Další odkazy

Nenechte si ujít!

Povídka Druhá šance od Alokin teď vyšla jako kniha!

Zkáza z nebes

Snoubení tmou - Leona Škodová

Hříšníci - Marie A. Gregorová (ambra)

Facebook

Kdo sem chodí?

Flag Counter

http://www.bez-hranic.cz/gallery/thumbs/kapucy.jpg

A máme tu závěr.

Nějaké to překvapení.

Dva dopisy.

Bella.

předchozí kapitoladalší kapitola

Uživatelé musí být přihlášeni pro psaní komentářů.

Komentáře

1 2 3 4   »

ambra

64)  ambra (14.03.2016 19:05)

Ženy, vy mě chcete dojmout . Děkuju, mám fakt obří radost, že mi to tu ještě občas oprášíte

63)  TeenStar (14.03.2016 15:44)

Túto poviedku som si po prvýkrát prečítala pred štyrmi rokmi, ako usudzujem z môjho predošlého komentára, no a dnes, chorá, v perinách a s horúcim čajom, ktorý mi už stihol vychladnúť, kým prišlo jeho pitie na rad, pretože od tvojich riadkov sa nedá odtrhnúť, som sa tebou opäť nechala pohltiť. Brázdim tvojimi poviedkami tu, na ff-ku, brázdim nimi mysľou a jasám nad toľkým talentom a umením. Ďakujem, že si ich sebecky nenechávaš pre seba, ale rozdávaš ich nám všetkým. Dychtím po ďalších riadkoch z tvojej tvorby.
Dokonalosť.

62)  betuška (10.03.2016 21:28)

je zaujímavé si prečítať tematiku robsten s odstupom času, pre mňa zvláštnejšie o to , že ja som sa chytila až pri premiere 4 filmu,
pre mňa prekvapivý záver poviedky, vtipné, že som ho musela prečítať dvakrát ,než som pochopila:p

61)  Jalle (25.07.2014 17:14)

Bolo to krásne. Veľmi si ma koncom prekvapila. Už som nečakala nič upírske, ale som rada, že všetci prežili.

ambra

60)  ambra (03.07.2014 18:52)

kajuško, málem se mnou ty tvoje komentíky sekly . Moc děkuju, i když teď už je tahle povídka zase spíš sci-fi ;) . Nicméně třeba se ještě stane zázrak...

59)  kajka (02.07.2014 16:55)

Jedním slovem nádhera!!!
Tvoje postavy jsou jako živé a tvoje fantazie obdivuhodná.
Jsem nadšená. Děkuju moc.
Doufám, že tvou povídku najde víc čtenářek a budou se sem vracet. Je skvělý číst ji s odstupem let a s klidem můžu říct, že je opravdu povedená. Jak by taky ne, vždyť je od tebe!

ambra

58)  ambra (21.08.2013 10:12)

Anet, Katuško, moc děkuju! Aktuálně by to nejspíš taky chtělo nějakou Carterovic rodinku

SestraTwilly

57)  SestraTwilly (19.08.2013 23:27)

Čo ti napísať Ambra,dokonalá,krásna,miestami mrazivá poviedka.Prečítala som ju doslova na jeden dych.Ten mysteriózny záver s Bellou nemal chybu.No a vzťah Kris a Roba...vďaka Elliottovi a Carterovcom znovu našli jeden druhého.Znovu sa klaniam tvojmu spisovateľskému umeniu a fantázii,vďaka čomu vzniklo toto úžasné dielo.

56)  Anet (10.06.2013 23:35)

Dokonali!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

Marcelle

55)  Marcelle (19.04.2012 13:43)

Ambři, nic si z toho nedělej, dneska už mi to tak vtipný nepřipadá :D

ambra

54)  ambra (19.04.2012 09:00)

Marcellko, to mě mrzí! Já byla po dopsání lehce sentimentální, omlouvám se, teď jsem kvůli tomu přišla o vtípek .
Marci, moc děkuju. Jedna z mála povídek, za kterou se úplně nestydím ani s odstupem;) . Díky!

Marcelle

53)  Marcelle (18.04.2012 18:23)

Ambro, chtěla jsem tu napsat něco co mi připadalo vtipný, ale tím tvým dovětkem jsem to radši zapomněla. Děkuju ti moc za všechny tyhle písmenka, bylo to vážně moc nádherný a ze života.

ambra

52)  ambra (03.03.2012 15:17)

Katuško, děkuju!

KatkaB

51)  KatkaB (12.02.2012 21:06)

Nápad, který stál na začátku psaní tohohle dílka, byl vskutku originální a moc se mi líbilo, jak jsi ho zpracovala, měla jsi to promyšlené. Stálo za to se na chvilku zamyslet a znovu se ujistit o tom, co je důležité a za co má smysl bojovat, co se nesmí zahodit nebo ztratit. Láska a naděje, bolest i smíření, bylo toho tady spoustu.
A tuhle část dopisu z minulé kapitoly musím zdůraznit, protože je perfektní:

"...můžeš mi, prosím, nějak dát vědět, jestli tam ještě jsi? Ne u jinýho počítače nebo na opačný straně telefonního signálu. Myslím tím tam, kde jsme k sobě patřili. Tam, kde fungoval náš vlastní, soukromej signál. Dej mi, prosím, vědět, i pokud už na tom místě nejsi. Ať nevolám do prázdna. Nejsem si jistá, jestli bych tu ozvěnu ustála."

