Další odkazy

Nenechte si ujít!

Povídka Druhá šance od Alokin teď vyšla jako kniha!

Zkáza z nebes

Snoubení tmou - Leona Škodová

Hříšníci - Marie A. Gregorová (ambra)

Facebook

Kdo sem chodí?

Flag Counter

http://www.bez-hranic.cz/gallery/thumbs/Erb%20p%C3%A1n%C5%AF%20z%20Rm%C5%A1e%20nad%20Karbou.jpg

Každý dobrý skutek musí být po zásluze potrestán.

Co když tehdy bylo všechno trochu a zároveň úplně jinak.

Zase dvě kapitoly, ale tentokrát už naposled. Doteď jsem to na vás chrlila, myslím, že je čas trochu přibrzdit.

Děkuju všem čtenářům a tvrdému jádru stálých komentátorek, které mě pohánějí a podporují. Díky vám jsem to ještě nevzdala.

předchozí kapitoladalší kapitola

Uživatelé musí být přihlášeni pro psaní komentářů.

Komentáře

1

6)  Seb (05.11.2015 19:22)

Víš ono to vyměňování dojmů není nic světoborného, jsme jen obyčejný ženský, spíš obdivujeme, jak tady super píšete, na co jsme zvědavé dál a jak si to užíváme, ale je to fajn s někým si takhle pokecat, podělit se o radost a nadšení ze čtení.

Phobos

5)  Phobos (05.11.2015 19:15)

Jé, tak jestli se to líbí, tak to jsem ráda. Tak kolegyni pozdravuju a přeju příjemné počtení. Trochu mě mrzí, že u toho vyměňování dojmů nejsem, fakt by mě to zajímalo. Kdyby jste si našli čas, můžete mi to třeba klidně poslat na e-mail, kdyby se vám jó chtělo.

4)  Seb (05.11.2015 18:49)

Super kapitola a jo, miluje ji a začíná to vypadat nadějně

Už se moc těším, co ty dva čeká dál A také se těším, co nového veselého jsi napsala.

Dnes děkuji i za kolegyni z práce, zmínila jsem se před ní o tomhle webu a tvoji povídku si moc užívá a já mám s kým si naživo vyměňovat dojmy

3)  Bedrunka (05.11.2015 13:48)

Zlatko. Je mi fuk, co sem nahodíš, s chutí se pustím do všeho, protože mě tvoje psaní baví!
Klidně kapitolky opečovávej, klidně je prokládej něčím jiným.
Mám dojem, že s tebou nuda nikdy nebude.
Moc dekuji
PS Všimla jsem si, že máš schvalenou novou sérii a už se těším

Phobos

2)  Phobos (05.11.2015 13:39)

Chtěla jsem teď zkusit pověsit sem něco jiného, veselejšího, co by spíš mohlo pobavit. Mám to už od léta v šuplíku a jsem zvědavá, co se s tím bude dít, pokud to pustím do světa.

S tímhle určitě nepřestanu, jenom díl, co následuje je z těch, co budou potřebovat víc péče. Raději kvalitu, než kvantitu, že? Prostě se chci snažit. Jsem ráda, že podle tebe kolečka zapadají do sebe, ale všechno to bude ještě dlouhý proces a musím tomu dát svůj čas, aby to alespoň působilo smysluplně a nebyly to právě ty cucíčky ( super slovo, někam si to napíšu).

1)  Bedrunka (05.11.2015 12:48)

Tááááák!!!
Přece jen mají naději!!!
Už chápu to Matyášovo chování. Parádně jsi to napsala, všechno nádherně zapadlo a mezi našimi hrdiny panuje křehké příměří, a stejná touha přijít tomu všemu ohledně Simeon na kloub.
Jediné, co teď ještě mohou zjistit, že Simeon ničí i Jorika. Jestli je to fakt taková čarodějnice a potvora...Tak tam v tom příběhu bude asi ještě hodně dlouho !!!
Líbí se mi, že Adin už přemýšlí jinak, než jako ta využitá a zneužitá, nechtěně vdaná.... jsem moc ráda, že se na Matyáše dívá jinak, že se tak nějak jeden k druhému přiblížili a pochopili se... Sice náhodou a že mu šmejdila v dokumentech, ale stejně, byl to nejlepší nejbezbolestnější způsob, jak vyčistit vzduch a vysvětlit si na čem jsou, i když k absolutní harmonii mají ještě daleko...

No, co bude dál???

Nás tady navnadíš, dvě kapitolky denně... a pak utrum, a budeme dostávat takové cucíčky a dlouho čekat... HauuuuuBueeeee!!! Já nechci čekat! Ne dlouho!!!

Moc děkuji, krása, jsem absolutně spokojená!!!

1

>