymřelo", což je škoda. Ale na druhou stranu, jsou tu ti, které psaní opravdu baví a o to kvalitnější jsou povídky.:)

Annika

6)  Annika (05.06.2020 16:09)

Ahoj, já bych si něco od tebe přečetla moc ráda. ;) Ať už pokračování Nespoutané, nebo něco úplně nového. Nespoutanou jsem přečetla za dnešní dopoledne (ať žije zkouškové) a musím říct, že je návyková. A taky jako cesta časem do doby před deseti lety (v tom nejlepším slova smyslu), lituju, že jsem se tu v tu dobu nevyskytovala. Takže ať s Nespotanou, nebo něčím novým - vrátit se ke psaní je super nápad. Píšeš moc pěkně

Adelka

5)  Adelka (29.05.2020 21:53)

Milé čtenářky, zrovna si pohrávám s myšlenkou návratu ke psaní, které jsem v hektičnosti života nějak pověsila na hřebík, a které mě vždy bavilo a naplňovalo. Zajímalo by mě, jestli je tu ještě někdo, kdo by rád dočetl mou dosud nedokončenou povídku Nespoutaná. Byla bych velmi ráda za zpětnou vazbu, i když chápu, že téměř 10 let nečinnosti udělalo své...:p

4)  Aduska (22.11.2011 18:04)

Ahoj, mám dotaz. Budou další kapitolky??

eMuska

3)  eMuska (03.07.2011 20:59)

Tešujeme!

Adelka

2)  Adelka (01.06.2011 20:09)

Moc se omlouvám za tak dlouhou odmlku. Rozhodně plánuju povídku dokončit, jen jsem teď neměla moc čas a ani náladu (múza mě trošku opustila). Hned jak mi skončí zkouškový (což by mělo být nejpozději do konce června), vrhnu se do psaní pokráčka, slibuju!

semiska

1)  semiska (29.05.2011 19:19)

Ahojky, píšeš ještě povídku Nespoutaná? Dlouho jsem ji tu neviděla a docela mi chybí. Megan i Christopher mi chybí svými hádkami. Přibude ještě někdy nějaká kapitolka? Děkuju.

1

>