Už se mi mockrát potvrdilo, že dobře napsaný dopis má ohromnou moc tam, kde rozhovor z očí do očí vázne.

Tohle je další z Tvých nádherných výtvorů, které stojí za to si přečíst!
Děkuju

ambra

50)  ambra (24.01.2012 00:23)

Sky, ty jsi zlatíčko

Sky

49)  Sky (23.01.2012 20:35)

Gratulujem... Opäť neskutočná krása, ktorá sa mi zaryla pod kožu. Ambričko, ty dokážeš človeka tak zdeptať, že už proste nedokáže udržať tie neposlušné slzy v očiach.
Plačem akoby som práve videla NM. Ale je to omnoho horšie, nedokážem si predstaviť, že by to končilo inak a toto je jednoducho neodolateľný koniec a celkom začiatok.

Som ti nesmierne vďačná za také vydarené dielko... Proste si jednička a ja ťa snáď ešte navštívim... Možno budem stáť v zástupe na autogram...? Čo ty na to? Ja by som to rozhodne brala.
Tak opäť na chvíľu sa s Tebou lúčim...

ambra

48)  ambra (16.12.2011 11:25)

Milá TeenStar, asi jsem z těch Vánoc nějaká mimo, protože teď slzím já . Moc ti děkuju za ta krásná slova - moc hezký vánoční dárek (a jen k názvu - to je docela vtipné, protože slovensky je sprostý hloupý, že? Ale ty už máš určitě češtinu v malíčku;) ).

47)  TeenStar (15.12.2011 10:26)

Človek by si už možno aj mohol zvyknúť, že pri Tvojich poviedkach plače... Ale to nejde. Na plač sa jednoducho zvyknúť nedá.
A tak tu stojím opäť... Na konci Tvojej poviedky, s previnilo sklopenou hlavou a slzami, ktoré sa mi prúdmi valia z očí. Niečo také som už pri Tvojej poviedke zažila. A toto je ničo podobné. Nie rovnaké, ale len podobné. Pretože Tvoje poviedky sa nedajú navzájom porovnávať. Každá z nich je odlišná a jedinečná. A aj každá z nich je až neuveriteľne nádherná.
Priznávam, že sa opäť veľmi hanbím za to, že som nenechala pri každej kapitole aspoň jeden jediný mizivý komentár s pár slovíčkami a nejakými smajlíkmi. Ale neľutujem to... Myslím si, že takýto obsiahlejší komentár dokáže človek potešiť predsa len o trošku viac. ;) Ak sa mýlim, prosím, prepáč mi to.
Tak a teraz si dovolím aspoň pár vetami prispieť aj k celkovej obsahovej stránke poviedky...
Musím povedať, že poviedku som začala čítať kvôli názvu. Nie, samozrejme, že ma zaujal aj popis, ale... Ten názov bol jednoducho neodolateľný. No a potom to už šlo... Už po prvej kapitole som si Kristen strašne obľúbila, zamilovala som sa do Roberta, do ich vzťahu a spôsobu lásky...
A je samozrejmé, že aj Carterovci si v mojom srdci našli miesto takmer ihneď. Jednoducho sa im nedalo odolať.
Navyše si to celé vymyslela úplne dokonalo. To, že práve oni boli pre Stephenie inšpiráciou, to, že aj keď si čitateľ už spočiatku myslel, že sú Carterovci upíri, no ty si to nečakane vyvrátila leukémiou, nakoniec sa to všetko úplne zmenilo... A oni upíri vážne sú! Wooooah! No proste dokonalosť!

Ambri, neskonale Ti za túto nádheru ďakujem. Nielen, že mi spríjemnila nudný a obyčajný deň, ale veľa mi toho dala aj do tých nasledujúcich... Som Ti vďačná, naozaj. A veľmi si to cením. Si skutočne Autorka s veľkým A. Naša veľká AMBRA!

ambra

46)  ambra (07.12.2011 00:35)

Al, dovolím si zdůraznit, že velmi fiktivní pohled do soukromí (i když to zásadní bych jim přála i v reálu ). Moc děkuju, mám vždycky radost, když někdo vykope starší věc a dá mi vědět

Alrobell

45)  Alrobell (07.12.2011 00:07)

Ambři tak tohle byl velmi zajímavý pohled do soukromí těch dvou. Musím říct, že poslední kapitola mi vehnala slzy do očí... je mi celkem líto, že se nedozvíme nic dál... ale možná jednou...

Děkuji za opět velmi vydařenou a zajímavou povídku z tvé dílny

1 2 3 4   »

>