Další odkazy

Nenechte si ujít!

Povídka Druhá šance od Alokin teď vyšla jako kniha!

Zkáza z nebes

Snoubení tmou - Leona Škodová

Hříšníci - Marie A. Gregorová (ambra)

Facebook

Kdo sem chodí?

Flag Counter

/gallery/417991_216692245095975_1030924803_n.jpg

Blaise a taky trocha Scorpa :)

Kejt, tenhle Střípek je pro tebe <3. Užij si ho ;)

Děkuji ti, Cam, za úpravu a taky tobě, Twi, za pomoc s jménem.

předchozí kapitoladalší kapitola

Uživatelé musí být přihlášeni pro psaní komentářů.

Komentáře

1 2   »

Florence

32)  Florence (09.04.2020 05:02)

Zlodějka je volně inspirovaná MOZAIKOU. Ne přesně, nakonec je to víc nová povídka, než jsem předpokládala. Ale některé rozhovory mezi Lexi a Ezrou jsou inspirovány tím, co si kdysi řekla Hermiona a Draco.
MOZAIKA je ale pro mě taky jedinečná. Takových stránek popsaných! Takových kapitol vydaných. Je šílený si představit, že jsem MOZAIKU začala psát už před skoro devíti lety!

Fanny

31)  Fanny (08.04.2020 21:20)

Teď jsem se nějak podívala, že Hlas má být "volně inspirován mozaikou"? Mozaiku si pamatuji bídně na její úžasný rozsah, ale zas ne tolik bídně... a souvislost hledám a nenacházím.

No, tak jsem skončila tady. Pro Mozaiku mám osobní slabost a asi vždycky mít budu. Je něčím výjimečná. A teda... vlastně pořád stále stejně krásná.
No, tak jsem tu teď rozplývala a letmo koukla na datum. Uf, je asi to jediné, co se k tomu dá říct. Proboha sedm let?!!!

Florence

30)  Florence (19.02.2014 06:45)

Scorp v kombinaci s Blaisem, moji dva oblíbenci
Moc ti děkuji a užij si to Opojení!

PrincessCaroline

29)  PrincessCaroline (18.02.2014 19:05)

Ja len, že..Scorp Malfoy sa nezaprie (Asi mi začína hrabať z toho Slizolinu)

Florence

28)  Florence (26.06.2013 15:03)

VANDO, líbí? Děkuji ti! Abych se přiznala, tak já mám tenhle Střípek taky docela ráda... Blaise i mladého Malfoye, Scorpa, mám spolu prostě ráda. A jop, Draco umývá nádobí

Vanda

27)  Vanda (24.06.2013 21:41)

Týýýýýýýývole. To je niečo úžasné. Scorp a Blaise... Dobrá dvojica. Draco a umývať riad? Tak to by sa v skutočnosti asi nikdy nestalo. Vážne super.

Fanny

26)  Fanny (08.06.2013 23:43)

to už je jedno jestli kánon, nebo ff podstata j v tom, že číst o třech, čtyřech, pěti Severusech, Potterech, Hermionách, Malfoyích, kteří se ale vlastně pokaždý chovaj jinak, je na hlavu. :D
Na náladu počkám, za to to rozhodně stojí.
Sedělo to tam, myslím, že máš potvrzení si od nás všech, ne? ;)

Florence

25)  Florence (08.06.2013 20:53)

IWKO, moc děkuji! Jsem ráda, že se ti líbí
FANNY, já už zase říkám, že moc kánonu škodí. Svět ff zbožňuji víc, než cokoli jiného :D. Střípky jsou na doplnění, je to něco, co mi v MOZAICE hrozně chybělo, ale co jsem tam nějak nenacpala. A možná proto nevadí, když skončí. Protože celý příběh už znáte. Těšíš se na Ginny? No, musím se přiznat, že jsem se do ní ještě pořádně nepustila. Asi musím mít tu správnou náladu. Jsem nadšená z toho, že se ti tady Scorp a Blaise líbili. Trochu jsem se bála toho, jak přijmete, že jsem z toho sladkého kloučka, co se vyskytoval ve Tváři, kuřáka, ale cítila jsem, že to tam tak sedělo. Děkuji ti

Fanny

24)  Fanny (08.06.2013 12:03)

Začínám mít v těch charakterech kapku bordel, moc ff škodí, ale vrátit se k mým oblíbeným zmijozelům, k tvým zmijozelům... Příjemný návrat k starému známému.

Nemám ponětí, jak to děláš, ale tvoje střípky jsou přesné a skvělé, ale úplně lehoučké. Čtu si něco úžasného a přitom mi nevadí, když to skončí. Na Ginny se samozřejmě hrozně těším.

Hltala jsem každé jejich slovo. Vědět víc a víc... Nečekala jsem, že nám něco takového ukážeš. Takovou dobu po znovu vrácení. Ale každá věta z jejich rozhovoru tam opět seděla. Přesně na míru.

Blaise to vystihl krásně. Scorp neměl lehký život, i když se nedá ani trochu srovnat s jejich mládím. Jejich mládí nemůže pochopit nikdo, kdo tam tehdy nebyl (mezi námi, moc takových už nežije). A ano pohled na Draca u dřezu je ještě absurdnější než to, že Blaise v přežil těch spoustu let v Řádu.

