Další odkazy

Nenechte si ujít!

Povídka Druhá šance od Alokin teď vyšla jako kniha!

Zkáza z nebes

Snoubení tmou - Leona Škodová

Hříšníci - Marie A. Gregorová (ambra)

Facebook

Kdo sem chodí?

Flag Counter

/gallery/Strážce světla - nová obálka (web 100px).jpg

Trocha vysvětlování ve sprše a malý výlet.

předchozí kapitoladalší kapitola

Uživatelé musí být přihlášeni pro psaní komentářů.

Komentáře

1

DarkMoon

3)  DarkMoon (24.06.2012 10:28)

Super kapitola, to pojetí paralerních světů a jejich spojení s naším je dost zajímavý :) Navíc Letty konečně začíná přemýšlet o spojení i z její strany :D Taky jsem si všimla, že tu byla další odpověď na moji minulou otázku ohledně Marcy a Jamese ;) A jen tak mimochodem „To aby ti nebyla zima.“ :D to mě dostalo :D Super ;)

Monika

2)  Monika (24.06.2012 07:30)

Kejt: Ve dvanácté kapitole jsem psala, že má Letty volnou pracovní dobu a svého šéfa někdy nevidí celé měsíce. Ona je momentálně se svým týmem sama v Twin Falls, jelikož se mají pokusit najít ložisko drahokamů ve Skalistých horách. Nikdo tedy neví, že zmizela. Letty ráda pracuje jen se svým týmem, protože ví, že jim může ohledně svých schopností věřit (kdyby něco našli, zavolali by ostatní). Jsou vlastně taková malá průzkumná jednotka.
Asi jsem to mohla v příběhu líp vysvětlit, ale když jsem to psala, tahle otázka mě nenapadla :-) Je zajímavé, jak rozdílně na jeden příběh pohlíží víc lidí ;)

1)  Kejt (24.06.2012 00:35)

Zajímavé, pěkně rozebraná představa nebe, pekla, Země, paralelní světy, fakt dobrý. Jen jsem si řákala, jakto, že je už nshání v práci, ano vím, že Letty měla volat, že se zdrží, ale stejně. Jak to pak bude vysvětlovat? firma by po nich mela pátrat, nebo Wade upraví pamět více lidem? No, jsem zvědavá, jak si to vyřešila. je to skvěle napsaní. Díky

1

>