Další odkazy

Nenechte si ujít!

Povídka Druhá šance od Alokin teď vyšla jako kniha!

Zkáza z nebes

Snoubení tmou - Leona Škodová

Hříšníci - Marie A. Gregorová (ambra)

Facebook

Kdo sem chodí?

Flag Counter

/gallery/cloud_castle_56.JPG

Hello?

Díky Cam za její úžasnou rychlost blesku <3 A taky vám, samozřejmě *nod*

předchozí kapitoladalší kapitola

Uživatelé musí být přihlášeni pro psaní komentářů.

Komentáře

«   1 2

15)  Anna43474 (15.11.2013 16:23)

Už je mi jasné, jak to skončí.... zítra ti napíšu, jestli jsem uhodla. :p

14)  Anna43474 (15.11.2013 16:04)

Cítím se zrazená.
Rozbrečela jsem se až u probably
A víš co? Stejně nikoho z nich nemůžu začít nenávidět. Nejde to.

Bétéwé, nemusíš Tima obhajovat, my víme, že jsi celou dobu s ním. :p

Nosska

13)  Nosska (15.11.2013 16:02)

Ne, dneska jsi mě nepotěšila, takovej ošklivej den a tenhle díl laděnej na smutnou notu mi rozhodně na náladě nepřidal
Doufám, že zítra se to zlepší
Stále neodkážu odhadnout, kolik času by mohlo uplynout mezi poslendí kapitolou a epilogem a jak hodně to ovlivní naše dva hrdiny jestli to bude setkání po nějakejch deseti letech, tak to potěš koště!
Ceesaye je mi děsně líto a stále nedokážu pochopit, proč to Noe tak rychle zahodila, teda trošičku jo, ale myslím si, že si měla všechno líp promyslet... Jo, takhle zaujatě se mi to dobře radí:D
Teda, ať se Tim stydí, takhle ošklivě zneužít pravomoce "toho dobrýho" proti milovanýmu "zločinci" Jo, je to jen a jen jeho vina!!!

Vanda

12)  Vanda (15.11.2013 15:55)

Flo, ja ťa milujeeem!!! Ale keď si hovorila, že sa stretnú... Ja sa kvôli epilógu bojím. Achjo, aspoň túto kapitolu som si mohla zatiaľ užiť... Teším sa strašne na ďalšiu a Flo? Dáš, ako skončili Magnus a Rika?

Florence

11)  Florence (15.11.2013 14:45)

Mim, jo

Niky, já nikoho nezabíjím! Nebo alespoň ne hlavní postavy... většinou jim ale, to se přiznávám, nachystám velmi ošklivý závěr plný hořkosti a smutku

Niky

10)  Niky (15.11.2013 14:32)

Já vím, připravovala, ale holt mi to smíření bude trvat trošičku dýl...
Mno, asi můžem být rádi, že jsi nikoho nezabila, že? To prý ty děláš ráda, co jsem tak vyčetla z komentřů

9)   (15.11.2013 14:29)

Ten part o Timovi si naschvál odignorovala?

Florence

8)  Florence (15.11.2013 14:26)

Niky, pořád nesmířená? A já už vás na to připravuji docela dlouho, ne? Tim jí taky celou dobu lhal, to je pravda, ale ten k tomu měl trochu jiné pohnutky. Přece jen ji tím chránil a taky jí vlastně nikdy v ničem vysloveně nelhal, jen jí neřekl plnou pravdu o sobě a naše naivní Noe se vlastně ani neptala. Kdežto Céčko, ten jí vysloveně řekl, že jeho rodina v ničem špatném nejede. A netrucuj, myslím, že při tomhle konci z toho všichni nakonec vyšli nejšťastněji. Moc ti děkuji!

Kejt, no, epilog je popravdě delší než je tahle kapitola, ale ne o tolik. A znovu říkám, že sliby plním ;). Dokázala by to? Mno, musíš si počkat na epilog, aby sis tím byla jistá. A jo, Vzdušný zámky tentokrát úplně sedí - stavíme si je, ale většinou se prostě skutečností nestanou. Moc ti děkuji!

Mim, Noe i Ceesay se svého Hepáče určitě dočkají, jen ho nebudou mít spolu a já ho jen nebudu rozebírat. Myslím, že Céčko by s Noe nikdy nemohl být plně šťastný, protože Noe by se prostě nedokázala jen tak přenést přes to, co dělá jeho rodina a on by se od své rodiny nikdy nedokázal a asi ani nechtěl plně odpojit. Bude pro něj lepší, když si najde holku, kterou sice možná nebude tak milovat, ale s kterou bude mít jistotu spokojené života

7)   (15.11.2013 14:20)

Ja som ochotná sa zmieriť s tým, že Noe a Afrika spolu nebudú - pokiaľ bude mať Céčko HE je mi jedno, či je s Noe ale jednoducho nepredýcham predstavu, že by mala byť s Timom nikdy taký koniec nebudem ochotná prijať

6)  Kejt (15.11.2013 14:12)

To je pravda, co říká Mimi, slíbila si, že se Noe a Ceesay uvidí a zatím to tak nevypadá. Ufff, ach jo, to bolí, mno, ještě že má Tima, který na ni snad dá pozor. Takže je vlastně fajn vědět, že ji nedovolil odletět do Států. Jenže... ach jo a dokázala by časem být s Timem? Sice to mezi nimi jiskří, ale ji budou sledovat, Tim je taky pod dohledem, ach jo. Mno, nedovedu si představit, co vše chceš zítra nacpat do Epilogu. A konečně chápu ty Vzdušné zámky... kolik z nás si je staví, že?

Niky

5)  Niky (15.11.2013 14:01)

Myslela jsem, že už jsem s tím smířená a ono nic... :'-( :'-( :'-( :'-( :'-( :'-(
A stejně jsem Timovi nepřišla na chuť, já ho prostě nemám ráda... Teď ještě víc než předtím. A taky jí celou dobu lhal.

Ach jo. Jdu se někam schovat a trucovat... :'-(

Florence

4)  Florence (15.11.2013 14:00)

Hele! Já nejsem lhářka! Ještě není konec
A, mimi, drahá, přece bys na mě nezanevřela, jen kvůli jednomu konci jedné povídky. Vem si to, že Céčko by taky nebylo pořádně šťastné, kdyby měl holku, co by se bála jeho rodiny. Takhle si může najít nějakou milou ženu, s kterou bude pořádně šťastný, ne? Taky si to přece zaslouží, ne? Noe a Ceesay se sice hrozně milovali, ale prostě to nestačilo. Někdy se holt stává, že to nestačí Mám tě ráda! Díky

Karličko, vážně? To jsem nečekala, že by to bylo tak silný. A neboj, Tim agent je stejný jako Tim obyčejný kluk. Akorát má doma zbraň. Děkuji ti!

Karlicka

3)  Karlicka (15.11.2013 13:55)

Ach ne :'-( :'-( :'-( Tak tohle mě vážně rozplakalo. Měla jsem Timiho ráda jako obyčejnýho kluka a né jako agenta! A ten konec...??? Jako co???

2)   (15.11.2013 13:44)

A mimochodom, si klamárka. Sľúbila si, že Noe a Ceesay sa stretnú a nič

1)   (15.11.2013 13:18)

Tima nenávidím a vždy ho nenávidieť budem a je jedno, že jeho názor na Noe sa zmenil a že sa prakticky teraz zachoval "dobre".
Radšej, nech je Noe sama, ako s ním, lebo... už si od teba nikdy nič neprečítam!
BTW, som stále tím Ceesay

«   1 2

>