Další odkazy

Nenechte si ujít!

Povídka Druhá šance od Alokin teď vyšla jako kniha!

Zkáza z nebes

Snoubení tmou - Leona Škodová

Hříšníci - Marie A. Gregorová (ambra)

Facebook

Kdo sem chodí?

Flag Counter

http://bez-hranic.cz/gallery/thumbs/snoubeni-tmou_0.jpg

Není výjimečná. O nějakém zvláštním daru se dá pochybovat. A rozhodně nehrozí, že jako jediná zachrání svět. Což je dost mizerná kombinace pro začátek obrovského temného dobrodružství. Na druhou stranu, nestačí, že jsou v nepořádku snad všichni kolem ní?

 

"Každý se snaží vdechnout svým příběhům život. Mně o to nejde. Já to jen potřebuju někomu říct. Být vypravěčem nutně neznamená dožít se konce. Některé věci tě změní. Jiné tě zabijou. Někdy v tom není žádný rozdíl.

Jsem Claire Elliotová. A takhle nějak se to stalo."

Další díly Snoubení tmou byly ze serveru staženy z důvodu vydání elektronické knihy nakladatelem. Děkuji všem za přízeň a pochopení.

Uživatelé musí být přihlášeni pro psaní komentářů.

Komentáře

1

Leeashka

16)  Leeashka (01.09.2016 11:33)

Omlouvám se všem. V povídkách již nebudu pokračovat. První díl Snoubení tmou se dočká vydání v nakladatelství (zatím jako e-book). Proto je třeba kapitoly z internetu stáhnout.
Děkuji všem za podporu

Alenka

15)  Alenka (01.03.2015 08:56)

Leeo, tvůj styl psaní je prostě mega zajímavý. Líbí se mi netradiční slovní spojení i zvláštně květnaté věty! Určitě budu číst dál.
Je super, že je povídka hotová. ;) A jsem zvědavá, co se bude dít kolem hrdinky, která vlastně ani hrdinkou není. :D Je jen málo ústředních postav, které nejsou ničím výjimečné - asi tak, jak napsala Bedrunka. O to víc jsem zvědavá.
PS: Kdo je TEN Tristan? :D A z toho příjmení si nic nedělej. To je jako kdyby jeden Novák osočoval druhého z plagiátorství. :D

Leeashka

14)  Leeashka (28.02.2015 23:21)

Děkuju všem ;)

Katuš: Chápu, co se týče dialogů, nějak jsem se stala alergickou na přímou řeč zadušenou v popisných odstavcích, ale budu na to s odstupem ještě muset kouknout, aby se to takhle osekané dalo ještě vůbec chápat B)

Czistoslava: Tak to jsem ráda, pokud přispěju v dobrém. Nechci ale nikoho lakovat; o vztahy půjde tak jako tak. Snad si v tom i přesto něco pro sebe vybereš

bflmpsvz: Kdybych měla odpovědět na spojitost s Tristanem, tak bych to nejspíš moc zaspoilerovala! Co se týče kapitol, bude jich asi dost. Já kapitolování zrušila, mám to vytvořené tak, jak je to vidět v textu - nekonečný sled krátkých pasáží oddělených hvězdičkou. Celý rukopis má ale pro představu bezmála 90 tisíc slov

13)  bflmpsvz (28.02.2015 23:05)

jo a kolik to má mít kapitol?

12)  bflmpsvz (28.02.2015 22:59)

že by nějaká spojitost s TÍM Tristanem? jestli jo, tak já takovéhle příběhy miluju

Czistoslava

11)  Czistoslava (28.02.2015 22:30)

Fantasy a sci-fi to je moje krevní skupina. Teď tu všichni hlavně píšou díla o vztazích a trochu víc nadpřirozena mi tu chybí ...
Snoubení vypadá zajímavě. Díky.

Shmash

10)  Shmash (28.02.2015 21:17)

Hodně tajemné, to se mi líbí:) Jsem zvědavá, co se z toho vyklube, obzvlášť díky té anotaci, že Claire není ničím zvláštní. To bude příjemná změna, oproti všem těm superhrdinkám :) Těším se na pokračování :)

9)  Katuš (28.02.2015 19:30)

Musím říct, že jsem trochu zmatená v těch rozhovorech, co kdo řekl apod. Ale jinak je začátek velice... hm... tajuplný, tak nějak zvláštně přitažlivý. Těším se na pokračování :)

8)  Bedrunka (28.02.2015 17:50)

Já tu budu čumákovat! A když to nevyjde, tak se nebudu zlobit a ráda si počkám! Moc děkuji

Leeashka

7)  Leeashka (28.02.2015 17:48)

Děkuju, budu se snažit každý den k tomu počítači dokopat a něco ti tu naservírovat! ;)

6)  Bedrunka (28.02.2015 17:42)

Ne-e! Je to v pohodě! Klidně přidávej denně, nebo ob den nebo jak chceš ty! Ja se budu pokaždé těšit! Víš ono je to na pytel, když máš celou povídku, já o tom vím, a ty si ji tam budeš syslit. A já sii budu kousat nehty, protože to není fér ! Ale je to fakt jenom na tobě ! U mně máš už jisté že tu budu

Leeashka

5)  Leeashka (28.02.2015 17:36)

Díky, Bedrunko, měla jsem trochu depku, jestli nebude kontraproduktivní, stát si v téhle situaci za svým a nepřejmenovávat

4)  Bedrunka (28.02.2015 17:24)

Tak na Fifty mě ani nenapadlo. Jméno Grey jsem registrovala úplně běžně, asi jako že je zataženo, končí únor a tak! V žádném případě me nenapadlo nic jako trilogie:D ! Počítám s nadpřirozenem, ale ne v Claiřině podání, spíše to tajemné a temné bude kolem ní- třeba je ten divný Tristan.
Ale děkuji

Leeashka

3)  Leeashka (28.02.2015 17:20)

Děkuji za přečtení! Jsem ráda, že se líbí. Příběh je napsaný kompletně, takže když budu mít čas, můžu denně jednu kapitolku hodit.
Jen co by možná stálo za to dovysvětlit; není to inspirované Fifty shades, Tristanovo příjmení je čistě náhodou stejné jako u jeho známějšího "kolegy". Když to spočítám, myslím, že literárně jsou s Christianem skoro stejně staří. Ačkoliv jisté podobné sklony se u nich asi najdou

AdelleR

2)  AdelleR (28.02.2015 16:56)

Zatím to vypadá zajímavě, každopádně jsem zvědavá na Tristana A Dave vypadá velmi sympaticky :D
Btw, máš nádherný perexový obrázek!

1)  Bedrunka (28.02.2015 16:54)

Ty jo! Kde začnu?
Hm... Zaujal mě výklad o tom, jaká je Claire antihrdinka! Žádná nepřirozené či nadpřirozené nadání, žádná divná rodina, není to ubohá, nalezená sirota.
Koukám, že je to prostě obyčejná holka co miluje koně, studuje a nějak stále dospívá. Je jako kdokoliv jiný.

Hádám, že setkání s panem Greyem nebude poslední!

A pak... Spousta spousta spousta písmenek, slov, vět, tak lahodících mému očíčku i duši!

Teď očekávám neočekávané a těším se na překvapení v podobě silného a zvláštního dobrodružství!
Huh...kdy bude pokračování?
U mě spokojenost!!! Děkuji ;)

1

>