Florence, děkuji. A ahoj u Zrady nebo u Ginny ;)

23)  iwka (08.06.2013 11:33)

Uzasny! Tenhle stripek jsem si uzila snad uplne nejvic, ale vsechny jsou bozi!

Florence

22)  Florence (06.06.2013 17:45)

Jasně, žes mi chyběla! Ty "nesmysly" si vždycky hrozně užívám a sentimentálně nad nimi vzdychám

Bedward

21)  Bedward (06.06.2013 16:49)

Jéé Já ti chyběla to je hezký. Ty mě taky Ale to ti chyběly ty nesmysl co si říkají mé komentáře?:D

Florence

20)  Florence (06.06.2013 07:05)

Jo, musím s tebou souhlasit. Tohle je to nejlepší, co jsem mu mohla dopřát. Blaise má hepáč, jen není takový, jaký jste ho možná čekaly. Je bez Pansy. Ale to zas tak nevadí, protože se s tím naučil žít a má svoji vlastní rodinu
Děkuji ti (já věděla, proč si mi chyběla )

Bedward

19)  Bedward (05.06.2013 19:29)

To bylo hezký. Moc se mi to líbilo. Takový konec je ten nejlepší jaký může Blaise mít vzhledem k tomu čím vším si prošel a jinak by to ani být nemohlo. Je to naprosto perfektní

Florence

18)  Florence (04.06.2013 15:42)

Milá Kejt, věřila bys, že jsem se začínala bát, jestli sis všimla, že jsem ti povídku věnovala? Jsem moc ráda, že ses nakonec ozvala. Líbil se? To jsem ale moc ráda! Střípek os Scorpa o pár let později... to je celkem zajímavá myšlenka, víš? :D Na Ginny jsi zvědává? Já ji ještě pořád nemám. Mám ji rozdělanou na ploše, ale nevím... asi potřebuju tu správnou náladu.
Dočká? Nedočká. Blaise prostě nemá svůj dokonalý hepáč, má jen hepáč. Protože pro něj to JE šťastný konec. Má rodinu, je její součástí. A ano, jsou trochu odlišní od jiných rodin. Draco, co prošel Azkabanem a jeho žena Hermiona, která si ho nikdy nevzala a zůstala Potterovou, a Scorp, který zbožňuje ženu, co se o něj starala, aniž by ho poradila, a který má dost komplikovaně lhostejný vztah ke svému otci, a nakonec Blaise, co společně se Sirénou pomáhal vychovávat malého blonďáčka a který je pro něj spíš otcem než Draco.
Sem se nějak rozepsala...
PS. Jaká cifra?
A děkuji. Děkuji ti moc!

17)  Kejt (04.06.2013 10:15)

Teď jsem si přečetla v komentu, že Blaise asi zůstane sám, OK, chápu, Pansy byla jen jedna. A ne všichni máme to štěstí žít se svou milovanou polovinou, že? A vystihla si to nádherně, Blaise je součástí rodiny, jejich "zvláštní" a přitom úžasné rodiny, která funguje líp než mnohe klasické familie. A jestli je pravdivá ta cifra, která tu koluje, tak hluboce smekám až pod zem. Jsi neuvěřitelná, neuvěřitelně dobrá, moudrá SPISOVATELKA. Hluboce se skláním.

16)  Kejt (04.06.2013 10:09)

Milá Flo, děkuju za věnování, jsem dojatá a unešená, taková krása. Takovej nádhernej Střípek a pro mne:-))) zhltla jsem ho v neděli, ale pak se nedostala moc na net, tak komentuju až teď. Moc se ti to povedlo. Jo, takhle by se choval Blaise, který stojí věrně při Dracovi i Sireně a přitom má slabost pro Scorpiuse. Dokáže ho jemně nahlodat a nasměrovat. Šiknul by se i Střípek ze Scorpova pohledu s odstupem. Už má tátu rok doma a pořád kolem přešlapuje a co Draco, jak ten to vnímá, ach jo. Ani Severus nedokáže pomoc? Nitrozpytem, lektvary? ach jo, ještě že je Lupin už mrtvej, jinak bych ho rdousila já. Na Ginny jsem zvědavá, potvora jedna hnusná, jsem zvědavá, co vytahneš z její duše. Přesto doufám, že Blaise, sakra, já ho žeru:-))) se časem taky dočká nějaké fajn čarodějky vedle sebe.

Florence

15)  Florence (03.06.2013 10:02)

PÁJO, tolik se ti líbil? Merline, to jsem ale ráda! Moc ti děkuji.

14)  Pavla (02.06.2013 22:19)

Tak tohle bylo to nejdojemnější, nejúžasnější a nejkouzelnější střípek, který jsem četla! Úplně mě z toho mrazí po těle. Jen ty dokážeš, aby mi emoce dělali kotrmelce!
Je to prostě nádhera, Flo! To, jak píše, to, co píšeš... to je prostě umění. Měli by ti vydat knihu! Byla bych první, která by si jí koupila! ;)

Florence

13)  Florence (02.06.2013 15:22)

TWI, šmudlo, chápu, že když člověka nevidíš, je někdy těžké věřit tomu, co osobě prohlašuje. Ještě když máš špatnou zkušenost... Ale Lived už mě usvědčila. Moc ti děkuji za tu velkou poklonu mému psaní. Ani nevíš, jak si toho vážím
LIVED, vychloubáš! Pořád:p.

1 2   »

>