Další odkazy

Nenechte si ujít!

Povídka Druhá šance od Alokin teď vyšla jako kniha!

Zkáza z nebes

Snoubení tmou - Leona Škodová

Hříšníci - Marie A. Gregorová (ambra)

Facebook

Kdo sem chodí?

Flag Counter

http://www.bez-hranic.cz/gallery/thumbs/Erb%20p%C3%A1n%C5%AF%20z%20Rm%C5%A1e%20nad%20Karbou.jpg

Daří se mi a díky tomu je tu tenhle díl tak brzy. Příběh se blíží konci mílovými kroky. Vyřeší se otázka Simeon a poodkryje se tu část dětství Jorika a Adin, což samo o sobě vydá asi na samostatný příběh. Matyáš se konečně pevně rozhodne, co vlastně chce. Jestli to dostane je věc druhá. Děkuju za komentáře a názory k posledním dílům.

předchozí kapitoladalší kapitola

Uživatelé musí být přihlášeni pro psaní komentářů.

Komentáře

1

6)  Jana (06.01.2016 19:46)

Moc krásná kapitola, konečně se Matyáš umoudřil...

Moc díky...

Phobos

5)  Phobos (04.01.2016 22:22)

Děkuju moc za podporu, u mě je příběh skoro dopsaný, moc mě to zlákává k dalším vedlejším příběhům, ale bojím se, že tím bych to moc shodila. Se Simeon jsem tohle cítila jako nepřirozenější konec. Ta holka už věděla, že prohrála všechno, co mohla, a i když byla mrcha, tak Adin skutečně milovala, proto kolem sebe ke konci tolik kopala, z mého pohledu už to byla smrtelná agónie, ale není to snadný, tím jak je to psané z pohledu Adin tam spousta věcí není vidět, protože ona je prostě nemůže vědět. Dokonce jsem si musela pomoct takovou berličkou a některé úseky si přepsat i z pohledu Matyáše, aby jeho rozhodnutí měla skutečná opodstatnění a nedělal jenom nesmyslné koniny. Takže děkuju moc Smash, Seb, Pájo, Bedru, dáváte mi chuť do psaní.

Shmash

4)  Shmash (04.01.2016 20:27)

Taky jsem čekala, že Simeonin odchod ze světa bude daleko dramatičtější, ale takhle je to dobře. Jsem ráda za Jorika, Veru a Gavrila. A Matyáš? Myslím, že s Adin k sobě patří, ale to neznamená, že by si někdy nezasloužil pěstí :D Ale tak snad se bude chovat slušně. Strašně se mi líbí ta věta, že jiné ženy byly jako kdyby se snažil zahnat žízeň pískem místo vodou, nezní to vůbec pateticky a je to moc hezký Jsem zvědavá, jestli zůstanou spolu a najdou svůj šťastný konec. Naložila jsi toho za celý příběh na Adin víc než dost (ostatně o tom sama ze svýho psaní taky něco vím :D) tak bych jí šťastnej konec přála. Ale... to by asi nebylo úplně ono, co? No, nevím nevím a jsem hrozně zvědavá, jak mě překvapíš. Pořád se stejně bojím o malého Jana Matyáše i o Gavrila. Doufám, že ti dva z toho vyváznou
Děkuju moc za skvělý počtení :) Zachránila jsi mě na hodině němčiny :D (Kdybych uměla psát na mobilu, už by ti tady komentář přistál dopoledne :D )

3)  Seb (04.01.2016 18:24)

Konečně je Simeon přestane ohrožovat a teď jsem nejvíc zvědavá, jak to dopadne s Adin a s Matyášem.

Děkuji za další super díl

2)  Bedrunka (04.01.2016 13:39)

JO! Je po té mrše!
Hurá! ...Je vůbec radost na místě?
Ale teď je otázka kdo? Nevěřím tomu, že si řekla, že toho má na triku už moc, a že už jí to nemůže projít, a tak se rozhodla to všechno skončit... Moc se těším, až se ukáže pravda.
Matyáš si zase našel cestičku k odpuštění. Proč ne. Ti dva k sobě patří, ale stejně... s tím jak se neustále šprajcuje a pak se kaje... i adin s ním musí dojít trpělivosdt, ne? Vždycky, když už to vypadá, že jsou na dobré cestě spolu vycházet, tak se to nějak pohnojí, Matyáš přestane Adin věřit a nějak jí ublíží...To ta holka nemůže dlouho vydržet, už tolikrát dokázala, že jí může věřit, spolehnout se na ni, a přesto to nějak zase pohnojil... Nebude jí bez něj nakonec líp, i když ho tolik miluje:'-( :'-( ?
Fakt jsem zvědavá jak tohle dopadne!!!
Moc děkuji

1)  Pája (04.01.2016 12:03)

Tedy to je voda na můj mlýn senzace, jen Simeon to vzala nějak zkrátka, tak asi bude brzy konec jestli nebude ještě nějaká zápletka takmi bude smutno po Adin i Matyášovi.......:'-( :'-( :'-( :'-(

1

>