Další odkazy

Nenechte si ujít!

Povídka Druhá šance od Alokin teď vyšla jako kniha!

Zkáza z nebes

Snoubení tmou - Leona Škodová

Hříšníci - Marie A. Gregorová (ambra)

Facebook

Kdo sem chodí?

Flag Counter

http://www.bez-hranic.cz/gallery/Albus%20001.jpg

Modrá stuha

Když trpělivost přeteče...

předchozí kapitoladalší kapitola

Uživatelé musí být přihlášeni pro psaní komentářů.

Komentáře

1

Mata

9)  Mata (06.09.2013 16:37)

Marti Arianu nelze nemilovat:D A oba bratry nelze nechápat. Oba mají v podstatě pravdu, oba mají svoje břemeno a oba se neumí vzájemně podepřít. Nemají to lehké, sami se sebou ani spolu.
Díky

DarkMoon

8)  DarkMoon (06.09.2013 16:27)

Ariana je mi sympatická Škoda, že má takovéhle problémy. A Albuse mi je líto, i když i Aberfortha asi chápu...

Florence

7)  Florence (02.02.2013 11:23)

Tak jo, doháním resty, promiň, že jsem si dřív na čtení nenašla čas:p
Ariana se mi hrozně líbí, její postava je v tvém příběhu tak svěží. Škoda jen, že vím, jak to s ní dopadne :(

Mata

6)  Mata (01.02.2013 12:55)

Fanny hlavně děkuji, že jsi se ozvala ;)
Bratři to se sebou vzájemně rozhodně neměli jednoduché. Ve své podstatě byli rozdílní, ale zároveň stejní, proto na sebe neustále naráželi. Oba byli stejně nešťastní, ale nedokázali si k sobě najít cestu.
Albus speciálně je velmi složitý člověk. Tím jak o něm píšu, jsem si mnoho jeho motivů a pohnutek v pozdější době dokázala pochopit. Ve své podstatě to měl Aberfoth v jistých ohledech jednodušší. Neměl jeho ambice, byl podstatně skromnější a nebyla na něj naložena ta obrovská zodpovědnost, ač by ji pravděpodobně přijal mnohem ochotněji, než Albus. A ke všemu s ním mávala puberta, až to dveřma třískalo.
Rodina je to velmi zvláštní, už tím jakou měla minulost, poznamenalo je to velmi hluboce všechny, budu se tomu ještě podrobněji věnovat v pozdějších kapitolách.

Fanny

5)  Fanny (01.02.2013 12:17)

Nejprve házím omluvu... Byla jsem teď trošku mimo...
Ariana je úžasná. S tím, jak vidí do lidí musí ohromit snad každého. Vždycky skoro zapomenu, že není tak úplně normální, protože občas je hrozně snadné na to zapomenout.
Dvě bratři s tak strašně neslučitelnými povahami a výchovou možná ne zrovna ideální... Ohromují a snad trochu děsí. Albus na mě odjakživa nepůsobí úplně nejlépe. Teď mám aspoň možnost ho víc poznat. A Aberforth. Tajemný a kamenný, ale ne nesymptický. Ina něj jsem moc zvědavá. Rozhodně zvláštní rodina.
Děkuju.

Mata

4)  Mata (31.01.2013 06:54)

Ano, vystihla jsi to. A ještě navrch má jeden dar, či prokletí, podle toho jak se to vezme. Ona prostě ví. Ví víc, než by často chtěla. Ale dost, v povídce dostane dostatek prostoru na své myšlenky, aby jí čtenáři mohli lépe pochopit.

Twilly

3)  Twilly (31.01.2013 06:17)

Neboj, nejsem škemrací a panovačný typ čtenáře. Já si na odpověď ráda počkám. Ano, Ariana mi přijde jako ten typ "blázna" co nejenom že pravdu říká, ale umí ji taky říct v pravou chvíli. Je tak trochu vizionář

Mata

2)  Mata (30.01.2013 23:44)

Twilly díky za komentář. Kde je zakopaný pes neprozradím, to si budeš ještě muset chvilku počkat :)
Ariana možné některé společné rysy s Lenkou má, ale zároveň se dost podstatně liší. Musím říct, že jsem si ji postavila k obrazu svému a opravdu není prostoduchým dítětem.

Twilly

1)  Twilly (30.01.2013 18:48)

Jsem velice zvědavá, kde je u Ala problém, jestli je to jenom "Aileen ne", nebo rovnou "žádná ne". Mně osobně sice Ariana Lunu/Lenku nepřipomíná, přesto je to nádherná, tragická postava.

1

>