Další odkazy

Nenechte si ujít!

Povídka Druhá šance od Alokin teď vyšla jako kniha!

Zkáza z nebes

Snoubení tmou - Leona Škodová

Hříšníci - Marie A. Gregorová (ambra)

Facebook

Kdo sem chodí?

Flag Counter

/gallery/avatar - v mých žilách.jpg

Plno otázek, plno odpovědí :)

předchozí kapitoladalší kapitola

Uživatelé musí být přihlášeni pro psaní komentářů.

Komentáře

1

DarkMoon

11)  DarkMoon (10.03.2014 11:20)

No-ty-vado Tak tohle je mazec :D A Devon ...

Niky

10)  Niky (09.03.2014 10:18)

Konečně jsem se dostala ke čtení, už jsem z toho šílela! A teď... Týjo! Tak to je drsný. Cassie má manžela a už předtím byla agentka A ta její nehoda vůbec nebyla nehoda. Moje nenávist ke Cruele dostala úplně nový rozměr Jdu honem na další kapitolu!

Ada

9)  Ada (06.03.2014 05:47)

Děkuju, Christine Já se taky divím, jak moc můžu Cruelu nesnášet, vždycky si myslím, že už to víc nejde, pak vymyslím něco dalšího, co provedla, a je to tu Zmasakruje? Můžu slíbit, že se ty dvě potkají, ale víc neslíbím Líbí se ti Devon? Mně taky Ale jestli ho Cassie bude chtít nebo ne, neřeknu, ve hře je přeci ještě Simon

Christine

8)  Christine (05.03.2014 22:29)

No toto . A to som si myslela, že Veronica byť horšia už nemôže. Poriadne som sa mýlila. Myslím, že teraz bude Cassie túžiť po jej zabití ešte viac. Však chystáš scénu, kde sa tie dve stretnú a Cassie ju zmasakruje? Prosííím .
"To je tvuj manžel?" Igor si myslel, že sú spolu. Ach Devon je proste úžasný! A to nehovorím ako ho spacifikoval, ale aj pri vypočúvaní bol skvelý. Ak ho nebude chcieť Cassie, ja sa hlásim :D :D.
Ani vo sne by mi nenapadlo, že práve takto sa Cassie dozvie o sebe pravdu. A ešte akú . Teraz by mohli využiť Igora, jej bývalý tím a konečne poslať MG26 do horúcich pekiel .

Ada

7)  Ada (05.03.2014 18:59)

Děkuju, kio, za osvětlení Slovenštině normálně rozumím, ale tady jsem byla vážně ztracená A neboj, tady je toho na čtení dost, určitě si něco najdeš :) A ne, druhá série nebude určitě, příběh je naprosto ukončený, neměla bych co tam psát, a navíc bych ani neměla kdy, nápadů na povídky mám spoustu, takže si opravdu neplánuju přidávat další

6)  kia (05.03.2014 16:27)

jemine :D hm, jak by som to.. what the fuck? asi
skratka som bola uplne mimo z tej kapitoly.. a popravde som tiez necakala, ze sa dozvieme nieco z jej minulosti
5 kapitol?! a na co sa budem tesit rano v skolskej lavici, hm?!
hmmmmm.. II. seria? :D :D (za skusku nic nedam haha :D :D )

Ada

5)  Ada (05.03.2014 15:38)

Děkuju, smajlíku Samozřejmě, že se snažím, abyste Cruelu nesnášeli V každé povídce mám nějakého záporáka, ale oproti Cruele to jsou všichni zlatíčka. V životě jsem většího hajzla nenapsala :D Líbí se ti scény Devon/Cassie? Juch Taky mě bavilo ty scény psát a prohlubovat jejich vzájemné přátelství a důvěru ;)

Díky, kio Na úvod se musím přiznat, že vůbec nevím, co znamená ta první věta "Co ti práší?" Cítím se trapně, ale opravdu netuším, co si pod tím mám představit Co se bude dít dál se dozvíš brzy. Zbývá už jen pět kapitol a epilog. A s tím, že je Devon větší fešák naprosto souhlasím

Děkuju, incompertus Nedoufala? To bych neudělala, nemám ráda otevřené konce Od začátku jsem věděla, že vzpomínky se jí nevrátí, protože to by byl šílený kýč, ale to, že zjistí, kdo v minulosti byla, jsem měla naplánováno

incompertus

4)  incompertus (05.03.2014 15:01)

To je..! Ja ani nedoufala ze se neco z jeji minulosti dozvime...a je to tu ! O boze..! To si snad delas srandu..! :O

3)  kia (05.03.2014 14:57)

omg, co ti prasi?! sorry, ale na nieco inteligentnejsie som sa po tomto fakt nezmohla
som fakt mega zvedava, co bude dalej.. co spravia s Igorom atd..
ha a zas musim spomenut chucku nasu malu sikulku hahah
a devon je vacsi fesak super gifka

2)  :) (05.03.2014 13:27)

Ty se vážně snažíš, abychom Cruelu nesnášeli, viď? Vážně se ti to daří. To je taková mrcha! Zasloužila by pořádnou !
Nemůžu si pomoct, ačkoliv se to nehodí, děsně jsem si v kapitole užívala scény Devon/Cassie Oni jsou úžasní!
Těším se na další!

Ree

1)  Ree (10.02.2014 11:13)

No... to bude ještě zajímavé. Chudák Igor. Chudák Cassie... Utíkat před Cruelou a zjistit, že má manžela a byla agentka? A že měla tu nehodu právě kvůli organizaci, ze které utekla? Vážně se těším, až se Cruela s Cassie uvidí tváří v tvář, protože věřím, že Cruela nemá nejlepší výcvik, takže je možné, že dostane pěkně přes držku. (Prosím, prosím, že dostane?!)

1

>