Další odkazy

Nenechte si ujít!

Povídka Druhá šance od Alokin teď vyšla jako kniha!

Zkáza z nebes

Snoubení tmou - Leona Škodová

Hříšníci - Marie A. Gregorová (ambra)

Facebook

Kdo sem chodí?

Flag Counter

http://bez-hranic.cz/gallery/thumbs/keira.jpg

Desátá

 

Ty a já

předchozí kapitoladalší kapitola

Uživatelé musí být přihlášeni pro psaní komentářů.

Komentáře

1 2   »

ScRiBbLe

21)  ScRiBbLe (31.12.2010 04:03)

Vidíš, v kolik to píšu? Já jsem se od toho prostě nedokázala odtrhnout! Nemohla jsem si jít lehnout, neusla bych, dokud bych nedočetla do konce!

Celá tahle kapitola, stejně jako ostatní, byla úžasná a dokonalá. Vím, že se opakuji, ale prostě nemám slov. Dech se mi zadrhl a srdce připomíná vtuli.

Všechny ty jejich doteky jsou tak elektrizující, že je cítím já, jaky by se skrz monitor dostávaly až ke mně!

Takže se rozhodla, chce být sidereus, ale jedině s ním, ona a on !

Víc už ze mě bohužel nedostaneš, jsem z toho absolutně uchvácená a mám jednu otázku - kde je další?

ambra

20)  ambra (29.12.2010 13:03)

Dívky a ženy... Samozřejmě to jen vypadá, že vás ignoruju!!! Každý den nakukuju a to, že se i po takové době od vydání kapitolky zase někdo ozval (Linfe a Thalio ) mě neskutečně potěšilo. Jediný důvod, proč to vázne je ten, že napsaní jedné kapitoly Mite nutně vyžaduje aspoň tři hodiny souvislého klidného času (píšu ji dýl, ale na zásadní část potřebuju klídek). A ten teď není a já ujíždím "vedle" na povídce, kde mi jedna kapča zabere tak hoďku a půl . Ale!!! Zítra se pokusím vypařit do "práce" a tři hodiny si urvat. Další kapitola je zlomová, takže to nechci podělat.
Berunky, děkuju za každé vaše slůvko, ani netušíte, že spoluvytváříte děj;)

Thaila

19)  Thaila (29.12.2010 09:46)

Nejvíc super na tom všem je,že ty kapitoly jsou dlouhé. To vynahrazuje to, že mezi nimi je delší proluka. Umíš navodit fakt skvělou atmošku. To mě pak vždy rychle vtáhne do děje. Moc pěkné. Těším se na další.

Linfe

18)  Linfe (28.12.2010 21:08)

Ambří téhle tvojí povídce jsem totálně propadla. Klidně po odstavcích, klidně po samotných slovíčkách, ale hlavně, že někdy.

ambra

17)  ambra (23.12.2010 20:10)

Holky moje, moc díkes, až bude chvilička, odpovím pořádně, slibuju na holý pupek!!!

Alaska

16)  Alaska (23.12.2010 19:28)

Pár dní oddych, ale jsem v tom zase. ambro, ten konec. Jsem zvědavá, jak se k tomu Adam postaví... a Dominik... a vůbec všichni.Plně jsem si to s Mite užívala, hlavně to skákáné na posteli.

yasmini

15)  yasmini (22.12.2010 19:20)

Jako každá tvoje povídka je i tohle naprostý poklad. Tak ne, že ho někde zakopeš. :):) Miluju Adama za to jaký je. Snaží se vše dělat správně jak podle pravidel conquista a sidereus má a ona mu to tak krásně kazí. To je důvod proč mám rada ji. Nádherná povídka.

Y.

Silvaren

14)  Silvaren (22.12.2010 16:48)

Miluju Mite, je naprosto skvělá, silná, odhodlaná a přitom je křehká, zamilovaná a lidská. A Ty jsi kouzelnice, že dokážeš vymýšlet tak boží příběh a dokázat, abych Mite Adama nezáviděla, ale přála.

13)  AMO (22.12.2010 07:43)

Sedím v šeru nad klávesnicí a ještě mi buší srdce, jako blázen...opakovaně si čtu, tu první část a už chápu název kapitoly - TY A JÁ. To, že se jí, aspoň takhle, otevřel, mluví za vše. Pořád jí dává na výběr, ale u Mite už nemusí.
Sakra, slzy přetekly. Já ji miluju, je tak křehká a při tom má v sobě víc síly než nějaký...přála bych si, aby si Adam vzal ten kousek její síly a dal (půjčil) jí kousek svého těla a pak i on pochopí. TY A JÁ!!!
Ambro, moc děkuji za ty kapičky lásky.


