Další odkazy

Nenechte si ujít!

Povídka Druhá šance od Alokin teď vyšla jako kniha!

Zkáza z nebes

Snoubení tmou - Leona Škodová

Hříšníci - Marie A. Gregorová (ambra)

Facebook

Kdo sem chodí?

Flag Counter

/gallery/ftg-msk-neha-a-raz-vystava0630-11_denik-380.jpg

Zdravím,

po dlouhé době další kapitola Sonáta. Některým možná přijde, že tahle kapitola je nudná, ale já si myslím, že po tom co jsem Dracovi a ostatním způsobila v minulých kapitolách, si zaslouží trochu klidu a legrace.

Budu ráda za každý komentář.

Rose

předchozí kapitoladalší kapitola

Uživatelé musí být přihlášeni pro psaní komentářů.

Komentáře

1

2)  Malypivko (11.04.2015 22:50)

Tvoje povídka je parádní. Hledala jsem nějakou s párem RL/HG. Ten pár mě vážně zaujal a chtěla jsem vědět, jak by se zhruba vyvíjel. Píšeš moc krásně. Navíc jak je Remus něžný... Ach... Hermiona vyrovnaná. Prostě bájo. Romantika jako poleno: :) Chápu, že pokud nemáš pravidelný přístup na internet je vážně těžké přidávat kapitoly v pravidelných intervalech, ale i tak doufám, že to bude brzy.

Camilla13

1)  Camilla13 (17.10.2014 23:47)

Kapitola naprosto perfektní! Oslava naprosto bezkonkurenční! Ještě teď se chechtám jako pitomec. Nejvíc jsem se nasmála u scénky s popisem Severusova zážitku s Hagridovými mazlíčky a naschválů, které prováděla dvojčata Ronovi. A jsem ráda, že Draco už byl natolik v pořádku, aby se mohl oslavy zúčastnit. Moc díky za novou kapitolu a těším se na další. Jak to s ní vidíš? A kolik kapitol ještě asi plánuješ?

1

>