Další odkazy

Nenechte si ujít!

Povídka Druhá šance od Alokin teď vyšla jako kniha!

Zkáza z nebes

Snoubení tmou - Leona Škodová

Hříšníci - Marie A. Gregorová (ambra)

Facebook

Kdo sem chodí?

Flag Counter

/gallery/its-romantic-wedding-wallpapers-1024x768.jpg

Může mladá zasnoubená dívka toužit po něčem normálním? Po něčem, co má většina lidí? Po nečem tak přízemním a tak obyčejným jako je láska?

Drahá mimi, tohle je pro tebe. Doufám, že si Touhu náležitě užiješ. A pamutuj, že ti dnes i zítra budu usilovně držet palce, ano?

předchozí kapitoladalší kapitola

Uživatelé musí být přihlášeni pro psaní komentářů.

Komentáře

«   1 2

10)   (13.03.2013 15:32)

Na slovenčinu som mala tému: Aj malé meškanie môže spôsobiť veľké problémy
A na angličtinu: My favourite book
Ďakujem veľmi pekne, že si mi držala prstíky. Snáď to pomohlo

Florence

9)  Florence (13.03.2013 15:30)

MÁTO, dobrou noc:D
MIMI, . Neříkej, že tě překvapilo, že Asty nemusím... myslím, že už jsem to jednou nebo stokrát opakovala :)
Já jsem ti držela svědomitě palce, tak doufám, že ti to vyšlo. Jaké jsi dostala témata na ty slohy?

8)   (13.03.2013 15:18)

Mimi to čítala!!!
A maturita? Aj dobre aj zle. Testy boli riadne ťažké, ešte aj profesori sa za hlavy chytali, ale testy viem, že som urobila. Sloh zo slovenčiny úplná pohoda a sloh z angličtiny... téma bola smiešne jednoduchá, lenže sme mali iba jednu A4 a ja píšem veľké písmená a minimum je 90 slov. Nie som si istá, či mi to vyšlo lebo ja som si narátala 80 slov cca a spolužiačka mi narátala vyše 100, čomu akože nechápem, ale ok. Tak dúfam, že profesor bude poriadne počítať:D :D :D

Mata

7)  Mata (13.03.2013 11:46)

Proč ne, i tenhle pohled mě ve tvém podání zajímá. Jsem zvědavá co z toho vyleze :) Tak a měla bych si vzít k srdci tvoje dobrou noc a zalízt, nebo se mnou zase nebude k vydržení

Florence

6)  Florence (13.03.2013 11:10)

Asi bych na ní něco dobrého najít měla, když už o ní píšu povídku, ale moc se mi nechce. Psát z pohledu čistokrevná husičky (doufám, že to nebude číst mimi) mi celkem vyhovuje. Její pohled na svět je podle mě zase úplně něco jiného a to se mi po Tváři/Pláči/Opojení hodí
Ale taky bych řekla, že její vnitřní hlas není moc silný. Možná si tam pro sebe něco nesrozumitelně mumlá, ale Asty už se asi naučila mu dávno nenaslouchat.
Svět je jednoduší, když můžeš svoji zodpovědnost přehodit na někoho jiného...

Mata

5)  Mata (13.03.2013 11:02)

Flo jasně že má, ale myslím, že Asty je člověk který na vzdor lidově řečeno nemá koule. Proč taky, vždyť je jednodušší se nechat vodit za ručičku, ke vzdoru není důvod. Její vnitřní já nekřičí dost hlasitě na to, aby dokázalo překřičet to okolo. I když spíš myslím, že mlčí a nosem drhne o mraky.
Jsem zvědavá jestli se v ní pokusíš vyšťárat aspoň něco dobrýho.

Florence

4)  Florence (13.03.2013 09:41)

MÁTO, no, Asty to vážně neměla lehké, nebo alespoň ne v mém světě fantasie. Nicméně každý má možnost se vzepřít.... Moc ti děkuji a opožděně přeju i dobrou noc;)
FANNY, to je pravda. Mohla být dobrá, ale není, a teď už ani nebude, protože ji někdo, já nevím kdo, odpravil na večírku u Nottů. Nicméně si myslím, že trochu toho prostoru si zaslouží i její vnímání. Ta holka to s Dracem neměla moc lehké:p. Děkuji ti!
MIMI, to jsem velmi ráda, že jsem tě tak potěšila. Upřímně jsem se bála, že mě budeš za tuhle Asty nenávidět, ale mé obavy, zdá se, byly neopodstatněné :D. Obchůzka peklem? Zas tak hrozný není, ne? No... tak je mu lhostejná, pohrdá s ní, jednou jí udělal modřinu na zápěstí, je to vrah... no, jo vlastně to trochu zní jako procházka Peklem. Touha bude mít pět kapitol, už mám rozplánované o čem, budou. Děkuji ti. PS. Co maturita? Jak to šlo?

3)   (12.03.2013 15:56)


Po náročnom dni, ktorý ešte ani zďaleka neskončil si mi urobila neskutočnú radosť milovala som Astóriu a teraz ju milujem ešte viac. Ak mám byť ale úprimná, je mi jej aj ľúto, pretože si myslím, že sa ľahko nechala ovplyvniť Daphné a celou "čistokrvnou smotánkou" a to z nej urobilo... nechcem povedať zlú osobu, lebo ako zlá nepôsobí. Skôr by som povedala, že je zaslepená.
A úprimne, je mi jej ľúto ešte viac, lebo nevie, že život po boku toho úžasného Draca Malfoya, bude čistá obchôdzka peklom :'-( A nemyslím, že toto je to, čo by si ona zaslúžila. Som zvedavá, čo ďalej vymyslíš. Budem sa tešiť a netrpezlivo čakať
P.S.: Touha bude mať päť kapitol? Inak, pekný perex

Fanny

2)  Fanny (12.03.2013 12:46)

Jak je obvyklé, že s postavou vyprávějící příběh se aspoň trochu ztotožňujeme, fandíme jí, nebo ji máme v oblibě. Ale z Atórie se mi tak akorát kroutí žaludek. Lítostí, vztekem i pohrdáním. Nečekala jsem, že by přišla s jejím pohledem vlna pochopení pro její chování. To ani v nejmenším, avšak přesto je zvláštní "číst právě přes ni příběh" a nemít ji ráda. Vidět její myšlenky a dívat se přesně na to, co jsem si myslela i před tím. Nic dobrého. Ani soucit nepociťuju, jen lítost, tu možná. Mohl z ní být dobrý člověk. Mohl, ale není.

Mata

1)  Mata (12.03.2013 10:59)

Bezva, nový kousek.
Astorie je mi líto, celý život pod vlivem někoho z ní udělal hloupoučkou loutku. Ale má zajímavý potenciál v tom, že by si přála něco cítit.
Díky za čtení na "dobrou noc" a těším se na další.

«   1 2

>