P.S. zbožňuji svou matku, letos to cukroví udělala za mne...

semiska

12)  semiska (21.12.2010 23:47)

Moc se mi líbilo, jak mu na rovinu řekla, že ho chce a že bez něj to prostě nezvládne. Ty a já Kapitolka moc povedená a krásná. Četla jsem ji na jeden zátah skoro bez dechu MOc se těším na další kapitolku. Snad jim tuhle idylku nenaruší DOminik

Bye

11)  Bye (21.12.2010 21:56)

"Mráz, který mi přeběhl po zádech, zabránil mému samovznícení." Tak tahle dokonalá věta celkem přesně vystihuje můj stav, ve kterém jsem se několikrát při čtení ocitla.
Hovor o tom, kdo od koho a odkud bude pít... Adamova minulost... srdce, skákající na malé posteli... vzpomínka na první "po večeři"... Adamovo slábnoucí odhodlání... Mite zářící... Ty a já.
Děkuju, že dáváš i když je to těžký

Psaní po odstavcích? Jako bych to odněkud znala.

Astrid

10)  Astrid (21.12.2010 21:54)

Ambra, kúzelná kapitola, zadrhel žiaden. Fascinuje ma a pobaví, ako Adam vždy skončí v úctivom pokľaku vedľa postele ked sa Mite rozžiari. Ale myslím, že Mite po premene prehodnotí skutočnosti a my si poplačeme. Alebo možno to bude inak.
absolut

gucci

9)  gucci (21.12.2010 20:50)

....takže právě přerývavě dýchám já.....nadpozemské...takové to celé je...Mite je srdíčko a má víc rozumu než všichni dohromady... zbožňuji je....aaaaach...to je tak nádherně vykreslený...absolutně vše na svém místě..nic nepřebývá...sakraš mně nejdou vůbec utřídit myšlenky ...jsi kouzelnice....a pěkný to domešek jsi pro naše bytůstky vybrala!!!....zlatíč já to s tebou potáhnu i do pekla....

giselle

8)  giselle (21.12.2010 19:53)

ambro, díky moc za to, že jsi kvůli Mite a Adamovi, a taky nám, čtenářům, našla chvilku času na novou kapitolku. jsi zlatá!

jejich osudy mě pohltily, je to všechno tak uvěřitelné a zároveň mám pocit, že se rozpustím jako sníh, pod paprsky jejich lásky, která září jako slunce...
doufám, že je Ti jasně, co jsem tím chtěla říct

ještě jednou díky - za tuhle povídku, za každou novou kapitolku, za jejich krásný příběh.

... a hezké Vánoce!

7)  Jana (21.12.2010 19:32)

áááááááá to bylo nádherný, děkuju. hlavně že máš napečeno, my počkáme. krásný vánoce, Ambro

6)  mary (21.12.2010 18:01)

úplně super , jen mně pořád vrtá hlavou, jestli se někdy dostanou i k "fyzické lásce" Mám pocit, že je vždy něco přeruší a ona umře dřív, než

Karolka

5)  Karolka (21.12.2010 17:31)

Žádný zmatek! Žádný zádrhel! Neskutečná krása!
Všechna ta vyznání lásky i chvíle mlčení jsou napěchovány větami, které bych si chtěla zapsat a připomínat si je. Ta jejich přitažlivost je opravdu za hranicemi toho, co by bylo lidské. Bere mi to dech. Jsem vděčná, že Mite bere osud do svých rukou. To je další sen, který by si měla splnit každá z nás. Miluju takové hrdinky.
Všechno bylo dokonalé a já jsem si to moc užila. Děkuju.

sakraprace

4)  sakraprace (21.12.2010 17:24)

Mite je naprosto skvělá Ví co chce a jak to chce a jde za tím. Taky bych si přála mít tolik sil a odvahy. A Adama chci taky. Je úžasný, jsem dojatá až na půdu.
Nádhera

Nebraska

3)  Nebraska (21.12.2010 16:57)

No dobře, tak jsi mě nažhavila dvěma větama a pak místo očekávaného fyzična jsi na mě vybalila jiné fyzično a mě to fakt dostalo!
Ale mnohem víc mě dostalo, jak si je jistá, ááá, já ji fakt miluju Její skákání na posteli, nervozitu, odhodlání a odvahu - Mite je prostě poklad
A Adam? Ten je mimo moje chápání - mám pocit, že před ním by měl člověk kleknout (a pak se na něj vrhnout a umačkat ho samou láskou )
Děkuju!

Ree

2)  Ree (21.12.2010 15:21)


ňuf, ňuf, ňuf! Už jsem psala, že Adama miluju? Ono vlastně není špatné si to zopakovat. On je takové zlatíčko, které na ni nedá dopustit, a zároveň totálně nezvládá odolávat její síle a své touze...
A hele, hmmm... nevezmeš nás někdy na obhlídku toho domu? Já bych se tam hrozně ráda podívala
A gratuluju k cukroví a úklidu Mě už čeká jenom to poslední.

1 2   »

>