Další odkazy

Nenechte si ujít!

Povídka Druhá šance od Alokin teď vyšla jako kniha!

Zkáza z nebes

Snoubení tmou - Leona Škodová

Hříšníci - Marie A. Gregorová (ambra)

Facebook

Kdo sem chodí?

Flag Counter

/gallery/kwms26.jpg

 

Předsedkyně školní rady, Misaki Ayuazawa, má jedno velké tajemství: pracuje v kavárně jako maidka - služebná, která každému zákazníkovi musí říkat pane. Co se stane, když tajemství odhalí Usui Takumi, největší nepřítel Misaki, a jak s ním naloží? Mohou se dva tak odlišní lidé přitahovat? Co když Usui není obyčejným klukem, jak se na první pohled zdá, co pak?

Celé dílo je podle předlohy japonské mangy Kaichou wa Maid sama!.

Uživatelé musí být přihlášeni pro psaní komentářů.

Komentáře

1

semiska

6)  semiska (10.02.2013 12:59)

Děkuju, unicorn. Já se do téhle mangy zamilovala na první kouknutí seriálu, takže to byla jasná volba, když mi dala kamarádka návrh, abych to zkusila napsat. :)

5)  unicorn (06.02.2013 20:31)

Jeeeej :-D Kaichou Wa Maid-sama...^^ Milujem ťa, vieš o tom? Síce ťa nepoznám ale máš rada ANIME/MANGU...!! :-D Dobre si to napísala, dávam poklonu ;-) A zdá sa mi to alebo má teraz viac ľudí rado mangu alebo anime, respektíve obe...?? :-)

semiska

4)  semiska (05.02.2013 22:42)

Empress: Děkuju, zlato.
Tsubaki: Přepíšu děj tak, jak je, neměním absolutně nic. Překládám vše na 100% tak, jak je v originálu. Děkuju za upozornění, opravila jsem to. Doufám, že se ti povídka bude líbit. Děkuju.
Anette: Děkuju, jsi skvělá.

Anette

3)  Anette (05.02.2013 22:14)

A mě se zase tenhle nápad líbí. Když tu mangu neznám, autorka povídky si ji sama přeložila a pak rozepsala do děje, tak je mi to milejší, než kdyby čistej text nějak nechávala kvést. Navíc, komixy mě nudí - takže, díky bohu, za povídkovou variantu.

Tsubaki

2)  Tsubaki (05.02.2013 12:37)

Tak já nevím. Jak se říká, mám pocit, jako bych přejela tchýni novým autem.
Napřed jsem se zaradovala, že sem proniklo něco japonského, a hned článek otevřela. Jenže pak jsem si všimla té větičky podle předlohy mangy. Neznám ji, takže nemohu posoudit shodnost děje, v čemž právě vidím největší problém. Ty jen přepíšeš mangu do povídky tak, jak je, nebo se to od určitého místa bude odvíjet podle tebe?
Možná kdyby sis vybrala vedlejší postavy nebo dějovou linii...
Prostě mám strach, že to bude málo autorské, stejné dílo v jiné podobě, jako manga-anime.
Jinak je to krásně napsané, svižné, čtivé, k tomu výtku nemám.
Možná by stálo za to si projít povídku a vyspravit podivná zalomení vět - nový řádek uprostřed věty, třeba sedmý odstavec. Ale to je jen taková drobnost.

Empress

1)  Empress (04.02.2013 11:11)

Hurá, už je to tu Však ty vieš ako som sa na to tešila
Milujem Usuiho, je prosto božský. A Misaki, ako inak, jeho prítomnosť vytáča :D :D Už sa neviem dočkať toho ich „iskrenia" Len tak ďalej

1

>